Marmarisden Turunca ziyaret...

Turunç Mamrmarise 25 Km uzaklıkta yolu bolca virajlı ve rampa görülmesi ve gezilmesi gereken doğal güzellikleri olan bir kasabamızdır. Bizlerde 4 arkadaş Tüm MT için bu güzel kasabamızı ziyaret ettik buyrun seyredin...:queen:

Kuşbakışı Turunç...

Vatanoğlu , NMurat Aydın , Yorgun ve Ati...

Demir atlarımız bizleri bekliyor...

Vatanoğlu ve NMurat Aydın yolun güzellikleri hakkında konuşuyorlar...:queen:

Turunca iniş hala devam ediyor.

Tam 5 km inişten sonra Turuncun sokaklarındayız...

Denize sıfır restaurant...Hemde Belediye Başkanının mekanı:cat:

Mezelerin hepsi harika. Test edip onaylandı...

Deniz suyu sıcaklığının düşük olması nedeniyle herkes uzaktan denizi seyrediyor...

Ah o gemide ben olsaydım. Açık denizlere yol alsaydım...:cat:

Buda bizim ati . ne yaptığını bizde anlamadık...:queen:

Vatanoğlu ve yeni imajı...

Motorcu ruhu. Kasklarımızı bir an olsun yanlarımızdan ayırmıyoruz. Hep elimizdeler...

Süpermen turunç sahillerinde dolaşıyordu...:queen:

Yavaş yavaş yola çıkma vakti geldi...

BEDEVİNİN İNTİKAMI ...! Yıllardır bu kutup ayısından nedir çektiğimiz diyen bedevi intikamını aldı...:queen:

DİĞER GEZİLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKALIN...:bounce::bounce::bounce:

vallahi süpersiniz...içim açıldı turuncu görünce yazın bende motorla gidip denize atlıyıp geliyorum tekrar marmarise :)

Havayı değerlendirmişsiniz.Murataydın kardeşimizide yollarda görmekten kıvanç duyuyoruz. Vatanoğlu kutupayısının arkadaşları seni arıyordu dikkatli ol:p Bizde 4 çeker ile Dalyan takıldık.Motosiklet'e yavaştan ara veriyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika olmuş ya çok başarılı tebrikler...

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Elimizde bulunan nimetlerin tadını çıkarıyoruz. :rendeer:

harika bir gezi,harika fotograflar size 4 kisi gorunce hemen aklıma geldi <cilgin motorcular< ,gercektan guzel bir arkadaslık grubunuz,marmaristan kusadasına gelirseniz benim yanıma ugrain musafirim olursunuz...

Yorgun eline sağlık kardeşim.:cat:Güzel günü bir o kadarda güzel anlatmışsın:rendeer:Görüşmek üzere

Soner Kuşadası programını ne zaman şekillendiriyoruz:queen:

Son düzenleme:
Yorgun eline sağlık kardeşim.:cat:Güzel günü bir o kadarda güzel anlatmışsın:rendeer:Görüşmek üzere

Soner Kuşadası programını ne zaman şekillendiriyoruz:queen:

Sevgili Vatanoğlu baksana davet var ne yapalım ağbi hemen bir program yapalım gidelim Kuşadasına. Davete icabet etmek gerekir...:cat:

herzaman seve seve bekleriz arkadaslar ,geldinizde kervansarayın ordaki JADE kuyumculukta çalısyom beklerim ,caylar benden...

gezin abi gezin bakalım.ben izne geldim valla kimse gezi yapalaım demedi:pben gelince anlamam önden sölemesi.atarsa 106 demişim.vatanoğlu ve murat abi ve kadro olarak ıslatalım.

bu arada akşamdan kalanlar kola içmiş sanırım:queen:

gezin abi gezin bakalım.ben izne geldim valla kimse gezi yapalaım demedi:pben gelince anlamam önden sölemesi.atarsa 106 demişim.vatanoğlu ve murat abi ve kadro olarak ıslatalım.

bu arada akşamdan kalanlar kola içmiş sanırım:queen:

Sevgili Şahin. Alkole ara verdim. Şu anda gayet iyi durumdayım...:queen:

resimleri ve yazılarınızı imrenerek takip ediyorum:pr: marmok 2008 de de görüşürüz ama öncesindede bi h.sonu bi tanışma yapılırsa iyi olur kanısındayım:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar