Marmara'nın Güneyi: Kapıdağ ,Kuş Gölü, Ulubat Gölü, İznik Gezisi(19-22 Eylül)

Bu güzel fotoğrafları ve gezi yorumlarını paylaştığın için teşekkürler. Birden cesaret geldi bana da...

Güzel gezi olmuş fotoğraflar da mükemmel paylaşım için teşekkürler..

Kardeş o senin güzelliğin ve iyiliğin,bende çok memnun oldum seni tanımaktan,o taraflara gelirsem mutlaka arayacağım kardeş seni...Tekerin hep düz bassın...

adm12, rotan buralardan geçerse bana uğra mutlaka çayımı iç , hatta beraber bi rota düzenleyelim, gerçi benim çocuk oldu yeni, bi müddet misait olamam :)

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Kardeş o senin güzelliğin ve iyiliğin,bende çok memnun oldum seni tanımaktan,o taraflara gelirsem mutlaka arayacağım kardeş seni...Tekerin hep düz bassın...
Teşekkür ederim. Misafir etmekten memnuniyet duyarım.

adm12, rotan buralardan geçerse bana uğra mutlaka çayımı iç , hatta beraber bi rota düzenleyelim, gerçi benim çocuk oldu yeni, bi müddet misait olamam :)
Hocam, çocuğunuzu Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün. Malumunuz okullar başladı bende bayağı yoğunum hafta sonları kurslarda var gezmeye az vakit bulabiliyorum. Sakarya ya yolum düşerse muhakkak aklımızdasınız, size ulaşırım. Teşekkürler.

Çok güzel bir gezi olmuş,
Harika yerler varmış o tarafta,İnşallah bir gün gitmek nasip olur,
Özellikle mavi ve yeşilliğin kenarındaki köye bayıldım,
O köyün adı ne acaba?

Motosikleti
Teşekkür ederim. Köyün adı Ballıpınar dı.
Köylüler ile oturup muhabbet ettik. Muhtar çay ikram etti. Harika insanlardı.Yolum düşerse muhakkak gene uğrar çaylarını içerim

Fotoğraflar ve yorumlarınız mükemmel. Emeğinize saglik.Allah kazadan beladan korusun sizi

çok güzel olmuş elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık (ben böyle gezilere hiç kıskanmamki::blushani)

Motosikleti
Süper gezi olmuş ben oraların havasını çok beğendim inşallah tekrar gitmek kısmet olur
Motorunun tipide beğendiğim tek scooter sanırım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar