Aslında toplanma daha önce yüzyüze hiç bulusmamis 3 kişinin (ben, konuyu açan Batuhan ve Cenk ) tanışması icin başladı yani amaç bu değildi Batuhanin 2 gün önce açtığı toplanma ile ilgili bi başlığı vardı oraya sadece ben cevap yazmıştım ve yaklaşık 3 ay önce tanışmak istediğim Cenk te yazdığımı görüp cevap attı ve dün öğle saatlerine kadar bu 3 kişi msjlasarak bir yer belirlemeye çalıştık iş cikisi bulusacagimiz icin hem yemek (oruçlu olanları da düşünerek iftar saatine doğru oldu) hemde oturup çay kahve icebilecegimiz bir yer olsun mekan değiştirmek ile uğraşma yerine muhabbete daha fazla zaman ayırmak icin diğer arkadaşların daha önce hiç gitmediği marmara forumda buluşalım dedik... Daha sonra Batuhan yine forumdan mesajlastigi bi arkadaşına bu durmu söyledi ve o da yanına 2 kişi alarak toplam 3 kişi ile gelebileceğini söyledi ve sayı arttı ve yine toplanma konusunu ilk açan arkadaşımızın da çabalarıyla bir kaç kişiyi daha davet etti ve sayı arttı ... Yani birbirini tanıyan kişilerin toplanacağı bir buluşma değil daha cok birbirlerini tanımayan insanların tanışma amacıyla organize ettiği bir buluşma olacak... Katılmak isteyen herkesi bekleriz... İsteyen iftarini yapar gelir isteyen iftarini bizimle orada yapar...
Marmara forumda da adına yakışır bir motosikletciler forumu yaparız ışte fena mi olur...