Marmara + Ege Çok güzel olacak

evet 1 senedir arkadaşım Erkanla birlikte planladığımız Türkiye gezisine rotayı biraz küçülterek (maddi imkansızlık) 11 haziranda çıkıyoruz :queen: :queen: İstanbuldan başlayarak Marmara ve Egenin tüm sahil şeridini Marmarise kadar gezmeyi düşünüyoruz. Bu arada çin malı Dadyw 250 Raptorun ilk uzun yol testini gerçekleştirmiş olacağız. ( Daha önce aynı ikili durmaksızın sağanak yağmurda sorunsuz 450-500 km yaptılar ).

Güzargah boyunca özellikle görmemiz gereken burayada uğrayın dediğiniz yerler varsa lütfen belirtin. :cat: . ayrıca uzunyol tecrubesi olanlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim:rendeer:

Helal olsun,kıyıdan ayrılmadan sindire sindire gidin ve gelin:cat:

mes

sevgili raptor-ss kardesim keske haziranın sonuna dogru cıksaydın marmok a da katılırdın marmaris motor festivali biliyorsun 21-26 haziranda yapılacak guruba Bodrum dan ben de katılırdım....Sizlere iyi yolculuklar diliyorum Bodrum dan gecerken eger evde olursam ugrayıp soguk bi şeyimi için derim,,,raptor u uzun yolda ben test ettim süpper tadına doyamayacaksın aman 120 den yukarı cıkma...100 km de 3,4 lt yakıyor birde park ayagı acılıyor giderken dikkat et derim...sevgiler sunuyorum:rendeer: :cat:

İzmir istikametine giderken Dikili den gecin ve bana ugrayıp bir yorgunluk cayı icmeden devam etmeyinnnn...

Temmuz sonu olsaydı Altınoluk'ta ağırlardım sizi. Bizim otoparka motorları çeker şöyle imbata jarşı bir büyüğü bitirirdik bea :)

Hadi hayırlısı. Bakın bol bol foto çekin bizide habersiz bırakmayın.

Rotanızdan anladığım kadarıyla Çanakkaleden ezine ordanda edremit falan yapacaksınız sanırım. Ben derimki Bozcaada yı es geçmeyin mutlaka uğrayın. Gelirseniz beni bulun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helal olsun hocam. benim kafamda bisiklet ile ege turu vardı ama vazgeçirdiler(KIRMIZI saolsun) ama motoru alınca ilk işim karadeniz turu tavsiyemdir

benim düşündüğüm istikamette ilerlemeyi planlamışsınız :) fırsat buldukça bilgilendirin ki biz de giderken sorun yaşamayalım. :wiinkk:
hayırlı yolculuklar.

Selam arkadaşlar önce yolunuz açık, gönlünüz ferah olsun. Sağ salim gidin keyifle gezin ve yine selametle dönün inşallah... Ayvalık'ta günbatımını izlemeden, eski Foça'da balık yemeden, Alaçatı'da sörfçüleri görmeden, Dilek yarımadasında çamların arasından denize girmeden, Sakar geçidini inip Akyaka köyünün içinden Gökova körfezine akan Azmak deresinin buz gibi sularında duş almadan ve yina Akyaka'dan kıyıyı izleyerek Termik santrala giden yolda toz yutmadan geri gelmeyin... Herşey gönlünüzce olsun... :)

Kazasız belasız, güle güle gidin ve unutulmaz güzel anılarla gelin.
Yolunuz açık olsun :rendeer:

Arkadaşlar Kajmeran, rEnE, bur-k@bilişim, ihtiyar, mes, kivançtf,scud, adalı, mesafe, CenkKeskin, crato, HULK, mutluemlak, euramobil ve okram tavsiyelerinize ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim İşallah güzel :queen: bir yolculuk olur. ayrıca kivançtf, mes, skud, adalı davetleriniz için teşekkürler imkanımız olursa uğramaya çalışırız. 10 larca Foto çekmeyi düşünüyorum sırf bu iş için benim foto makineye memori kart alıcam .
11 Haziranda motorturk grubu (Faramarz Azar) Su Uçtu Şelalesi Gezisi yapıyor her halde onlarla başlarız yola sonra biz devam ederiz. O geziye gelen varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar