Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

Motosikleti
1190 ADV
Hadi biraz gırgır yapalım, üstü kapalı birilerine laf atalım. Motosiklet marka modelleri ve sürücülerinin karakterlerini kısaca nasıl görüyorsunuz değerlendirelim... İstisnalar olacaktır ama genel hakkında görüşler neymiş merak ettim.

Şablon: Marka/Model > Sürücü Karakteri şeklinde olabilir.

Bence;

Yamaha R25 > Genelde ergenlikten yeni çıkmıştır. Görünüşe önem verir, motosikletle kız tavlayacağına inanır. Hatta bu inancı o kadar kuvvetlidir ki az da olsa başarılı olanı mevcuttur. Kendisini en hızlı sanır. Rampa aşağı gazlayıp 3 günde sürse 180km/h hıza çıkmaya çalışır, motorunun canını çıkarır. Yaptığı, yapacağı kazada ölmezse bir sonraki motoru MT07 dir.

Honda CRF250L > Genelde motosiklete yeni başlamıştır. Ekonomik durumu ortalama olur. Dağda bayırda gezmesini sever, bazen uzun yolculuklar da yapar. Son zamanlarda kendi motoru fiyatına daha güzel çin/hint malı motorlardan dolayı kafası karışıktır. Düzgün bir arka amortisörü olan motora bindiğinde boyunun ne kadar kısa olduğunu fark eder. Henüz tam karar verememiştir, ileride spesyal endurocu da olabilir, ADV tarzı bir motorla uzun yol motorcusuda olabilir. Bir taraftanda CRF'le her işi yapabileceğine inanır.

Suzuki Vstrom 650 > Genelde 30 yaş üzerinde olur. Uzun yolculuklar yapmayı ve yemek yemeyi sever. Aile babasıdır, evdeki sorumluluklardan dolayı çok sık motosiklete binemez. Emekli olunca GS almayı düşünür, polis çıkması GS'ler diğerlerinden nasıl ayrılır onu araştırır.

Şimdilik burada bırakıyorum, konunun akışına göre yeni model ve sürücüler eklerim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
At 1000 çok kişilikli, her zaman Hondacı. Ama altının inip çıkacağını bilen. Millete gaz vermeyi seven. Oltacı attığı zaman mutlaka sazanın birisinin takıldığı. Dikkat bumerang gibi geri gelir.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Triumph Street Triple, Speed Triple, Aprilia Tuono V4 > 20 bin km'nin 18 bini Darlık'ta yapılmıştır. Kabaağaç'ta tıkınıp gün boyunca Darlık'ta gidip gelirler. Instagram profillerinde latin rap müzikleri eşliğinde Avlak virajında fotoğrafları bulunur. Tek parça tulumun üzerine bindikleri motorun tişörtlerini giyerler. 🤣

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Şekilde görüldüğü gibi.
duk.jpg

south park'ın bi bölümü vardı, harleycilere fag dedikleri falan. güzel bölümdü. bizim ülkede de böyle mi bilmiyorum da amerikada "yolların sahibi benim" algısı var bu lavuklarda, o yüzden yabancıların harleyciler üzerinden yaptıkları gay-fag mizahı komik bence.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bajajcılar her marka motor durduk yere istop ediyor yağa antifriz karıştırıyor sanıyor olacaklar ki kendilerininkini en sorunsuz motor sanıyorlar :rolleyes:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Mondial drift suruculeri geneli: 30 yasini gecmemis olurlar, kabarik siyah mont ici kapusonlu sweatshirt giyerler, tas kafa traslidirlar, gereksiz ara gaz verirler, teker yaparlar. Arkanda bunlardan biri varsa yavasla ve yol ver, her an carpabilirler.
Cf moto ve bajajcilar: o benzin fisi depo kapagina ilistirilecek. Boyle yapinca zengin duruyor.
😬

Motosikleti
Ns200 15"
bajajcılar her marka motor durduk yere istop ediyor yağa antifriz karıştırıyor sanıyor olacaklar ki kendilerininkini en sorunsuz motor sanıyorlar :rolleyes:
İyi akü stop etmelerin önüne yüksek derecede geçiyor, supap ayarı ve kelebek temizse sorunsuz binilir. Yüksek kilometrelerde su pompa keçeleri değişilir devam edilir.

Gelelim gerçeklere eğer nakit varsa 0 Dominar 400 alana kadar ne motosikletler var...

Diyanet başkanı istifa!!!!

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sym jet x 125: adamın dibidirler bkz:mad:burakr25
Trident 660: heykelimi yapsalar tastaslarima beton yetmez öyle delikanlı bir adamım bkz:mad:burakr25
Sonuç olarak @burakr25 adamdır

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Honda CB750 Hornet > Genç, hızı seven, risk alan ama bir yandan da donanıma ve sorunsuzluğa önem veren, parasının hesabını iyi tutan adamın motosikletidir. MT07'mi bu mu diye bir yandan da beynini yer. Aklı arada Aprilia'ya kayar ama sonra yine sağduyusu baskın gelir :) Tipini sevmez ama dışarıdan laf edene de hayli atarlanabilir :) Bazen de 50 sini geçkin, andropoza yaklaşan, spor yaparak yaşlanmayı reddeden huysuz tiplerin tercihi olur ki, en fenası da odur. Hiç çekilecek tipler değildir, bulaşmaya gelmez, kendi haline bırakılması gerekir...

Motosikleti
Triumph Trident 660
Gotiksizlik nelere malum...
Bu entry calısırken sıkılıp wc de oyalanmak için yazılmıştır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Honda CB750 Hornet > Genç, hızı seven, risk alan ama bir yandan da donanıma ve sorunsuzluğa önem veren, parasının hesabını iyi tutan adamın motosikletidir. MT07'mi bu mu diye bir yandan da beynini yer. Aklı arada Aprilia'ya kayar ama sonra yine sağduyusu baskın gelir :) Tipini sevmez ama dışarıdan laf edene de hayli atarlanabilir :) Bazen de 50 sini geçkin, andropoza yaklaşan, spor yaparak yaşlanmayı reddeden huysuz tiplerin tercihi olur ki, en fenası da odur. Hiç çekilecek tipler değildir, bulaşmaya gelmez, kendi haline bırakılması gerekir...
125 cc sukuter kullanıyorum a ehliyetimi gecen hafta aldım 750 hornetti kullandığım motosiklet benden mi ya da yüksek cc kaynaklı mı bilmiyorum ama gaza dokununca geriye savuruyor kesince geri sarkıtıyor çözene kadar torpido üstünde oynayan süs köpeği gibi sallanıp durdum.
Nedense benim sukuterin freni de daha güven vericiydi

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
125 cc sukuter kullanıyorum a ehliyetimi gecen hafta aldım 750 hornetti kullandığım motosiklet benden mi ya da yüksek cc kaynaklı mı bilmiyorum ama gaza dokununca geriye savuruyor kesince geri sarkıtıyor çözene kadar torpido üstünde oynayan süs köpeği gibi sallanıp durdum.
Nedense benim sukuterin freni de daha güven vericiydi
Sürücü kurslarında rölanti ayarları ile falan oynuyorlar. Motor freni seviyesini sona getirmiş de olabilirler. Tabii sizin de gaz kolu hakimiyetiniz tam oturmamıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar