çinli ile japon arasında bunlar ama japona daha yakın. atıyorum japon 10 puan çinli 1 puansa kore 7-8 puandır. bunu bir hyosung kullanıcısı olarak söylüyorum. ama ülkemizde kore motorlarının prim yaptığı alan cruiser alanı sebebi ise ülkemize düşük cc (250 cc civarı) japon cruiser'ın gelmemesi. eski japon cruiserlarla kıyaslarsakta bir çoğundan önde olduğunu düşünüyorum bunuda üretimdeki 10 yıllık farka bağlıyorum. 2006-2007 model 250 cc japon cruiser'ı ile 2016-2017 model japon cruiser'ını kıyaslarsak kore öne geçecektir lakin ülkemizde 2017 japon cruiser'ı olsaydı (250cc segmentinde) bu karşılaştırma çok farklı olabilirdi.
biraz daha yüksek cc'lere çıkarsak yine cruiserlarda yine koreden karşımıza gv650 çıkıyor (benim bildiğim 250cc üstü başka kore cruiser'ı ülkemizde yok). bu alete sahip olan arkadaşlarım var. japonlarla kıyasladığında japonlar daha kaliteli ama o sınıfta güç ve torkta gv650 ayarında pek alet yok. biz arkadaşlar arasında gv650'e uçan teneke diyoruz :queen: . bu arada bu bahsettiğim arkadaşlar gv650 kullanıcısı![]()
Evet bende gt650r a felan hiç denk gelmedim yeni kasa bknz şuan 2017 model gt 250r da yok