- Konu Yazar
Farklı başlıklarda sıkça Topspeed sorularıyla karşılaşıyoruz.
Forumda toplu bir başlık bulamadım.
Topspeed (en yüksek hız) ve güvenli olarak sürekli kullanılabilecek en yüksek hız kavramları birbirinden oldukça farklı.
Bu başlık altında hem bu kavramları hemde motosikletlerimizin en yüksek hız/güvenli sürüş hızlarını paylaşabilirmiyiz.
Ben başlayayım...
Benelli BN125 (125cc)
11 beygir, 144 kg boş ağırlık.
123 km/saat topspeed ve bu hızda 9400 devirde kesiciye giriyor.
Bağırtmadan, zorlamadan, aşırı titreşim hissetmeden ideal sürekli kullandığım hız 95 - 105 km/saat süratler.
Orjinal dişli 43t.
37t dişli kullanmaya başladım.
37t ile en yüksek torkun olduğu 7000 devir civarında 90-100 km/saat aralığında bağırtmadan, titremeden güvenli sürüş yapabiliyorum (kesintisiz ve sürekli olarak)
Kullandığım lastikler Anlas WG2.
Forumda toplu bir başlık bulamadım.
Topspeed (en yüksek hız) ve güvenli olarak sürekli kullanılabilecek en yüksek hız kavramları birbirinden oldukça farklı.
Bu başlık altında hem bu kavramları hemde motosikletlerimizin en yüksek hız/güvenli sürüş hızlarını paylaşabilirmiyiz.
Ben başlayayım...
Benelli BN125 (125cc)
11 beygir, 144 kg boş ağırlık.
123 km/saat topspeed ve bu hızda 9400 devirde kesiciye giriyor.
Bağırtmadan, zorlamadan, aşırı titreşim hissetmeden ideal sürekli kullandığım hız 95 - 105 km/saat süratler.
Orjinal dişli 43t.
37t dişli kullanmaya başladım.
37t ile en yüksek torkun olduğu 7000 devir civarında 90-100 km/saat aralığında bağırtmadan, titremeden güvenli sürüş yapabiliyorum (kesintisiz ve sürekli olarak)
Kullandığım lastikler Anlas WG2.
Son düzenleme: