Marka: Hsmugar?

Arkadaşlar ben daha şimdi üye oldum. Aslında motorsikletlerle ilgilenmiyorum. Tanıdığım biri motorsiklet alıcak ve bana Hsmugar veya Husmugar diye bir marka motordan bahsetti internetten aradım fakat bulamadım böyle birşey zaten marka isminden de emin değilim. Bana yardım edebilirmisiniz bu nedir ne değildir bilgisi olan varsa acil.

Birde 200cc lik crossmotor 2000-3000 ytl arası hangi marka ve modeli tavsiye ederisiniz.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. :silent: :silent: :silent:

Huqrna veya Hqurna da olabilir bu markanın adı. Yakın birşey biliyorsanız yazın lütfen. Teşekkür ederim.

200 cc. crossmotosiklet için alınacak en ekonomik ve dayanıklı tatminkar makina..............zongshan ve zealsun markaları bence fiyatları hakkında gerekli bilgileride aşağıdaki linkte alabilirsiniz. www.mototurka.com

www.polen-tr.com

Son düzenleme:
Prometheus' Alıntı:
Husquvarna olmasın :) Çok kalitelidir :cat:

Bir ihtimal Husaberg de olabilir..

Husquvarya yı araştırıken bende sitesini buldum ve girdim o olma ithimali yok sanırım :) Arkadaşım 200cc lik 2. el bir cross sormuş 2.600 ytl (0 da olabilir :))demişler eğer dediklerimle uygunsa Husaberg olabilir. Ben anlamıyorum çünkü :)

Ayrıca mototurka adresini atan arkadaşlara da teşekkür ederim tabi ki sanada Prometheus.

Son düzenleme:
O zaman Houjin veya Hyosung olma ihtimalleri nelerdir? :)

Ha bide şeyden bahsetmişti "kesim motoru" imiş bu marka ne demek oluyorsa :D?

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Ben hayatımda 1 kez motor kullandım oda 105 pegout star mı ne var onlardan :):) Tek onları bilirim yani :)

Bu arada Türkçe Hyosung sitesini biliyormusun? Türkçe yoksa ingilizce de olabilir.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Urath gitme kal, senide motorcu yapalım :)

Bu arada H ile başlayan amma marka varmış be :mrgreen:

Eyong' Alıntı:
Urath gitme kal, senide motorcu yapalım :)

Bu arada H ile başlayan amma marka varmış be :mrgreen:

Yok ben burdayım. Artık arada bir girer bakarım. :)

Bu arada aradığım marka Husqvarna imiş. 2. el 200cc cross Husqvarna motorun 2.600 ytl olması doğal mı? :) Çok iyidir dediniz arkadamışıma bende kaçırma dedim. Birde bu motorun Türkiye bayilikleri ve yedek parça servisleri var mıdır? Nerelerdedir? (Çok mu soru soruyorum) Teşekkür ederim.

Husquvarna'yı yanılmıyorsam Süleyman Memnun getiriyor. Husaberg'i o getiriyor da sanki Husquvarna'yı da o aldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar