Benimde suzukiye karşı bi sempatim var baya yeni çıkıcak 250 lik motorun fiyatı iyi olursa bi şekilde almayı düşünüyorum
Bu Kawasaki popülaritesi sadece Türkiyeye has bir durum. Burda tüm Japonlar ayni. Hepsinin diğerlerinden daha iyi yaptığı şeyler var. O yüzden hepsi ayakta.
Honda Tofaş, Kawasaki Mercedes benzetmesini yapanlar hiç mi Goldwing görmediler hayatlarında? Naked olarak ta CB1000R, Kawasaki dahil muadili tüm Japonlardan hem daha pahali, hem daha kaliteli. Hidrolik debriyaj ve tek taraflı arka maşa bir tek onda var... Tabi CB1000R gelmiyor Türkiye'ye... Belki de o yüzden böyle yanılgılar oluşuyor...
Şimdiye kadar üretilmiş olan en güzel modern naked bence, KTM, BMW, Aprilia, Ducati dahil. Gösterge tablosunu hala özlüyorum. ABS'si olsaydı çıkarmazdım elden.şimdi inceleme fırsatı buldum, ulen yılan gibi makineymiş be!
Şimdiye kadar üretilmiş olan en güzel modern naked bence, KTM, BMW, Aprilia, Ducati dahil. Gösterge tablosunu hala özlüyorum. ABS'si olsaydı çıkarmazdım elden.
ne hikmetse bende bu serinin göstergesini hiç beğenmiyorum. kullanırken işlevseldir belkide bilemicem.
Bu Kawasaki popülaritesi sadece Türkiyeye has bir durum. Burda tüm Japonlar ayni. Hepsinin diğerlerinden daha iyi yaptığı şeyler var. O yüzden hepsi ayakta.
Honda Tofaş, Kawasaki Mercedes benzetmesini yapanlar hiç mi Goldwing görmediler hayatlarında? Naked olarak ta CB1000R, Kawasaki dahil muadili tüm Japonlardan hem daha pahali, hem daha kaliteli. Hidrolik debriyaj ve tek taraflı arka maşa bir tek onda var... Tabi CB1000R gelmiyor Türkiye'ye... Belki de o yüzden böyle yanılgılar oluşuyor...
Sevgili hasmet bey sanırım yurt dışında yaşıyorsunuz. Eğer yabancı forumları takip ederseniz DÜNYADA en çok tutulan,sevilen naked modelin z1000 olduğunu görürsünüz.
Ayrıca cb1000r ülkemize gelmiyor evet ama gelsede diger ülkeler gibi fazla tutmaz. Bu arada ingiltere fiyatları aynı z1000 ve cb1000r ın. Diger ülke fiyatlarını bilmiyorum.