Marea

Burası nekadar motosiklet forumu olsada bu arac hakkında bilgisi olan var mı?

Ellenmemiş,kurcalanmamış,uydur kaydır tamir edilmemiş tüm orjinal parçaları yerli yerinde olan birini bulursan çoook memnun kalırsın.
Üstte yazılanlar gibi birini alırsan var ya....

Arıza çıkarma ihtimalinin yüksek oldığunu duydum arabacı çevremden

Bir tanıdıkta var uzun süreden beri biniyorlar ama yakıt konusundan epey şikayetçi. Benzini bildiğin içiyor

Motosikleti
BWS 100
Araç donanımlı. O zaman için donanımlı yani.
2.0 motorları hepsi mi bilmiyorum ama, 5 silindirli makina. 150 beygir yaklaşık. Gayet keyifli. Eğer alınacaksa motoru fazla kurcalanmamış olabilir.
1.6 motorları da gayet iyidir. Tüp ile kullanılabilir diye düşünüyorum. Abartı yakacağını düşünmüyorum. Eski teknoloji sonuçta. Tüp ile kabul edilebilir değerlerin sağlanacağını düşünüyorum.

Bence o fiyatlara mantıklı duruyor araç.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Bir ara bakmıştım. ABS sensörü arızası kronik. Onun dışında zamanına göre çok konforlu ve sağlam araç

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
2000 cc motorluları 5 silindir ve deli gibi yakıt tüketimi var seni hayattan soğutur.
1600 cc motorlularında rolanti dalgalanması sorunu var.Tam hatırlamıyorum ama rolanti motoru yada beynin bağlantı yada kablolarında yapılan küçük bir işlemle çözülüyordu ama çoğu tamirci bunu bilmediğinden direk parça değişimine gidiyor ve olay tekrarlıyordu.Bu kronik sorunu çözersen lpg ile yakıt tüketimi idare eder.Fiyatına göre güzel araçtır.

Boğaz kelebeği sıkıntısı haricinde fiyatına göre iyidir. Rölanti dalgalanmaları da bunun sonucudur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar