Mardinden Merhaba

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Öncelikle herkese kolay gelsin,

Forumun eski takipçilerindenim ama yeni üye oldum. Tanışmak bugüne kısmetmiş.Yazılım işiyle uğraşmak isterken kendini xxx şirketin servisinde bulmuş biriyim. Yıllar sonra 3 aydır mardinde memleketimde yaşıyorum. Geçen hafta Cumartesi A2 direksiyon sınavını atlattım sıra motorsiklet seçimime geldi. Beğenediğim bazı motorlar Arora 180-19,Kanuni Phantom,Mondial 180 Z-OneS ve bir çok choper motorsiklet. Sorun ise bu motorları mardinde alma gibi bir imkanım yok. Hep şehir dışında. Kısa hikayem budur.Forum severlerin hepsine selam olsun. Dostça kalma dileğimle.

Mersin İl Temsilcisi
HOŞGELDİN KARDEŞ.
yapılabilecek ne varsa özelden ulaşırsan elimizden geleni yaparız..
çok acele etmeden motosiklet seçimini yap.
zaten kış geldi, zamanın da çoğaldı..

tekerin düz bassın, sağlıcakla kal :)

Merhaba,

Hoşgeldin,sehir dışında oluşu sorun değil,günü birlik gidip otobüsle bulunduğun şehre getirme imkanın var. Önemli olan seçimini yapman,motorları görmen,deneme imkanın varsa denemen,seçmen :)

Keyifli forumlar :king:

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Teşekkürler :) Hoşbulduk. Dilerim ki bu forumda sizin gibi nice güzel insanlar tanırım. (güzelsiniz dimi? yanıltmayın beni :D )

Hoş geldin arkadaşım.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
İnşallah yakın zamanda alırsın motorunu.
Bu arada baktım da Nusaybin ve Kızıltepe'de Mondial bayileri varmış.
Onların modellerine en azından bakabilirsin.

Hoş geldin. 180zs modeli fena değil bence ama cinli olmasin diyorsan bajaj discovery te devir bak derim. Tekerin düz bassin.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Bakacam ama kış geldi iş yuzunden zamanda bulamıyorum. ikinci eldende anladığım yok zaten. Ortasını bulmaya çalışacağım. E kış uzun :)

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Ve Profilime X Treme Max eklemekten zevk aldım ^,^

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar