[Mardin - MT]

Selam arkadaşlar,
İl gruplarına baktım MARDİN MT yoktu neden bizimde olmasın dedim:)

Mardin'de yaşayan ve Mardinli olupta başka şehirlerde yaşayan arkadaşlara çok çok selamlar.
Mardinli arkadaşlarım vardır belki.:)

Hepimize Mardin MT hayırlı olsun.:cat:

Saygılar.

hayırlı olsun toprağım bende mardinliyim ve izmirde yaşıyorum .
çok iyi etmişsin emeyine sağlık :rendeer:birkaç mardinimizin fotolarınıda eklesen sevinirim çok uzun zaman oldu gürmeyeli o kutsal toprakları .medeniyet şehrimizi saygılar kardeşim .:rendeer:

Super Moderator
Hakkında anlatılanlar, gezenlerin, görenlerin yorumlarıyla; Türkiye'nin en çok görmek istediğim noktalarından biri Mardin...

Hakkında anlatılanlar, gezenlerin, görenlerin yorumlarıyla; Türkiye'nin en çok görmek istediğim noktalarından biri Mardin...

nasib olursa beraber gidelim olcan kardeşim bu yaz başı çok üzledim güzel memleketimi mardindeki bütün mt dostlarına ve güzel insanlarına saygı ve sevgiler :rendeer:

Keyifle yapılacak bir gezi için varış noktası olarak seçilecek, mutlaka görülmesi gerektiğini düşündüğüm ve ilk fırsatta bir gezi için rotamı çevirmek istediğim şehrin İl grubu sayfası hayırlı olsun . :rendeer:

Tüm mardine sevgiler, saygılar,
izmirden selamlar :rendeer:

bu benim mardindeki köyöm beşik kaya köyö en son 2004 gitmiştim 25 sene sonra baya özledim güzel köyöm benim .

benim doğduğum köy burası vay be yılar su gibi geçmiş .:salut:

Son düzenleme:
hayırlı olsun toprağım bende mardinliyim ve izmirde yaşıyorum .
çok iyi etmişsin emeyine sağlık :rendeer:birkaç mardinimizin fotolarınıda eklesen sevinirim çok uzun zaman oldu gürmeyeli o kutsal toprakları .medeniyet şehrimizi saygılar kardeşim .:rendeer:

Teşekkrüler Topragım :)
Ben gecen sene ordaydım,inşallah en kısa zamandao güzellikleri ve tarihi tekrar görmen dilegiyle.Resimleri Dün gece ekleyemedim bugun o güzzelliklerin hepsini ekliyecegim.Bu arada İzmire yazın gelmeyi düşünüyorum görüşmek ümidiyle.

Bende burda cok vakit gecirdim ve oraya giden kişilere rastlamadım,Hakkında anlatılan ve söylenen herşeye bende garanti veriyorum:) görmenizi tavsiye ediyorum.Başımızın üstünde yerin var hocam yazın başımızı agrıtabilirsin seve seve yardımcı olurum.

Yazın rotam bu şekilde olacak inşallah ;
Kocaeliden cıkarak; Ankara --- İzmir ---- Mardin (Aralarda konaklayacagım yerleri hala belirlemedim)

Saygılar.

Güzel memleketim;

mardintt11vn8.jpg

mardindenbirkesitzp9.jpg

mardindigitalcs2.jpg

mardindijital1lb0.jpg

pttbinaskalevesehidyemimi8.jpg

tarihimekanlargenelgorucm9.jpg

tarihimekanlargenelgorusn7.jpg

Son düzenleme:
Mardin MT hayırlı olsun, bende Mardinliyim ve İstanbulda yaşıyorum.Saygılar...:rendeer:

emomen. benim adım cesur bu arada tanışalım .nezaman gelirsen izmire misafirim ol kardeşim beklerim resimler içinde sağol paylaştığın için :rendeer:

Mardin MT hayırlı olsun, bende Mardinliyim ve İstanbulda yaşıyorum.Saygılar...:rendeer:

:cat::cat::rendeer:

Son düzenleme:
emomen. benim adım cesur bu arada tanışalım .nezaman gelirsen izmire misafirim ol kardeşim beklerim resimler içinde sağol paylaştığın için :rendeer:

Eyvallah Cesur abi geldigimde inşallah görüşürüz.Benim de adım Emrullah.
Seninde buralara yolun düşerse misafirim ol Kocaeli yada İstanbul fark etmez.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet mardin çok güzel biyer geçtiğimz yaz değil,ondan evvelki yaz türkiye turumda gitmiştim motoran ile,keyif almıştım çok.

MARDİN TEPESİNDEN OVAYA BAKIŞ

MARDİN MERKEZ CADDESİ

MARDİNİN ARASOKAKLARINDA ETRAFIMI ÇOCUKLAR SARDI

MARDİN ŞEHRİNİN 7 KM AŞAĞIDAN GÖRÜNÜMÜ

Ümmet abi beni cok mutlu ettin seni oralarda görmek çok güzel hergün kullandıgım ve geçtigim yollarda seni görmek hoşuma gitti :)
Umarım keyif almışsındır oralardan.
Mardin kalesinden mezopotamya muhteşem görünüyor.

ümmet abim tekerine sağlık senin gitmediyin yer kalmamış maşallah .yarın toplantıda gürüşelim .marpuç kafede kızlar ağası .hisar önünde :rendeer:
emrullah sen gel dicem ama yollun uzak kardeşim inşallah fuara gelmeyi düşünüyorum istanbulada gürüşürüz .:rendeer:

ümmet abim tekerine sağlık senin gitmediyin yer kalmamış maşallah .yarın toplantıda gürüşelim .marpuç kafede kızlar ağası .hisar önünde :rendeer:
emrullah sen gel dicem ama yollun uzak kardeşim inşallah fuara gelmeyi düşünüyorum istanbulada gürüşürüz .:rendeer:

Cesur abi gelmeyi çok isterdim mesafe çok.:) İnşallah oraya geldigimde görüşürüz.
İstanbula geldiginde görüşürüz inşallah bende fuarda olacagım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar