Marauder250 Suzuki

merhaba arkadaşlar ben 2yıdan beri vespa px 200 e biniyorum ve onu cok seviyorum şimdi suzuki maruder 250 ye taktım vespa dursun birde onu alayım diyorum motoru cok begeniyorum ama suzuki hakkında bilgim yok nearıza yapar üzmeye başladıgında nereden başlar bir bilen varsa bana yardımcı olursa cok iyi olacak

Dostum maruder250 gn250 nin makyajlısıdır ve makineleri aynıdır..Bende eski bir GN250 ciyim :) Suzuki nin bu 250 lik motoru gerçekten çok sağlamdır ben ikinciel 94 model gn almıştım yıllarca bindim km teli kırıldı ve tam km ölçemedim ama tahminen 75-80 bin km yapmıştır makine masraf olarak akü ve yağ bide fren balatası çıkarır başkada bişey istemez..Şahsen sıfır bir 250lik gn yada marauder alsam enaz 100 bin yaparım masrafsız:cyclopsan ama parçaları pahalıdır ve zor bulunur km teli o zamanlar 35 milyondu almamıştım..İnşaAllah Kaza felan yapmazsan sana masraf çıkarmaz..Gidişini sorarsan gerçekten en dik yokuşları bile vites yükselterek çıkacak torka sahip sollamalarda akselerasyonu iyi motoru hiç yok denecek kadar az titreşimlidir hatta çin motorlarıyla kıyaslarsan neredeyse sıfır titreşim....alırsan çok keyif alarak binersin:cat:
dediğim gibi parçaları her japon gibi pahalıdır ama bilinçli kullanıcıysan sorun çıkarmaz...

kazasız günler dileğiyle

sevgili gaddar ilgine cok teşekkür ederim verdigin bilgiler çok aydınlatıcı oldu inşallah bir tane alıp da binerim kendine iyi bak

"copperman",kayıt tarihi itibariyle acayip bi döneme denk gelmişsin.(666),tırsmadım desem yalan olur.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar