Manyak aletler işte bunlar???

Eeee nasıl ama, Motor dediğin bunlar.:cat: :queen: :cat:

UPS sonuncusu yanlış oldu:bounce:

Super Moderator
Offf, hep aynısı oluyor.1000tane motosiklet fotoğrafı arasında bütün yorumlar bir tanesinin üstündeki kadına yapılıyor.Amaç bu da ben mi yanlış anlıyorum:silent: , yoksa motosiklet.net motosiklet değil kadın mı konuşuyor?
Bari bu defa motorları eleştirelim biraz!!!

Kadının altındaki motor iyimiş desem Olcan bize kızmaz sanırım :p Olaya espri kattık ya hadi baakalım. aslında bu motorlar cokda hoşuma gitti denemez saygılar... :wiinkk:

olcan138' Alıntı:
Offf, hep aynısı oluyor.1000tane motosiklet fotoğrafı arasında bütün yorumlar bir tanesinin üstündeki kadına yapılıyor.Amaç bu da ben mi yanlış anlıyorum:silent: , yoksa motosiklet.net motosiklet değil kadın mı konuşuyor?
bu ara 138 beni burda bile yakaladın yani, sağol canım:rendeer: ::utangac:
sıkma canını lütfen.:rendeer:

olcan138' Alıntı:
Sen yine şükret, bu siteye ilk üye olduğumda MOTO GIRLS diye bi kısım vardı, motosiklet üstünde yarı çıplak kadınlar falan fotoğrafları sergileniyordu. Tamirhane misali (ki kalmadı bile artık öyle tamirhaneler). Bir kampanya başlattım kaldırılsın diye, Erhan da sağolsun gelen talepler doğrultusunda kaldırdı. O gün bugündür su sızmaz Erhan'lar aramızda :p

Adamların çim biçme makinesinden bu tip şasilere motor uyguladıklarını tv de izlemiştim çok ta teknik değillerdi belki bir gün bizde böyle aletleri ülkemizde yaparız...

didi73 seni kiniyorum hemde cok abi su parasizlik zamaninda boyle motorlar koyarmi insan hic siteye , aglayacam yaa. Boyle bir motorum olsa yatagimda bile onunla yatarim. Desmeyin yarami arkadaslar. (Hatunda bes para etmez bu arada motoru pisletiyor):farao:

zeda3000' Alıntı:
didi73 seni kiniyorum hemde cok abi su parasizlik zamaninda boyle motorlar koyarmi insan hic siteye , aglayacam yaa. Boyle bir motorum olsa yatagimda bile onunla yatarim. Desmeyin yarami arkadaslar. (Hatunda bes para etmez bu arada motoru pisletiyor):farao:

haklısın ama madem alamıyoruz bari bakalım dedim.....

evet herkez bayana birşeryler yazdı, ama onun birşeye benzemediğini daha ilk defa sen fark ettin zeda:cat:

motorun üstündeki kadın iyimiş:queen: kadının altındaki motor dahada iyiymiş,güzel makinalar,sayısaldan çıkarsa alacam sitedeki motorsuz arkadaşlara

hakikatten motorlar süper

valla insanı kendi motorundan soğutacaksınız:queen:

saka saka canım motorum benim:rendeer:

motorla kız bence bi bütün olmuş neden karışıyosunuz. belki de donanıma dahildir :mrgreen:

benim favorim koyu sarı olan motorr.. ben ölmezsemm öle bi motor sahibi olacamm.. demedi demeyinn.. genelde tarzım enduro fakat.. bunlarda şık aletler.. böyle bi motorla türkiye turu atmam lazımm.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar