bu ara 138 beni burda bile yakaladın yani, sağol canım:rendeer: ::utangac:olcan138' Alıntı:Offf, hep aynısı oluyor.1000tane motosiklet fotoğrafı arasında bütün yorumlar bir tanesinin üstündeki kadına yapılıyor.Amaç bu da ben mi yanlış anlıyorum:silent: , yoksa motosiklet.net motosiklet değil kadın mı konuşuyor?
Bari bu defa motorları eleştirelim biraz!!!
Sen yine şükret, bu siteye ilk üye olduğumda MOTO GIRLS diye bi kısım vardı, motosiklet üstünde yarı çıplak kadınlar falan fotoğrafları sergileniyordu. Tamirhane misali (ki kalmadı bile artık öyle tamirhaneler). Bir kampanya başlattım kaldırılsın diye, Erhan da sağolsun gelen talepler doğrultusunda kaldırdı. O gün bugündür su sızmaz Erhan'lar aramızdaolcan138' Alıntı:Offf, hep aynısı oluyor.1000tane motosiklet fotoğrafı arasında bütün yorumlar bir tanesinin üstündeki kadına yapılıyor.Amaç bu da ben mi yanlış anlıyorum:silent: , yoksa motosiklet.net motosiklet değil kadın mı konuşuyor?
Bari bu defa motorları eleştirelim biraz!!!
zeda3000' Alıntı:didi73 seni kiniyorum hemde cok abi su parasizlik zamaninda boyle motorlar koyarmi insan hic siteye , aglayacam yaa. Boyle bir motorum olsa yatagimda bile onunla yatarim. Desmeyin yarami arkadaslar. (Hatunda bes para etmez bu arada motoru pisletiyor):farao: