Merhaba,
Yorum ve detaylı bilgiler için teşekkür ederim
Benim kullanımım daha çok, hatta neredeyse tamamen asfalt ağırlıklı olacak, ve yine çok byük oranda şehir içinde kuualanacağım. Lakin şehiriçinde otoban kullanımım olacak.
Burada size belki şöyle bir soru sorabilrim. Örneğin 2008-2009 model bir dl650 halen geçerli bir motormudur. Bir başka deyişle sorun çıkarma, yıpranması ne derece olur. Tabiki kullanım ile alaklalı ancak ortalama bir kulanıcının motorunu düşünebiliriz sanırım.
Böyle bir motor örneğin 60k km de olursa eskimiş mi denir, sorun çıkarır mı? Yani çokmu eskidir?
Bunun dışında aslında yapmayacağım bir masrafı yapıyor olacağım. İş için gidip gelirken bazen kullanıyor olmam aslında şu anda yapmadığım bir maşiyeti bana getiricek. Bu sebeple motorun ekonpmik olmasınıda düşünüyorum. sanıyorum dl650, Nc ve tek silindirli Gs650 lerden sonra en ekonomik motor diye biliyorum.
2008 model 50bin km de bir DL 650 ile en az 100.000 km daha sorunsuz ilerlersin..
maksi enduroların motor hacimleri de gözünü korkutmasın öyle gazı biraz fazla sıktınmı hemen kafana geçmezler..
oturaklı makinalardır az yakarlar benim vstrom sehir içi 4,2 lt tüketiyor levent-tuzla arası kullanıyorum günlük işe gitgel..
boyun uzun olduğu için sıkışık trafikte motoru tutmakda zorlanmazsın al bir dl keyifle bin 1500-2000 km hafta sonu uzun yol git sonra sehir içine girersin..