Manisa'lı Gökhan YAVER komşuyu yine salladı.

Manisalı Moto Drag Yarışçısı Gökhan Yaver, daha önce üçüncü olduğu Yunanistan’dan bu kez birincilikle döndü. Yunanistan'ın Messini şehrinde yapılan Yunanistan Drag Şampiyonası'na katılan Yaver 80 kişi arasından birinci olmayı başardı. Yaver birinciliği tüm Türkiye ve Manisalılara armağan ettiğini söyledi.

Daha önce Yunanistan'ın Polykasto şehrinde yapılan drag şampiyonasında üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atan Manisalı Moto Drag Ustası Gökhan Yaver, ikinci kez gittiği Yunanistan'dan bu kez birincilikle döndü. Messini şehrinde yapılan Yunanistan Moto Drag Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Yaver, 80 yarışmacı arasından birinci olmayı başardı. Street 1 (2.2) kategorisinde yarışan ve 0-400 metrede en iyi dereceyi yaparak kupaya uzanan Yaver, şampiyonluğu tüm Türkiye'ye ve Manisalılara armağan etti. Şampiyonada birbirinden usta motorculara karşı mücadele ettiğini dile getiren Yaver, “Daha öncede Yunanistan'da şampiyonluğu haksız bir şekilde kaptırmıştım. Fakat bu sefer bütün olumsuzluklara rağmen şampiyon olduğum için çok mutluyum. Yunanistan gibi bir ülkede düzenlenen şampiyonada birinci olmak bir Türk sporcu olarak gerçekten de çok zor. Birinci olduğum için çok mutluyum. Bu başarılarım bundan sonra da devam edecek.”

Hedefime emin adımlarla yürüyorum

Yunanistan'da yapılan şampiyona da birinci olarak kendisini Avrupa'ya kanıtladığını ifade eden Gökhan Yaver, “Bir Türk sporcu olarak Avrupa'da başarı elde ettiğim için mutluyum ama bunu daha başlangıç olarak görüyorum. Benim hedefim önümüzdeki yıl Budapeşte'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda birincilik elde etmek. Bu hedefime uzak değilim. Ben başarılarımla kendimi ispatladım. Destek görmem halinde hedeflerime ulaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye'nin ve Manisa'nın adını tüm Dünya'ya duyuracağım.” dedi.

Efeler Gökhan Yaver'i kutladı

Gökhan Yaver'in Yunanistan'da birinci olması Manisa'da da sevinçle karşılandı. Yaver'i elde ettiği başarısından dolayı ilk kutlayan Manisa Motor Sporları Dernek Başkanı Sedat Efeler oldu. Yaver'in başarısıyla gururlandıklarını ifade eden Efeler, “Gökhan Yunanistan'a gitmeden önce başarı sözü vermişti. Bu sözünü birinci olarak tuttu. Gerçekten de çok yetenekli bir arkadaşımız. Sahip çıkılması durumunda daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Başarılarının bundan sonra da devamını diliyorum.” dedi.

Yunanistan drag şampiyonasının son ayağında birincilik elde eden Gökhan YAVER' i kutlar başarılarının devamını dileriz.::alkiis::

kaynak: Denge Gazetesi

Ekli dosyalar

• gokhanyaver.jpg
    gokhanyaver.jpg
    17.5 KB · Görüntüleme: 2,881
Moderatör tarafında düzenlendi:
Başarılarının devamını dilerim:cat:...Videolarını izleyebiliceğimiz her hangi bi link felam varmı?

teşekkürler arkadaşlar.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. inşallah 45:))

helal olsun başarılarının devamını dilerim yolu açık olsun

GKN

helal olsun adaşıma, yurt dışında bayrağımızın bu kulvarda temsil edildiğini bilmiyordum, başarılarının devamınıdiliyorum:cat:

Yunanistanda bir türkün böle bi başarıya imza atması gerçekten müthiş.tebrik ederim.İnşallah avrupa şampiyonluğunuda kutlarız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal kesin turgutluludur :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
tebrik etmekte biraz geç kalmışız. tebrik eder başarılarının devamını dileriz :cat:

Öncelikle başarınızı kutluyor :rendeer:,gelecek yarışlarda başarılı haberlerinizi bekliyoruz.
Allah sizlerin başarısını daim etmesinde yardımcınız olsun:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
manisamızın gururu sana çok teşekkürler yunanlıları dize getirdiğin için::biggrinn::biggrinn::biggrinn bir manisalı olarak candan tebrikler.:rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrik ederim umarım başarılarınız daim olur :rendeer:

Tebrikler çok sevindirici bir haber manisa ve motosiklet i beraber çok duymaya başladım umarım birgün ordan motogp ye dakara x-fighters a giden birileri çıkar.

manisamnızın gururu sana çok teşekkürler yunanlıları dize getirdiğin için::biggrinn::biggrinn::biggrinn bir manisalı olarak candan tebrikler.:rendeer:

abi sen manisalımıydın....:cyclopsan bilmiyordum...ben aslen uşaklıyım ama anne tarafı salihli...kan manisaya daha çok çekiyor....:p

motosiklet egede çok popülerdir olmazsa olmazdır...2 zamanlı makina dumanının kokusu tütüyor zabah zabah:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar