manisalı cartman

herkese cok slm.manisadan cartman. motosiklet seviyorum ama elimin ve aygımın ayarı olmadıgı için motosikletten cok korkuyorum...bakalım ne olacak....

çağatayy. hoşgeldin dostum. sana uygun bir motor alırız sen hiç merak etme. bu camiaya giren çıkamaz bil. inanılmaz keyiflidir çünkü.

hoş geldin hayırlı ugurlu olsun bol sohbetli günlerin olsun küçücük bir honda alsan 50 cc lık ne elının ayarı önemli olur ne ayagının bak keyfine gez gönlünce . :)

çağatayy. hoşgeldin dostum. sana uygun bir motor alırız sen hiç merak etme. bu camiaya giren çıkamaz bil. inanılmaz keyiflidir çünkü.

beni akışıma bıraksalar alıcam hemende...bilmiyorum nasip. ne alsamki başlangıc için düşünüyorum aramıza kalsın... :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"kyles mamma is a housewife" :p :queen: hoşgeldin

selam cartman, yaaa seeennn su salsaci arkadas degilmisin?:mrgreen:
sanki oyle hatirlar gibiyim...
aramiza hos geldin...

aramiza hos geldin...

yaaa ne alakası var yaaaa????? kardeşim kim cıkarıyo salsa felan yok öle bişi....ama ama ama ben ne motosiklete bincem yaaa....

beni akışıma bıraksalar alıcam hemende...bilmiyorum nasip. ne alsamki başlangıc için düşünüyorum aramıza kalsın... :)

çağatayı bıraksalarr R1 lafı ediyor hemde başlangıç için
ne güzel bi tercih
kısadan uçuşş

aramiza hos geldin...
salsacı benim sercan hatları karıştırdın sen:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
çağatay abi hoş geldınn sefalar getirdınn sana r1 alalım yanında da hedıye cbr verırlersee özlem ablaya hedıye edelımm :)

çağatay abi hoş geldınn sefalar getirdınn sana r1 alalım yanında da hedıye cbr verırlersee özlem ablaya hedıye edelımm :)

kemal sen deli misin oğlum? r1 ve cbr i anladıkta, öyle kız almak bu camiadan kolay değil. kendimizi biraz kasmadan olmaz valla bu iş. anladın mı çağataycığım.:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin arkadaşım kazsız günler gezmeler diliyorum

hoşgeldin:rendeer:

25 karaktersiz karakter

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar