Arkadaşlar bugün fuara gidip bi bakayım dedim. Merakla apar topar işlerimi bitirip akşam üzeri fuar merkezine gittim ama hayal kırıklığına uğradım. Fotoğraf makinasını almadığıma üzülmüştüm taki fuar merkezine girinceye kadar

Hatta fuar da motosikle ile ilgili fazla bir beklentim olmamasına rağmen.

ale:
Böyle bir tarihte fuar yapılması da ilginç gelmiş zaten firmalara. Motosiklet standı olarak 2 stant var ve biri Manisa da ki Honda Ordu Aş bir de İzmir den Özgül motor. Bunun dışında motosikletle ilgili mont satan bir stant vardı. Honda da Vtr vardı gecen gittiğimde bayiide, baktım fuarda o motor bile yok

sordum onu geçelerde sattık dedi. Eee bir tane miydi dedim? Evet bir tane getirtmiştik dedi.Cbf in her rengi mevcut ama stantta

Uzun lafın kısası motosiklet fuarı düşüncesiyle gelicek arkdaşlar olursa haya kırıklığına uğrayacaklardır.

r: Bunun dışında renault,alfa romeo,opel,vw,fiat ın yanısıra diğer otomobil markaları mevcut.Yani Oto&Moto Show değil Oto show olmuş sadece.
Bu demek değildir ki gelmeyinnn:queen: Yine de bekliyorum sizi pazar günü manisada değilim saat 5e kadar tahmini. Ancak cumartesi günü gelicek arkdaşları bekliyorum.Fuar bahane maksat muhabbet gezisi olur :queen: Sohbet ederiz çaylarımızı içeriz.:wiinkk: