Manisa Oto & Moto Show 14-18 Ekim 2009

Manisa Fuar Merkezinde gerçekeştirilecek fuara katılmak isteyen arkadaşlar için faydası olur diye düşündüm:wiinkk:
Ne derece kapsamlı olucağı konusunda net bilgi edinemedim henüz.Motosiklet ağırlıklı bir fuar olmayacağını tahmin ediyorum ancak umarım yine de beğeniceğimiz bir fuar olur.

27082009010522.jpg

12102009031711.jpg

12102009051203.jpg

Katılımcı Markalar

Alfa Romeo
BMC
Chevrolet
Citroen
Fiat
Harley Davidson Motorsiklet
Honda Motorsiklet
Hyosung Motorsiklet
Kanuni Motorsiklet
Karsan
Kawasaki Motorsiklet
Kiwi
Michelin Lastik
Nissan
Öndeç Alarm
Opel
Peugeot
Renault
Volkswagen
Yamaha Motorsiklet
Yuki Motorsiklet

teşekkürler bu konuyu açtığın için dün gezerken trafik ışıklarının altında gördüm bir kaç böyle afiş ama durup bakamadım tabi inşallah bi ara gider bakarız ne var ne yok tekrar teşekkürler

:) vali olacak adamımdım ben attılar beni kamu yönetiminden. bence iyi bir organize yapalım. cumartesi veya pazar farketmez.

Arkadaşlar bugün fuara gidip bi bakayım dedim. Merakla apar topar işlerimi bitirip akşam üzeri fuar merkezine gittim ama hayal kırıklığına uğradım. Fotoğraf makinasını almadığıma üzülmüştüm taki fuar merkezine girinceye kadar :) Hatta fuar da motosikle ile ilgili fazla bir beklentim olmamasına rağmen.:pale:

Böyle bir tarihte fuar yapılması da ilginç gelmiş zaten firmalara. Motosiklet standı olarak 2 stant var ve biri Manisa da ki Honda Ordu Aş bir de İzmir den Özgül motor. Bunun dışında motosikletle ilgili mont satan bir stant vardı. Honda da Vtr vardı gecen gittiğimde bayiide, baktım fuarda o motor bile yok:) sordum onu geçelerde sattık dedi. Eee bir tane miydi dedim? Evet bir tane getirtmiştik dedi.Cbf in her rengi mevcut ama stantta :) Uzun lafın kısası motosiklet fuarı düşüncesiyle gelicek arkdaşlar olursa haya kırıklığına uğrayacaklardır.:pr: Bunun dışında renault,alfa romeo,opel,vw,fiat ın yanısıra diğer otomobil markaları mevcut.Yani Oto&Moto Show değil Oto show olmuş sadece.

Bu demek değildir ki gelmeyinnn:queen: Yine de bekliyorum sizi pazar günü manisada değilim saat 5e kadar tahmini. Ancak cumartesi günü gelicek arkdaşları bekliyorum.Fuar bahane maksat muhabbet gezisi olur :queen: Sohbet ederiz çaylarımızı içeriz.:wiinkk:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün fuara gidip bi bakayım dedim. ..fuar merkezine gittim ama hayal kırıklığına uğradım.

Bu demek değildir ki gelmeyinnn:queen: Yine de bekliyorum sizi pazar günü manisada değilim

kardeşim üzüldüm şimdi. demek organizasyonun pek tadı yok. cumartesi tekneyle balığa çıkacağız. pazar kaçıp gelelim diye düşünmüştüm ama dediğin gibiyse gelmeme gerek yok. bir haftasonu çaya gelirim ama. ayn-ı ali mi ne vardı gitmiştik mesir çayı içmeye bir zamanlar:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar