sevgili dostum, muheterem abicim lodos, "ulan espiri yaptık ciddiye aldı" deme sakın, espiri yaptığını biliyorum izmirde ikamet eden bi adamım çünkü, ama adım ve bayrak aynı cümlede bulunduğu için bi iki şey yazıyım buraya.
yemişim 500lüğü, senin kumandandaki bi 125 cc bile kıyaslanmaz bendeki 500 ile. zaten sürmeyi bilmiyom :queen: armudu motora koy fotsunu çek ahande benim portrem :queen:
ve ayrıca senin iz-man MT için emeklerinin ve katkılarının yanında benim katkılarım asla kıyaslanamaz ( hoş bi katkım varmı o da tartışılır ), senin taşıyabildiğin bayrak bana ağır gelir yani.
devirler beklemeler gitmeler gelmeler falan yok ööle şeyler ya, yoksa yine geçenlerdeki gibi çok romantik bir sayfa oluşacak. zaman dediğin izafi bişey insan dostlarını aylarca görmediğinde oluşan özlemini 1 günde de biriktirebilir, benim için burdaki online süresiyle alakası olmadan manisada bir mecitin akhisarda bir lodosun olduğunu bilmek yeter (diğer bütün dostlarında böyle düşüneceğine eminim), siz yerinizde durun biz vapurla bile olsa gelir oralarda toplanırız:wiinkk: yani hayat bizi nereye yönlendirirse yönlendirsin, ne şartları getirirse getirsin değişen bişey yok gönüller bir olduktan sonra.