[Manisa - MT]

ALLAH daha yenisini güzelini nasip eder inşallah...

amin. o günleri de görecek miyiz acaba? İzmire Çamur yağarken kapıma gelip hadi Çeşmeye gidelim diyen iki genç vardı. Gözlerinde motosiklet aşkı olan. Hadi bakalım hayırlısı diyeceğim ama neyse...

WALLACE ! Kaşınma başın gövdene ağır geliyor galiba :bounce:
önce aklını alırım sonra... ::evil:: ::123434:: ::rantinp: ::karma:: ::huuuh:: ::pokey:: ::eviiil:: ::cekic:: ::tutkuy:: :bestmt: :)

abi başım gövdeye ağır gelmiyor hatta boynumuz kıldan ince size. vurduğunuz yerde gül biter. amma velakin bi de serde hasretlik var. dürtüklüyoruz belki bi kıvılcımla ateşi canlandırırız diye. mangala karton sallamak gibi bizimkisi. ateş harlasıni köz olsun da daha iyi pişsin herbişey.
bak mangal diyorum ateş diyorum çeşme diyorum gerisini sen çöz.

CAN DOSTUM ...
MURAT'ım kardeşim benim :)
hasretlik bizde yok sanki .Bekle diyorum , yakın diyorum , belki yarın belki yarındanda yakın :)

yok abicim ansızın gitmek bize mahsus...şu yağmur çamur bi azalsın mesai çıkışı alırım seni kavşaktan şok baskın yaparız

dalarızzzzzzzzzz...........(gece gündüz farketmez)

toplaşırızzzzzzzz................

SAYGI DUYARIZZZZZZZZZZZZZZZ..........

bn şimdi yaparız ederizleri bi sıralarsam bi hafta siteye giremezsnnz okadar mb yer kaplarım ona göre...:p:bounce:::comico::::cheeeeer::coool::::pulp::

demek buydu o meşhur resimler süper olmuş abi yakışırrrrrrrrr

Serkan abiiiiiiii birilerinin vakti olursa gelicem otaraflara bende öpüyorum kocaman sizi baya oldu görüşmeyeli iltibatı koparmayalımmm:rendeer:

günaydın ahali. Mecit bende saygı duydum bu resimleri görünce. eywallah kardeşim emeğine yüreğine sağlık

Moderatör (forrap)
Herkese Günaydın..
Fotoğraflar gerçekten güzel.
Yalnız açık konuşmam gerekiyor ki son fotoğraftaki kadar karizma hiç birimiz değiliz,olamayız.. :cat:

Moderatör (forrap)
Haklısın Mecit :cat:

O kadar kişinin içinde nasılda parlıyor :silent:
Allah ona sadece yüksek zeka ve insanlık vermemiş,herşeyi bonkörce sunmuş..

Karizma böyle olur:cat:

atatrk14xc.jpg

lider2.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar