[Manisa - MT]

Lodos yapalım abicim şu hamam işini. bak mis gibi olur bu soğuklarda.

Birde daha ben askere gitmedim yaw. nasıl olacak bu işler hala anlamadım. dede olunca mı gidecez askere.

Sonunda bisikletteki exreme yaptıgım gecenın vıdeosu elıme ulaştı..bunuda motorun üstünde ayakta olduğum fotoyaa:queen::queen::queen: yapan arkadaslara hediye ediyorum:queen:elime gecen 1kactane var sadece daha sonra arsıvden buldukca atarım..

ghghhdl7.png

asil güzel bir kareymiş. tebrik ederim.:cat:

Son düzenleme:
teşekkürler..Daha bu tarz çok hareketim var ama yüzlerce cd nın içinden bulmak çok zor bakarsın motosikletle yapar koyarım:wiinkk:

Son düzenleme:
motosikletle yaparsan artçın olmak istemem. o kadar heyecanı kaldıramaz zavallı kalbim:mrgreen:

heyttttttttttttt be kim tutar senii
ne bu enerji gece gece :mrgreen:
benim haftasonuu süperdi walla istanbull kazan ben kepçe
gezdim durdummm 2 gün 2 gecee :p
hepinize ii haftalarr arkadaşlarrr

arkadaşlar geçen gün bir sebepten dolayı manisaya geldim..ilgimi çeken motorlar oldu..manisada bu yarı otomatik 4 vitesli motor aşkı nedir yaa :D
nereye baksam ondaN :D

arkadaşlar geçen gün bir sebepten dolayı manisaya geldim..ilgimi çeken motorlar oldu..manisada bu yarı otomatik 4 vitesli motor aşkı nedir yaa :mrgreen:
nereye baksam ondan :mrgreen:

Türkiye'nin 3. trafiğe kayıtlı en fazla motosikleti manisa'da bulunmaktadır.yada yetkililer bizi kandırıyor :)

abi trafikte iki KAyıt var. birincisi en çok motor KAydında manisa 3. sırada. ikinci olarak ise en çok tatlısu motorcusu da akhisar tarafındaymış. allahtan manisada sen gibi motosiklet ruhuna sahip KArdeşlerimiz var Mecitim. ArKAdaşlara KAlsa istatisliği bozacaklar.

Bak yine başladınız arKAdaşlarla uğraşmaya... KAra listeye alıyorlar uğraşanları, sonra acısını çıKAracaklarmış. bizi bowling lobutları gibi dizip GürKAy'ı üzerimize fırlatacaklarmış.

ya arkadaslar dun acayıp ruzgar vardı toz falan motorda dısarda kalıyo bısey olurmu bu havalarda ? branda cekıyorum gercı araıra ama nekdar korurki?

O rüzgarda yolda olmak vardı, ahhh... kış geldi hala benim motosiklet çıkmadı. Kışın çok severim motosiklet kullanmayı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar