[Manisa - MT]

Moderatör (forrap)
DUYURULARDA açtık topiği ama forrap görmedi offline, artık bi anlamıda kalmadı yarın toplanıyoruz :) bende arayıp rahatsız etmek istemedim...

O ne biçim söz abi ? Ne rahatsızlığı Allah aşkına :) Benim telefon 7 gün 24 saat açıktır.Sıcak sohbet hattı gibi :p
İstediğin zaman ara durum neyse söyle abi,öyle rahatsızlık felan garip olmuş,keşke bütün rahatsızlıklar senin gibi olsa:cat:

Yeni girdim nete,başlık onaylanmış,yazılmış bişeyler.
Ben bu hafta akşamcıyım ve bu yüzden sanırım gelemeyeceğim.Çok isterdim inan Ferhat kardeşim gelmeyi..
Sana hayırlı teskereler.. :cat: Sağ salim git ve gel.Üç beş itin kafasına sıkmayı da ihmal etme..

ferhattt öncelikle hayırlı tezkereler
sağ salim gelip motoruna da kavuşmanı diliyorummm
hanımlar gelmediğine göre bende gelemiyorumm :salut: ferhat uğurlamaya

Son düzenleme:
haydi özlem abla cım nedemek yaw buyur gel sen herkesi orda görmek istiyorum

O ne biçim söz abi ? Ne rahatsızlığı Allah aşkına :) Benim telefon 7 gün 24 saat açıktır.Sıcak sohbet hattı gibi :p
İstediğin zaman ara durum neyse söyle abi,öyle rahatsızlık felan garip olmuş,keşke bütün rahatsızlıklar senin gibi olsa:cat:

Yeni girdim nete,başlık onaylanmış,yazılmış bişeyler.
Ben bu hafta akşamcıyım ve bu yüzden sanırım gelemeyeceğim.Çok isterdim inan Ferhat kardeşim gelmeyi..
Sana hayırlı teskereler.. :cat: Sağ salim git ve gel.Üç beş itin kafasına sıkmayı da ihmal etme..

söz kardeşim senin için birkaç kafa sıkacam ALLAH nasip ederse

Son düzenleme:
DUYURULARDA açtık topiği ama forrap görmedi offline, artık bi anlamıda kalmadı yarın toplanıyoruz :) bende arayıp rahatsız etmek istemedim...

yer : kamburoğlu restourant & cafe

tarih : 21/11/2007

ferhat(favorii) kardeşimizi askere uğurluyoruz, MANİSA-MT toplaaaaannn ::asker:: ::crying:: :king:

bura nere:silent::silent::silent::silent::silent:

murat'ım canım kardeşim keyif adamı , organizasyon kompetanı eğer müsait olursanız tüm dostlarımızı bekliyoruz
tekrar ediyorum ; erkek erkeğe vedalaşma olacak, eşlerimizi, kız arkadaşlarımızı bu toplaşma için geçerli olmak üzere getirmiyoruz.
yani bu toplaşmada ferhata kalayı basmak kafa atmak ,kafa bulmak serbest :mrgreen:

yok dayıcım...el bombası olmaz...uçak savar falan olsun..üç beş bina yıkarız bu akşam....

müdür neyi saklıcaz yaaai,,ferhatım askere gidiyor,,bgn sıkmıcam ne zaman sıkcam limon suyunu.....

adeeeeee
murat'ı da kaybettik :)

kardeşim bi ara mısırda patlatalım, hamamda imambayıldı partisi verip zurnayı kulağımıza kulağımıza çaldıralım :mrgreen:

akşam mısır patlattık,darbuka üfledik,,şarkı içtik,,bide süt söyledik..ofofofofofofoffff.

oyoyoyoyoyoyyyyyyy mecit'ime bak döktürmüş :queen:

ferhat ve diğer dengi tertipleri başladılar memleketi tektek terk etmeye :pale:
biz yaptık bu kutsal görevi;
yeri geldi donduk yeri geldi yandık an geldi özledik gün geldi özlettik
hepsi var askerlikte
ALLAH tüm mehmetçiğin yardımcısı olsun...
gönlümüz onlarla.:rendeer:

hayırlı teskereler kardeşimize :rendeer:şimdi sırada lodosla mecitmi var askere gidecek :p

arkadaşlarrrrr herkese güzelll bi haftasonuuu dilerimmm şimdidennnnn

umarımm havalarr güzelll olurdaaaa bol bol teker döndürürsünüzzz

Extreme

Sonunda bisikletteki exreme yaptıgım gecenın vıdeosu elıme ulaştı..bunuda motorun üstünde ayakta olduğum fotoyaa:queen::queen::queen: yapan arkadaslara hediye ediyorum:queen:elime gecen 1kactane var sadece daha sonra arsıvden buldukca atarım..

ghghhdl7.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar