[Manisa - MT]

ohhhohhh sizede malzeme lazımmış haniii
bi lodos serkan ne polemiklere sebep oldu
mecite ne uyduracaksınız bakalaım

Ne uydurması kolay ki. Mecit geçen gün bizim sitedeki organizatör Mecit i görmüş. Organizatör mecitin canı çok sıkkınmış oturup nargile içmişler dertleşmişler. Hatta bunları akhisardan Gürkay da görmüş ve oturmuş yanlarına. o sırada yoldan geçen bir V storm 1000Dl durmuş motorları görünce ana bir bakmışlarki bizim Gürkay zeytinlikten geliyormuş. Kurmuşlar hemen masayı pişti oynamışlar:queen:

wallace ev oturmasına muratta geldi son dakika , çay kokusunu almış tabi . derken aykutu aradım chatkutu da al gel diye , o da kırmadı bizi . duyulmaz da duymuş ahmete haber vermiş , tam super bı buluşma olduu :):p

bak ya çok hainsiniz. Kadro toplanmış neden Wallace ı da aramadınız ki? Bir daha gördüğüm yerde sekizinizi de dövecem. Bu arada Sandman geldi yanıma selamı var herkese. Erdemi okula bırakmış geçerken uğradı yanıma

sanırım tüm ekibin kayışı yağlanmış kaydırıyor kaç kişi olduk birden böyle tuncer kaç kişiyle uğraşacak mecit kaç kişilik yer ayırtacak forrap bu işe ne diyecek ( al işte benim kayışta yağlandı ) :mrgreen:

manisa-mt nin sayfasını deliler basmış :queen:(bizimkiler bize yetmiyor sanki hehe )
cengiz abi sen yapma bari :)

nasılsın özgür üm gelmiyormusun buralara özledik seni

iyiyim hıfzı abicim...evet halısın epeydir gelemiyorum o taraflara..bizimkiler geldi dün yanıma..bende kaldılar 2 gün..:wiinkk:

bi gün görüşelimde bi tur yapalım ya..epey oldu yanyana 299 yapmayalı...:queen:

bende özledim sizleri...kaptanpoyrazı..gelecem bi gün..

Son düzenleme:
eee manisada akıllıları hastaneye tıkıyolarmış diğerleri dışarda geziyomuş,
bizde neden bu kadar çok seviyoz manisalı kardeşlerimizi diyoduk. :queen:

deli bunlar deli akşam olsada bunların aklı başına gelse bir araya gelseler yer değişmedi umarım manisada buluşup ege ünv bahçesinde mangal yakacaktık dimi yoksa inciraltında buluşup benzinmi içecektik

deli bunlar deli akşam olsada bunların aklı başına gelse bir araya gelseler yer değişmedi umarım manisada buluşup ege ünv bahçesinde mangal yakacaktık dimi yoksa inciraltında buluşup benzinmi içecektik

abi krize soktun beni. :queen::queen::queen::queen:
mangalı yakıp kömürleri kemirelim, etleride motorların deposuna kuşbaşı kuşbaşı tıkalım, canları çeker.

ya bence o etleri depoya tıalım içine patates havuç domates biber sogan falan da atalım. Fırına verelim depo kebap olsun. sonra kırıp yeriz yemezsek de bir yiyen çıkar

benim icin lodos, wallace, forrap ve gittardando bitmistir... Serkan, Murat, Tuncer ve Ali bana yeter...

eee manisa mt biz gelemedik işlerimizden dolayı iftarınıza size afiyet olsun ama iyiki de gelememişiz tam top patladı benzinlikte yapıyorum iftarımı daha çorbadan 2 kaşık aldım müşteri geldi ben ona benzin verirken baktım bi motor daha ama kim gelse iyi ümmet abi bişey soracaktım dedi sorma usta sorma doğru adrestesin dedim hemen yanaştır motoru otur bakalım soframıza dedim eee gelemedik ama bu işlerin piri ile yaptık iftarımızı neyse hepinize tekrar tekrar afiyet olsun kendinize iyi bakın resimleri az sonra yükleriz

valla arkadaşlar resimleri yükleyecem yazdım ama bi sorun var yükleyemedim kusura bakmayın artık ama en kısa zamanda yüklenecekler

Son düzenleme:
eee manisada akıllıları hastaneye tıkıyolarmış diğerleri dışarda geziyomuş,
bizde neden bu kadar çok seviyoz manisalı kardeşlerimizi diyoduk. :queen:

sonumuz hayır olsun:queen::queen:

Mt İzmir ve Mt Manisa ekibi birleşince bu olacak ehhehee bizim içimiz çömelmiş,kafamız kabarmış:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar