[Manisa - MT]

Moderatör (forrap)
Hızlı hızlı yedirip obez yapıcan çocukları belifeless :pDua güzelde hızlı yeme olayı sakat,bir taraflarına kaçacak çocukları hızlı yemesinler söyle:)

#heavy_incitement kardeşim ilk toplantıya senide bekliyoruz bilgine..

o günü iple çekiyorum ilk toplantıda beraberis inş...

heavy_incitement [mt iz-man] asıl il grubunun adı , izmr manisa hep birliktedir, mesela en yakın cuma iftarımız olacak izmirde fırstın varsa atla gel,

benim de yemek duam söyledir. allahım beni zayıflatamıyorsan arkadaşlarımı şişmanlat. amin.

bilader drag değilmiş özür.2007 Sezonunun 6. Ayak Pist Yarışı 30 eylül pazar günü pınarbaşı pistinde...drag mrag nerde cıktı yawww...uydurmayın kardeşim...

Murat dün şöyle baktımda abicim böyle gidersen yakında fazer için tankped almana gerek kalmayacak kardeşim.:)(dost acı söyler)

Murat dün şöyle baktımda abicim böyle gidersen yakında fazer için tankped almana gerek kalmayacak kardeşim.:)(dost acı söyler)

tamam başlıyorum rejime en kısa zamanda. Bir iki aya kalmaz filinta gibi olurum. o zaman bakalım ne diyeceksiniz.

wallace töbe de lem :mrgreen:

demem kardeşim. akhisara geldiğimiz akşam mis gibi kızarmış soğan patatesleri sıcacık burnumuza dayayıp ye ye bişey olmaz diyen sen değilmiydin:queen:

Son düzenleme:
ya bu rr mı daha fazla gaz yer, yoksa r6 mı? :) hehe. az kaldı olacak dostlar. kafamda yamaha r6 var siyahından yeni kasa. ama biraz zaman alabilir kanımca.

para konuşmayı elbise yürümeyi öğretir....:queen:
konuş iski yürü be...

konuş iski yürü be...

Bu nasıl bir laftır yaa lodos:) koptum... Adam bak kurmuş niyeti hiç niyetlenmeyenler düşünsün derim ben....:bounce:

İski cbr 600f'de benim gözüme güzel görünmeye başladı (ama önce fazer :))...

alllaaalllaahhhhh. ya ali topunuzun çıktığı var yaaa. bu nasıl iş? o zaman ben de istiyom:cherry:

Çıktığım falan yok abi nerden çıkardın onu?...

Ben 4 aydır yalnız bir adamım... Damat adayı 4 yani...

Bu arada iş arkadaşlarımın yakın çevrelerinin sağlık sorunları yüzünden 1 hafta ertelendi gelişim, artık Başka baharda görüşürüz. Buraya gelmek isteyen varsa elini çabuk tutsun, son 5 gün
pazar otomobille dönüş var...

Son düzenleme:
Çıktığım falan yok abi nerden çıkardın onu?...

Ben 4 aydır yalnız bir adamım... Damat adayı 4 yani...

Bu arada iş arkadaşlarımın yakın çevrelerinin sağlık sorunları yüzünden 1 hafta ertelendi gelişim, artık Başka baharda görüşürüz. Buraya gelmek isteyen varsa elini çabuk tutsun, son 5 gün
pazar otomobille dönüş var...

hımmmm. o zaman sana yakışır kardeşim. ben olayın bittiğini bilmiyordum. lodos yap abicim sen listeyi. ali, tuncer, aykut, hehe iski:cherry: falan filan işte.

konuş iski yürü be...

tek artçım, tek aşkım lodosum. sensiz olmassss

Son düzenleme:
öhö... iski olm ne aşkı meşki lem :cherry:
olm al sen makineyi bensiz binersen injeksiyon ayarın kaçsın,beyni karışsın makinenin gaz yemesin emi :p

bi ara görüşelim arayı açtık aloooo
akhisar olarak bi iftar yemeği düzenleyelim bizde olmassa millete koşmaktan kendi eşrafımızın züüriyetinin vuslatına hasret kaldık :silent: (ne demek bu şimdi)

bi görüşelim şu işi senle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar