gölgemi aşdım yanıma vurdum hasretin yoluna diye mırıldanirken chatkud aradı. akhisara gidelim mi dedi. Dedim ok gidelim.
Lodos^a mesaj attım cepten iftar sonrası çaya ordayız diye. Bana inanmamış cevap yazmış "Yanlış kişiye gönderdin galiba diye".
Neyse Aykut la kampüste buluştuk ve manisaya doğru yola çıktık. Manisa da bizi Mustafa Mecit ve Umut bekliyordu. kısa bir çay molası verdik ve yola çıktık
pilotumuz bu sefer Karmacoma Driftsiz bir yolculuk oldu ama olsun.

Co-pilot Mecit. Ön tayfa niyetli arka tayfa iyi niyetli çıktık yolla.

yolda şamata gırgır özellikle Chatkud kopardı bizi bir iki durumda
bakın nasılda tırsarak yolu seyrediyor
neyse iftar vakti akhisardayız. attık kendimizi bir lokantaya. yedik içtik ve buluşma mekanına gittik.

LoDos kardeşim ilk gelen olmuş. Oturduk hemen sohbete.

Kardeşim bize de elmadilimli patates ve kızarmış halka soğan söylemiş. EE millet tok yeme görevi bana kaldı yine.:queen::queen: ama lezzet süperdi ama çok yemişim bir ara içim geçti uyuyacaktım valla

Sonra Gürkay geldi. Özlem giderdik hemen. Bir yandan da gözümüz TV de.

Ve tabiki İski de geldi. Gelmezse döverdik bu sefer. oturduk hep beraber maç seyrettik

Ve tekrar Manisa ya döndük.

Motosikletleri Mecit'in tanıdığı bir mekana bırakmıştık almaya gittik.
mecit hemen organizatör olarak yapmış bir çay organizasyonu oturduk çaylarımızı içtik

Mekan acaip güvenli kasklarımızı motosikletlerde bıraktık bıraktığımız gibi duruyordu döndüğümüzde.

bu da mecitin portakal:queen:
Neyse bir anda esti hasret ağır bastı gittik gördük geldik kardeşlerimizi. Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. Allah muhabbetimizi daim etsin.