[Manisa - MT]

yarın sabah akhisara gidiorum kuryeniz olabilirim... ama ööle bedava değil birinizin bi kahvesini içerim ona göre..

kardeşim gözümden kaçmış mesajın görmedim
keşke gelseydin yanıma
emanetler önemli değil onlara bişi olmaz(ağırlık yapıyomuş gerçi ama dua edelim ramazan ayındayız) :)
özelden ulaşsaydın keşke
foto falan çekti isen yarışlarda yükle...
gözümüzün pası gitsin unuttum iki teker nasıl bişey :mrgreen:

HEY GİDİ GÜNLER HEY CBR 125 REPSOLDEN KA ya

al ben senin için bir kaç foto yükleyeyim. eski günlerin anısına. vay be yağmur çamur demez binerdin bu melete sen. şimdi o resimdeki üçlüden bi ben kaldım binen diğer ikisi KA cı oldu:queen::queen::queen::queen:

dscn0716zl5.jpg

dscn0711ky1.jpg

dscn0717ff7.jpg

LODOSum bu kadarı sana yetmiştir şimdilik. başlamışsındır kurulmaya sen yavaş yavaş. iftara da çok var allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Vay be,hakkaten gözümde birden eski lodos ve iski geldi :)...
Zaman işte,insanı iyiye de sevkedebiliyor kötüyede :)
Tez zamanda iyi yola dönmeniz dileğiyle:p
Şaka maka özledim valla o günleri.Kış ortası kendime alacağım dönemde size de alalım birer makine,olmaz böyle:wiinkk:

Vay be,hakkaten gözümde birden eski lodos ve iski geldi :)...
Zaman işte,insanı iyiye de sevkedebiliyor kötüyede :)
Tez zamanda iyi yola dönmeniz dileğiyle:p
Şaka maka özledim valla o günleri.Kış ortası kendime alacağım dönemde size de alalım birer makine,olmaz böyle:wiinkk:

bende bianchi dağ bisikleti var olmazsa onu vereyim size:queen::p o da iki teker iş görür

Son düzenleme:
slm manisa mt aylesi iskii abi wallaha fotolar çok güzelmiş ya abi nerede çekilmiştiniz onlarıı abi az kaldı 1.5 yıl sonraa alıcam 600rr bekle abii şu askerliği yapayım bii gör ondan sonra benii

Nerde o eski Lodoslar, İskiler... hey gidi günler heyyy.. İkitekere bindiler mi izmir 150 km, gidiş gönüş 300 hesabı falan yapmazlardı... Şimdikiler öyle mi ya, 2 kilometrede koyveriyorlar kendilerini...

Neyse buna da alışacağız.... :salut:

slm manisa mt aylesi iskii abi wallaha fotolar çok güzelmiş ya abi nerede çekilmiştiniz onlarıı abi az kaldı 1.5 yıl sonraa alıcam 600rr bekle abii şu askerliği yapayım bii gör ondan sonra benii

bir zamanlar motosikletle izmire gelmişlerdi. yağmur yüzünden çeşme gezimizi iptal etmiştik ama adamlar kafalarından iptal etmemişlerdi ve o yağmura rağmen gelmişlerdi motosikletlerle izmire. Hatta o gün izmire çamur yağmıştı ama biz yine de motosikletlerimizden inmemiş bi orası bi burası gezmiş durmuştuk. kaç kilometre yol yaptık ben bile hatırlamıyorum. hey gidi günler heyyy

Nerde o eski Lodoslar, İskiler... hey gidi günler heyyy.. İkitekere bindiler mi izmir 150 km, gidiş gönüş 300 hesabı falan yapmazlardı... Şimdikiler öyle mi ya, 2 kilometrede koyveriyorlar kendilerini...

Neyse buna da alışacağız.... :salut:

valla Gitardando m be sende haklısın. Doğru söze ne denir. Al benden de o kadar. kaderde bu da varmış alışacağız.:rendeer:

Bu arada şafak kaç?:bounce::cat:

Son düzenleme:
keşke gelseydin yanıma
emanetler önemli değil onlara bişi olmaz(ağırlık yapıyomuş gerçi ama dua edelim ramazan ayındayız) :)
özelden ulaşsaydın keşke
ağırlık yapıyor derken başına bi iş gelirse karışmam manasaında söledimmm
malum trakyalıyızz

bende bianchi dağ bisikleti var olmazsa onu vereyim size:queen::p o da iki teker iş görür

hiçç dalga geçme muratt
ben 15 gündürrr bisiklet tepesindeyimm
annemlerle bisiklette geldii
hem sepetide var:queen:
ama halaa nasihat veryrlarraman korna yaparlar duymazsın kızımm
aman şu olur
utanmasalar kaskınıda tak diyecekler:queen::queen:

keşke gelseydin yanıma
özelden ulaşsaydın keşke

abi walla ctesi bnm doğum günümdü gündüz aileyle gece arkadaslarla beraberdim o yüzden siteye girme imkanım olmadı pazarda sabahtan koptuk geldik akhisara... ctesi msj ı yazdıktan sonra 1 saat filan sitedeydim cvp yazan olmadı :) sağlık olsun yaa b,i dahaki geliş gidişlerde görüşürüz inşallah ben sana özelden tel ve msn i gönderirim.. görüşürz

murat'ım koyduğun resimlerden 4.sünü arka plan yaptım pc ye
ceza kendime .(koydu walla açıkçası kışın motosiklete binmenin keyfi bambaşka)
alacağım en kısa zamanda ALLAH nasip ederse olmaz böyle :pr:

biz motosikletleri sattık ama ruhumuzu değil ki :silent: içimde uhte şerefsizim :pr:

pişmanım bile diyebilirim ama mecburdum...

bazen canım sıkılıyo ruhum daralıyo insanın yol yapası geliyo...:pale:

@ heavy_incitement mesajını aldım msn yi de ekledim görüşürüz kardeşim ...

Murat sen ne yaptın yaa benim arşivden de yüklemişsin o günün fotolarına baktım şimdi lodosumla iskiyi manisa çıkışına kadar geçirmiştik ceyz'le.
Aaah ahhh bize mt yi sevdiren aileye katan "tuzlusumotorcusu" dediğimiz adamlar kediye döndü yaa yok 150 km de yok gidiş geliş 300 yaparda ba ba ba ba hesaplara bak sen...(ver gaz:))
Hayat bu işte ne oldum dememeli ne olcem demeli be yaaaa:) Ama ben bu adamları azda olsa tanıyorsam 3 vakte kalmaz bi haber gelir cbr cinsinden o da bize kapak olur:)
Bak bak nasılda yüklenmiş Koca Yusuf gibi çantaları be yaaa...
tuzlusuwe0.jpg

İskii ahh iskiii....
manisa020ky6.jpg

Nostaljik yapayım dedim biraz...
grnt035hw1xf8.jpg

İşin Tanımı:MT Manisa-İzmir tarafından lodos ve iski'ye motor aldırma kampanyası 1nci etap çalışmaları
İşi veren (kaşınan) :Lodos-İski
Yüklenici Firma: MT Manisa -İzmir (tuzlusu motorcuları)
İş Bitim Tarihi : 3 vakit
Sorumlu Motorcu: Wallece (Kıstırınca çok pis dalacaklar olum bize:))

Son düzenleme:
ya şener naptınnn? abi bitirdin beni yaaa. offf allahım offff. ulen adamı pişman edersiniz siz. satılırmıydı bu makina? sattık işte. zaten alırsam ya r6, ya da 600 rr. kesmiyor abi tıfıllar.

Valla rots bu aralar dikkat edelim bunlae gelip bizim evi taşlarlar lastikleri patlatırlar

Abi alınm birer motor kurtulun bizim çenemizden
hatta mobylette alın, 150 km bahanenizi devam ettirirsiniz :queen:

Ben biliyorum siz bu kış alacaksınız cillop gibi iki makina, sonra "150 km mi? Yarım saat sonra görüşürüz" gibisinden hava atacaksınız.

Abi alınm birer motor kurtulun bizim çenemizden
hatta mobylette alın, 150 km bahanenizi devam ettirirsiniz :queen:

Ben biliyorum siz bu kış alacaksınız cillop gibi iki makina, sonra "150 km mi? Yarım saat sonra görüşürüz" gibisinden hava atacaksınız.

valla sanırım dediğin olacak aliciğim. ama bu motorlar kadar biz de gaz yermiyiz o bilinmez:)

İşe yarıyor gibi damardan devam edeyim arkadaşlar:)

Maziye bir bakıver, neler neler bıraktık. of ulen offff. hüzünlendirdin beni şener.

Son düzenleme:
şimdi iftar sonrası motora atlayıp izmirde sahilde fincanda yapılan bir kahve içmek bir iki dost görmek varken sen evde otur yüzüne vuran tatlı rüzgardan vazgeç virajlar gözünde tütsün yanından geçen her motor sana derin yaralar bıraksın olacak şeymi yaaaaaa

çok sıkılırsan atla KA ya bas aç camları kafesçiliğin tadını çıkar yok be bunun zevki gaz açmak sıkışık trafikte aradan geçmek her motorcuyla selamlaşmak daha bir güzeldi

OTOBAN FARELERİ SİZİ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar