[Manisa - MT]

bu havada ne evde oturulur ne çalışılır ramazandan önceki son hafta bu mangal yakılır keyif yapılır ( ramazanıda üye yapsak acaba bize kıyak yaparmı ) recep şaban ramazan olarak aramızda olsalar onlara modifiye zeytin ikram etsek

hayırlı işler bol müşteriler allah hayırlı kazançlar versin özgür kardeşim

eee özgürcüm sen dua et kaptan poyraz burda değildi ve benim iyi halime denk geldin yoksa baya bi hırpalardık seni :)

tünaydınn arkadaşlarrr
bugün okul öncesi eğitime ve ilköğretim 1. sınıfa başlayann çouklar içinn okulunn ilk günüüü
dolayısıyla heyecannn varrr
benimm bıırıklarrr süperrr
çouğu yeğeni başlayan varsa başarı dolu bir yıl dilerimm

günaydın kardeşim forrap'ım sanada iyi çalışmalar :wiinkk:

Yaw GİTAR kardeşime söylesene modum banada grupta biyer ayarlasın ben güzel kılarnet çalarım nefesim kuvvetlidir :p

Biz sana müzik dersi yerine biyoloji dersi verelim Gürkay... Sahiden lisedeki biyoloji hocanın adını hatırlıyor musun?Bak bu ciddi bir soru...
tünaydınn arkadaşlarrr
bugün okul öncesi eğitime ve ilköğretim 1. sınıfa başlayann çouklar içinn okulunn ilk günüüü
dolayısıyla heyecannn varrr
benimm bıırıklarrr süperrr
çouğu yeğeni başlayan varsa başarı dolu bir yıl dilerimm

Ablaa benim yeğenler başlıyor. biri bugün başlıyor, diğeri haftaya... Emre'm 1 sınıfa başlıyor, mavişim... Aslıhan'ım 6.sınıfa.... Çok özledim onları...:salut:

SELAM MİLLET keyifler nasıl bakalım...

murat abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii selamm..

mecitim a.s. nasılsın kardeşim sesiniz soluğunuz çıkmıyor? ramazan geliyor manisada ramazan boyunca fuar varmış diye duydum güzel etkinlikler konserler varmış? gelelim hem beraber iftar yapalım hem görüşelim hem eğlenelim.

doğrudur wallace, bu günlerde manisada açılacak bi tarım fuarı dolayısı ile bi fuar organizasyon şirketi elemanlarıyla görüşüyoz, az önce bi işletmeye beraber gitik, dönüşte anlattı, ramazan boyunca valiliğin önündeki meydanda her akşam bi sanatçı getirilecekmiş falan diye anlattı, bende bunların havaalanından alınması falan var bengü, özlem tekin falan gelirse hiç çekinmeyin size yardım edeyim ben getirir götürürüm dedim , yemediler :queen:

abi biz akhisar team olarak sezonda ve ramazan boyunca bitikiz işten başımızı kaldıramayız.gerçek dost bu zamanda belli olacak :bounce: bizi unutanı biz ebediyen unuturuz :wiinkk:
wallace unuttunmu bizi hayatını kaydırırım kariyerini yakarım kardeşim :cherry:
MT kalın sağlıcakla
MECİT bi mesaj attım aldınmı ?

doğrudur wallace, bende bunların havaalanından alınması falan var bengü, özlem tekin falan gelirse hiç çekinmeyin size yardım edeyim ben getirir götürürüm dedim , yemediler :queen:

bak bengü için bende gelebilirim. özlem tekin zaten iki tekerci iyi de bir artçı onu da alırım. amaç hizmet. çorbada bizimde tuzumuz bulunsun:queen:

abi biz akhisar team olarak sezonda ve ramazan boyunca bitikiz işten başımızı kaldıramayız.gerçek dost bu zamanda belli olacak :bounce: bizi unutanı biz ebediyen unuturuz :wiinkk:
wallace unuttunmu bizi hayatını kaydırırım kariyerini yakarım kardeşim :cherry:
MT kalın sağlıcakla
MECİT bi mesaj attım aldınmı ?

kardeşim sizi unutmak ne mümkün. biliyorum işleriniz çok yoğun. o yüzden arada bi ses verinde yaşadığınızı bilelim. allah kolaylıklar versin. bi kere dostum demişiz size ölsek sırtımız yere gelmez, ölsek unutmayız

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar