[Manisa - MT]

SELAM dostlar..bu toplantı işini halledicez ama hepimizin zeytindi,ovadı,bağdı dolu işi var..haftaya bir toplantı ayarlarız sanırım..

topiği ben açarım kısmetse..uygunda bir mekan seçerim..değişik bir yerde olabilir..

MECİT;789594' Alıntı:
SELAM dostlar..bu toplantı işini halledicez ama hepimizin zeytindi,ovadı,bağdı dolu işi var..haftaya bir toplantı ayarlarız sanırım..

topiği ben açarım kısmetse..uygunda bir mekan seçerim..değişik bir yerde olabilir..

bağdan dağdan in artık :queen: zaten topiği senin açman lazım pasta hazırlatacaksın daha mekanıda sen seç :bounce:ne zamandır şöyle çılgın bir parti yapmadık seninki ilk olsun ( bak şimdi herkez anlayacak ):rendeer::rendeer::rendeer::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
mekan olarak size manisada size olimpiyat havuzunun oordaki X Garden i tavsiye ederim. syg....

bağdan dağdan in artık :queen: zaten topiği senin açman lazım pasta hazırlatacaksın daha mekanıda sen seç takipteyim pasta konusunda :bounce:ne zamandır şöyle çılgın bir parti yapmadık seninki ilk olsun ( bak şimdi herkez anlayacak ) ayın 4 üde hafta içine geliyor sanırım biz bunu hafta sonuna alalım :rendeer::rendeer::rendeer::queen::queen::queen:

eywallah CENGİZ ABİ,,aman diyeyim..anladın sen onu...ben ayarlarım işi sen merak etme...

bağdan dağdan in artık :queen: zaten topiği senin açman lazım pasta hazırlatacaksın daha mekanıda sen seç :bounce:ne zamandır şöyle çılgın bir parti yapmadık seninki ilk olsun ( bak şimdi herkez anlayacak ):rendeer::rendeer::rendeer::queen::queen::queen:

ne pastası yawww
noluyrzz
mecitin doğumgünü bu ay değildi diye hatrlyrmm
ama profiline cep teline varıncaya kadar yazmış doğumgününü saklamışşş nedenseee:queen:

cengiz abi...
beni(bizi) mecit bağlar , o derse benim yaşgünü 30 şubatta o zaman kutlayacağız eyvallah deriz :)
yer , mekan , zaman , saat o'na kalmış bi şey ...

iş durumları müsait olsun dağa desin dağa çıkarız bağa desin bağa gideriz ...mekan kubbesi önemli değil dostlar bi arada olsun

HOP DEDİK,,kimin doğum günü varmış yaaa...benim daha var be yahuuu..

müdürüm haftaya yapacaz bakalım ir yerler ayarlıcaz...

aboooooooo müdür haftaya dogum günün haaa oooohhh valahii ama ben alkolu bırktım neyse bi kücük altın takarız artık yeni yılar dilegiylr abiiiiiiiii :mrgreen:

HOP DEDİK,,kimin doğum günü varmış yaaa...benim daha var be yahuuu..

müdürüm haftaya yapacaz bakalım ir yerler ayarlıcaz...

benim yazlık bos abey ddduyrulur hani dogum günü falan yani dogum güünlerine ücret almıyoz mühesemizdem beleşşşşşş:queen:

Son düzenleme:
ferhat türkçeyi katlletmişsin yine :silent: evladım yazarken klavyeye baksan ölürmüsün :pale:

Arkadaşlar döndüm canım vatanıma. Gerçi insanın dönesi gelmiyor cennet gibi uzak doğu. Her yerde motor var görmeniz lazım insan hangi motora bakacağını şaşırıyor vallağa. 100 bine dayanmış ama hala tertemiz scooter lar var. gerçi orda nerdeyse sırf scooter var. Bir kaç motor fotoğrafıda yollayayım. Görüşmek üzere.

90000 de tertemiz

yamahanın çok güzel bir scooter modeli. tekerleklere dikkat orjinalinde böyle çok ince.

buda tuk tuk adı verilen motor taksiler. adamlar bunları deli gibi kullanıyorlar, önü kaldırıyorlar trafikte ne kadar delik varsa giriyorlar. nefes alamadan varıyorsun gideceğin yere.

ONUR ABİİİİ,,2. scoter çok muhteşemmiş..daha başka "motor" fotosu çekemedinmi yaaaa....

Mecit bozma kendini abi, Uzakdoğu deyince insanların aklına hep "motor" geliyor zaten.
Biz böyle durumlarda "yediğin-içtigin" senin olsun, gezdiğini -gördüğünü anlat diyoruz...

Sen ne zaman Ford KA alıyorsun bu arada? :mrgreen:

Mecit bozma kendini abi, Uzakdoğu deyince insanların aklına hep "motor" geliyor zaten.
Biz böyle durumlarda "yediğin-içtigin" senin olsun, gezdiğini -gördüğünü anlat diyoruz...

Sen ne zaman Ford KA alıyorsun bu arada? :mrgreen:

kardeşim yaşıyon mu sen? marmaris de misin, didim mi? yoksa izmir e mi geldin? alacağız mecite de bir ford kaaa. ama adamda iki metre boy var. nasıl kullanır bilmem.

herkeze merhaba manisa merkezdeyim 23 yaşındayım net cafe işletiyorum uzun süredir motor kullanıyorum ve hayatımın bi parçası olan motosikletimle siztede ve aktivitelerde bundan sonra bende aranızdayım.... herkeze keyifli forumlar....

Son düzenleme:
hoşgeldin arkadaşım aramıza , umarım daim ve değer katanlardan olursun :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar