[Manisa - MT]

ooooooooo kemalllllllll
bizde seni özledikkk
aldınn cıbırı kayboldunn ortalıktannn
yolunu toplantılarada düşürr beyaw bi ara:mrgreen:

Maşallah maşallah bugün bütün Manisa kaytarıyor. Sadece gecenin bir vakti belifeless yazmış yatmış başka ses yok. Huuuuuu. Valla site ahalisine ayıp oluyor haa.:p

abi hesap kitaptan başımı yeni kaldırdım :pr:
arada bi göz atayım diyorum ama yemiyo dikkat sorunu oluşuyo aynı anda bi sürü iş hele bide bu gün cuma işçi yevmiyeleri aylıklar hesap kitap maliyetler raporlar incelmeler faturalar irsaliyeler havaleler(benim geçirdiğim hariç :mrgreen: )
acıyın bana heeey birileri yardıma gelsin de bi on gün talile çıkayım :p

walla sorma gitsin bu cuma günü olmasa ne kadar güzel olur. gerçi mübarek bi gün olur ama..her arayan para diyor başka bişey demiyor....cumaları sevmiyorum hiç.....

onu hiç söleme zaten. pazar günü de calışan biri olarak cuma hiç gelmesin daha iyi.nasıl olsa tatil yok :( napayım cumayı cumartesiyi :(

yaa iski bi 2miz şanslıyız desene
cumartesi denize gidicen
pazar mangala gidicen keşfedilmemiş yerlere:queen::queen:

valla evet özlem. haftasonu çalışıyor olsaydım kesin kafayı yerdim ben. rahatına, özgürlüğüne düşkün adamım vesselam.gezip tozmalıyım. yeni yerler keşfetmeliyim.

manisa tarafına git iskender oralar çok bakir ve güzel yerlerdir nede olsa izmirlisin artık manisa komşu kapısı senin için hem güzel insanlar var tanışırsın hem sana iyi bakarlar oralarda lodosu sor oralarda izmirden olduğunu söyle ilgilenir senle modifiye zeytin yedirir sana

manisa tarafına git iskender oralar çok bakir ve güzel yerlerdir nede olsa izmirlisin artık manisa komşu kapısı senin için hem güzel insanlar var tanışırsın hem sana iyi bakarlar oralarda lodosu sor oralarda izmirden olduğunu söyle ilgilenir senle modifiye zeytin yedirir sana

eyvalla cengiz abim. haklısın. konuk olarak gideceğiz artık manisa'ya. ama tabi ki de manisayı unutmam mümkün değil. atalarım, dedelerim manisalı.

Benim için cuma-cumartesi, bayram-seyran farketmiyor, sizlerin yine de tatiliniz var, halinize şükredin.Gelecek hafta kuzenimin düğünü var, ona bile gidemiyorum.

Bitsin artık şu sezooonnnn!

Manisa, seviyorum sizi...

Benim için cuma-cumartesi, bayram-seyran farketmiyor, sizlerin yine de tatiliniz var, halinize şükredin.Gelecek hafta kuzenimin düğünü var, ona bile gidemiyorum.

az kaldı gitardando bitmesine sezonunnnnn
az daha sık dıişinii
manisa da seni seviyorrrr abicimmm:rendeer:

manisa mt günaydınnnnn

walla sorma gitsin bu cuma günü olmasa ne kadar güzel olur. gerçi mübarek bi gün olur ama..her arayan para diyor başka bişey demiyor....cumaları sevmiyorum hiç.....

çağatay yeni makinen hayırlı uğurlu olsun bi daha ki toplantıda yeni makine ile beraber senide aramızda görmek istiyoruz telefonlaşırız bi ara sakin kullan :mrgreen:

ali senin işinde zor kardeşim :)

cengiz abi (apv41)senide bekleriz modifiye zeytin bizde çoookkk :cherry:

serkan abi cumartesi seni aradım ama kapalıydı telin,görüşemedik bu sefer.

faruk kardeşim özelden mesaj attım siteden ancak mesaj kutun kapalı idi ulaşmadı yani
yoldasındır diyede aramadım artık...
cumartesi yazlıktaydım dikilide , bu sene ilk defa gittim :mrgreen: yazlığa gezmekten fırsat bulamıyorduk. telimde kapalı idi artık bi daha ki sefere inşallah :wiinkk: yinede abini unutmadığın için teşekkürler kardeşim, her zaman kapım sana ve sevdiklerine açıktır.

eeeee güzel bi 10 günlük tatilin ardından tekrar iş başı yaptım ama hala tatil modundan çıkamadım sevgili dostlar.bu arada HERKEZİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN.sizleri özledim en kısa zamanda görüşmek üzere herkeze selam

Tüm Mt ve Manisa MT' nin kandili mübarek olsun. Bu mübarek gece Türk ve İslam alemine hayırlara vesile olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar