[Manisa - MT]

Ya Özlem Gelİrdİm Ama Hayatimda Tek Ama Tek SevmedİĞİm Renk Kirmizidir..
Bu YÜzden Ne Yazikkİ Gelemİcem Salsa Partİsİne...

iskender abi cbr hayırlı olsun geçen kemali gördün söyledin bende yanındaydım ama bizi hiç görmedin kapılmışın cbr rüzgarına gittin valla tekrar hayırlısı oldun güle güle kullan
:cat:

canım kardeşim benim. özür dilerim. inan farkında olmadan yapılmış bir durum. kafam baya bi karışık şu son zamanlarda. kusurumu bağışla. kendine iyi bak oldu mu. iyi dileklerin için teşekkürler...

haklısın da özlem,

insan bazen geçmişe özlem duyuveriyor işte. akıp gidiyor zaman. duygulanmamak ne mümkün :salut: ağlamak geliyor içimden. bırakın beni ağlayacağım. ha bu arada şu salsa muhabbetine bizi çağırmak yok mu yaw?

Son düzenleme:
biz soma grubu olarak herhafta etkinliklerdeyiz,katılmak istiyen manisalıların bilgisine :wiinkk:

Umut ve göksu "gittik gezdik geldik" nispeti yapmışsınız:) Helal olsun işte budur olay.Foça zaten bu çevrenin en güzel yerlerinden eh insanın altında motoru yanında sevgilisi va karşısında batan bi de güneşi olunca daha ne olsun...Devamını bekleriz umutus...

günaydın arkadaşlar...herkeze hayırlı işler :cat:

Son düzenleme:
selamın aleykümm manisalılarr nassılsınızz

nete girmeyelı baya olmuss bakıyordumdaa çifte kumrularr cok
gzl bi gezi yapmıslarr helal olsunn sizee

iş güçç yüzündenn çıkamıyoruzz kü bizz gezileree :silent:

iskender abi sen benim kusuruma bakma ben öylesine matrak olsun diye dedim öyle:rendeer:

serkan abi sizin orda şimdi hava nasıl güzelse yağmur yoksa kemalle bi gelelim diyoruz

Son düzenleme:
erteleyin siz o işi yağmur var burada talha...

ARKADAŞLAR biliyorsunuz bu akşam İZMİR-MT nin toplantısına gidiyoruz.

AKHİSAR 'dan katılacak arkadaşlar akşamüstü saat 19:00 da eski garaj önünden toplanıp hareket edeceğiz.
MANİSA 'dan katılacak arkadaşlar saat 19:45 de BİX cafe 'de toplanıp hareket edeceğiz.

son kez dikkatinizi çekiyorum...:bounce:

Son düzenleme:
haydi manisa_izmir MT nerde cesme fotoları bekliyoruzz:salut:

bu arada emegi gecen herkeze tesekkürler çok mutlu oldum hersey cok güseldi :rendeer:

Mecit abime ayrıetten tesekkürlerimi sunarım ki o bir namıdiger Organızatör:cat:

UMUT,,ABİ KARDEŞİZ UNUTMA,,KIRMAYIM KAFANI..

BU ARADA ARTIK İMZAMI DEĞİŞTİRMEYE VE BANA YAKIŞANI YAZMAYA KARAR VERDİM.. :bounce:

UMUT,,ABİ KARDEŞİZ UNUTMA,,KIRMAYIM KAFANI..

BU ARADA ARTIK İMZAMI DEĞİŞTİRMEYE VE BANA YAKIŞANI YAZMAYA KARAR VERDİM.. :bounce:

yakışır kanka
zaten gecede hiiiç mecit diyen yoktu
organizatör aşağı organiztör yukarı
organizatör şu yok bu yokk
bi rahat bırakmadılarrr rahatla içirtmedilerr sanaaa:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar