Mt umutus & mt acress 20 mayıs pazar Foça gezisi
Sevgili ben ve Sevgilim Göksu (acress)

geçtiğimiz pazar günü ertelenen Çeşme gezisinin ardından günübirlik foçaya gezi düzenledik :cherry:..
Saat sabahın 06:30 civarı içimizdeki yol aşkıyla dağları virajları aştık sıra geldi bunu sizlerle paylaşmaya yani fotoğraf çekmeye ve bismillah deyip deklanşöre bastı Göksu
Deniz manzarasını da arkaya alınca fotoğraf çekilmek baya zevkli tavsiye ederim:cat:

( Bu arada resmin sağ alt köşesinde de çöpler gözüküyor çaktırmayın:cherry
Bulutlar sizi korkutmasın dediğim gibi saat daha çok erken (züğürt tesellesi::shutup:
Biraz uykusuzluk, biraz yol ve malum bulutlar derken kendimizi eğlendirmeye çalışıyoruz::friends:
Sahile ilk ayak bastığımız an (Neil Armstrong misali hemen belgelemek istedik:queen:::belge::
Tabii o kadar yol geldik onun yorgunluğu temiz hava derken insan doğal olarak acıkıyor yemek faslı (Bu arada o kadar açıkmışız ki :

izza:: bütün herşeyi yedikten sonra fotoğraf çekmek aklımıza geldi
Kahvaltı sonrası keyif ::145::
Ehh karnımız tok sırtımızda pek hemen başladık dolaşmaya ne var ne yok diye uzun zaman oldu Foça' ya gitmeyeli neredeyse 14 yıl filan
Burası Kybele Açik Hava Tapinagi, böyle bi manzarayı kolay kolay bulamayız diyerekten Göksu hemen poz verdi bende çekmiş bulundum
Tapınağa dair bir kaç foto
Hemen kendimizi de çektik :mrgreen:
İnsan Manisa Mt ailesindense ayrı bi yakışıklı oluyor yaw::gleam::::gleam::
Buyrun size Foça manzarası :wiinkk:
Kameramıza takılanlar arasında bu süngeri de kalbe benzettik biz:silent:::kalbim::
Burası da beş kapılar adında ki antik tiyatro
Bir bayanla geziye çıkmanın dezavantajları vestiyer görevi görüyorum::surprise (Bu arada şaka tabii gezi boyunca sırt çantasını da o taşıdı ::fool::::shake2::
Onca yol gelip denize girmessek olmazdı tabii.Uygun bir iskele bulup yanaştık hemen
Bende sitedeki abilerime özenip balık tutayım dedim..Değil kaya balığı bile tutmak oltaya balık vurmadı bile ::159:::

uups::
Saat ilerledikçe hafif kızardık tabii::exclaim::

:
Geri dönmeden önce bi kaç manzara daha
Artık veda vakti sabahın erken saatlerinde başlayan yolculuk güneş batmadan sona erdi son derece keyifliydi..Güzel bir haftasonu oldu diyebilirim ama şunu da itiraf etmeliyimki Çeşme gezisinin yerini asla tutmaz o aile ortamı herşeyden apayrı bi kere!