[Manisa - MT]

GELECEĞİZ YANINA KARDEŞİM ALİ'M
ama ev işlerine karışmam ona göre :queen:

evet herkeze iyi haftalar bol kazançlı günler çünkü hafta sonu çeşme gezimiz var bol kene lazım dimi sevgili dostlar

slm manisa mt aiylesi akhisardan mehmet yarın iski abiyle beraber manisaya doyru ufak bir gezinti yapacağız eyer katılmak isteyen olursa bekleriz tlf 05362890505

kemal kardeş tst yani şimdiki adı tiyeterya restorant götçeahmet rampası küprüye geçince petlane teysisleri ilk sağ da beklerim herkezi

Son düzenleme:
25 mayıs cuma akşamı saat 08:00de bornova rise cafe'de İZMİR-MT iade-i ziyarette bulunacağız.Haberi olmayan arkadaşların bilgisine...

toplaşma yerimiz AKHİSAR eski garaj önü saat 18:00
hareket saati 18:30
MANİSA Bixcafe 19:00
hareket saati 19:30

Son düzenleme:
slmm manisaa mt nabarsınızz nasılsınnızzz coluk cocuk nasıll lar sizler nasılsınızz
işlerr nasıll ben bu aralar pek giremıyorumm finaller yaklastı ve benn dersleree giriyorum ne sıkıcı yavv öfff :p sizlerlee pek beraber olamıyoruzz kusura bakmayınızz

slm manisa mt aiylesi akhisardan mehmet yarın iski abiyle beraber manisaya doyru ufak bir gezinti yapacağız eyer katılmak isteyen olursa bekleriz tlf 05362890505

kemal kardeş tst yani şimdiki adı tiyeterya restorant götçeahmet rampası küprüye geçince petlane teysisleri ilk sağ da beklerim herkezi
,
tamam mehmet kardessımm bi ara ugrarımm

Son düzenleme:
herkeslere selamlar nasılsınbız ya uzun zamandır görüşemiyoruz
geçen manisaya gittim ybr ilwe kenen doğulunun konseri vardı (okul düzenledi) çok büyük keyif aldım biraz yoruldum ama o keyfe deydi mecit abicim senin yanına bi uğrayım dedim ama yeri aramaktan vakit kalmadı en kısa zamanda hapinizle görüşmek üzere :salut:

valla bizim manisa bitmiş abi herkez kendini işe vurmuş kimse yazmaz etmez olmuş neyseeeee:bounce:

Mt umutus & mt acress 20 mayıs pazar Foça gezisi

Sevgili ben ve Sevgilim Göksu (acress) :p geçtiğimiz pazar günü ertelenen Çeşme gezisinin ardından günübirlik foçaya gezi düzenledik :cherry:..

Saat sabahın 06:30 civarı içimizdeki yol aşkıyla dağları virajları aştık sıra geldi bunu sizlerle paylaşmaya yani fotoğraf çekmeye ve bismillah deyip deklanşöre bastı Göksu
1gidi351yoluru1.jpg

Deniz manzarasını da arkaya alınca fotoğraf çekilmek baya zevkli tavsiye ederim:cat::p( Bu arada resmin sağ alt köşesinde de çöpler gözüküyor çaktırmayın:cherry:)
2foamanzaras305nakar351ps0.jpg

Bulutlar sizi korkutmasın dediğim gibi saat daha çok erken (züğürt tesellesi::shutup::)
3manzararn6.jpg

Biraz uykusuzluk, biraz yol ve malum bulutlar derken kendimizi eğlendirmeye çalışıyoruz::friends:
4351305mard305kif9.jpg

Sahile ilk ayak bastığımız an (Neil Armstrong misali hemen belgelemek istedik:queen:::belge::
5sahileayakbast305kds9.jpg

Tabii o kadar yol geldik onun yorgunluğu temiz hava derken insan doğal olarak acıkıyor yemek faslı (Bu arada o kadar açıkmışız ki ::pizza:: bütün herşeyi yedikten sonra fotoğraf çekmek aklımıza geldi
6yediklerimizfz2.jpg

Kahvaltı sonrası keyif ::145::
7sabahkahvalt305s305ui1.jpg

Ehh karnımız tok sırtımızda pek hemen başladık dolaşmaya ne var ne yok diye uzun zaman oldu Foça' ya gitmeyeli neredeyse 14 yıl filan
8kybeleaikhavatapinagikd7.jpg

Burası Kybele Açik Hava Tapinagi, böyle bi manzarayı kolay kolay bulamayız diyerekten Göksu hemen poz verdi bende çekmiş bulundum :p
9kybeleaikhavatapinagizx1.jpg

Tapınağa dair bir kaç foto
10kybeleaikhavatapinagiia6.jpg

11kybeleaikhavatapinagifb6.jpg

Hemen kendimizi de çektik :mrgreen:
12kybeleaikhavatapinagitd9.jpg

İnsan Manisa Mt ailesindense ayrı bi yakışıklı oluyor yaw::gleam::::gleam::
13kybeleaikhavatapinagini7.jpg

Buyrun size Foça manzarası :wiinkk:
14manzaradv4.jpg

Kameramıza takılanlar arasında bu süngeri de kalbe benzettik biz:silent:::kalbim::
15kalpwp9.jpg

Burası da beş kapılar adında ki antik tiyatro
165kap305larmk0.jpg

175kap305larrcp0.jpg

Bir bayanla geziye çıkmanın dezavantajları vestiyer görevi görüyorum::surprise (Bu arada şaka tabii gezi boyunca sırt çantasını da o taşıdı ::fool::::shake2::
185kap305larrrzh2.jpg

Onca yol gelip denize girmessek olmazdı tabii.Uygun bir iskele bulup yanaştık hemen
19iskeleiu0.jpg

Bende sitedeki abilerime özenip balık tutayım dedim..Değil kaya balığı bile tutmak oltaya balık vurmadı bile ::159::::eek:uups::
20bal305k305umutuspa5.jpg

Saat ilerledikçe hafif kızardık tabii::exclaim:::unsure::
21iskeletz1.jpg

Geri dönmeden önce bi kaç manzara daha
22iskelefy2.jpg

23manzarasj8.jpg

24manzarawa4.jpg

Artık veda vakti sabahın erken saatlerinde başlayan yolculuk güneş batmadan sona erdi son derece keyifliydi..Güzel bir haftasonu oldu diyebilirim ama şunu da itiraf etmeliyimki Çeşme gezisinin yerini asla tutmaz o aile ortamı herşeyden apayrı bi kere!
25vedaxb0.jpg

Umutttttttttttttttt,,gÜzel Gezİ OlmuŞ Abİsİ...
Ama İnsan Haber Verİr FoÇaya Gİtmeden..
Orasi Benİm Memleketİm...

Son düzenleme:
Hepinize selam olsun !!!
Arkadaşlar aranıza döndüm en sonunda işler biraz olsun rütine döndü. EEE hadi buluşalım yol yapalım. Ne güzel gitmişler foçaya bide nispet yapar gibi foto yollamışlar :)
Bu hafta sonu varmı gezi Çeşmeye?

Walla helal olsun size göksu ve umut
koca haftasonu evden dışarı atmadımmm
bana nispet olsun diye mi koydunuz o fotoları

hey gidi günlerrrr heyyyy.
wayy iskender wayy şimdiden eski günlere iç çekmeye başladıysan işimiz varrr
dur yahu daha yolun yarısını bile bulmadınnn
silkelen şöle biii:queen:

Hepinize selam olsun !!!
Arkadaşlar aranıza döndüm en sonunda işler biraz olsun rütine döndü. EEE hadi buluşalım yol yapalım. Ne güzel gitmişler foçaya bide nispet yapar gibi foto yollamışlar :)
Bu hafta sonu varmı gezi Çeşmeye?
onurcum sevindim işlerin hafiflemesine
biz senin için çeşme gezisini erteledik
gelmezsen ayıp olur ona göreee
sen yol iste yeterki:cat:

bu arada arkadaşlar manisa ves cafede bu akşam salsa partisi var
tek şart üzerinizde gözüken kırmızı bişeyin olması:p
tüm gençliği ve kendini genç hissedenleri, dansı sevenleri,bu akşam napsam diye düşünenleri bekleriz
9-9.30 arası ben orada olucammm gelmek isteyen olursa

Son düzenleme:
iskender abi cbr hayırlı olsun geçen kemali gördün söyledin bende yanındaydım ama bizi hiç görmedin kapılmışın cbr rüzgarına gittin valla tekrar hayırlısı oldun güle güle kullan
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar