[Manisa - MT]

arkadaşım araştıracağız eğer ulaşabilirsek arkadaşa sana iletiriz sana da güzel günler :)[/QUOTE]

saolun arkadaşlar ilk okul 3 ve 4. sınıfta izmir fatih ilkokulda birlikteydik yatılıydık cok güzel ünler gecirdik birlikte nasipse ekrar buluşup konuşmak istiyorum herkese bol ve güzel seyirli günler diliyorum

ben cumadan orda oalcagım hazırlıklar için siz saat 10-11gibi de eğitimi başlatırız...kesin saati pazaretesi günü bildirecegim

TAMAM KARDEŞİM SEN SÖYLE BİZ ORADA OLURUZ EWELALLAH:cat:

manisa uyuma gezi topiği açıldı haydi eller havayaaa:)

Son düzenleme:
HEHEHEHE GEZİ TOPİĞİDE AÇILDI,,ULAN BAKIYORUMDA BİZ HAKKETEN ""MÜKEMMELİZ" YAAAA.....(MANİSA-İZMİR MT)

Günaydıııınnn ve
iyi pazarlar MANİSA MT
seviyom ben bu grubu ya iyiki varsınız :rendeer:
içimden geldi he yanlış anlamayın akşamdan kalma falan değilim yaniii:p :queen:

günaydın özlem :)

iyide hadi biz pazar pazar çalışıyoruz :pr:

sen ne sabahın köründe bitmişsin pc başında git yat uyu dimi :mrgreen:

vallaha yaww ben çalışmıyo olucam beni bugün 12den önce allahın kulu kaldıramaz bu ne motosiklet aşkıdır tatil günü bile sabahın köründe net başındasın ÖZLEM:queen:

gunaydin diyecem ama saat kac olmus merhabalar :queen:
abi pazar pazar calısılır mı bea allah korusun bak ben bugun 11de kalktım ohh..
ee nabersiniz, nasil gidiyor?
serkan abi SELAM :bounce:

a.s mert ağlamadan kalkmışın belli...Allah keyfini bozmasın abicim :)
napacaksın pazar bu gün ama biz iş başında görev kutsal tamamen duygusal :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abıler bnde manısa muradıyeden bız sızın gıbı buyuk motorlarla ugrasamayız haa bızdede var nınja 600 kanunı 250 bısan 245 cup ama bızım bu muradıyede yarıscıların hıcbırısı o tur motorlara bınmez bızde mobılet yarıs mobıletı tek makına 160 170 goruyo o yuzde kımse bınmez burda onlara ayrıca bıkez o tur mobılete bınsenız bıdaha buyuk motorlara bınmek ıstemessınız ona gore sakın bınmeyın pısman olursunuz haaa bu arada çift makınalarımızda var

vallaha yaww ben çalışmıyo olucam beni bugün 12den önce allahın kulu kaldıramaz bu ne motosiklet aşkıdır tatil günü bile sabahın köründe net başındasın ÖZLEM:queen:

hiç uyumadım,uyuyamadım desem arkadaşlar
dün gece nöbetlerdeydimmmm
mt de kim var kim yok takipteydiniz yani:queen:

Arkadaşlar bu arada biraz bilgi vereyim. bizim Ege Üni. nin bahar şenlikleri başladı. Bu akşam yani 14.05 de Şebnem Ferah konseri var. Çarşamba Tual, Perşembe Yüksek Sadakat. Gelmek İsteyenler olursa haberleşiriz. Detaylı programda bizim üniversitenin web sayfasında mevcuttur

Arkadaşlar bu arada biraz bilgi vereyim. bizim Ege Üni. nin bahar şenlikleri başladı. Bu akşam yani 14.05 de Şebnem Ferah konseri var. Çarşamba Tual, Perşembe Yüksek Sadakat. Gelmek İsteyenler olursa haberleşiriz. Detaylı programda bizim üniversitenin web sayfasında mevcuttur

wallace Allahtan bi mani cikmassa ben birazdan izmir e dogru gaz acicam, orda sizleri gordukten sonra da Bodrum a gececegim... tahminim saat 8 gibi rise ta olurum... goruselim orda...

yetişmeye çalışırım rise kafeye.

ya ben çok alem bir adamım ya. anladınız siz onu

Son düzenleme:
Bu Arada hey millet FENERBAHCE SAMPIYON hani hic tebrik etmiyorsunuz ya:queen: :queen:
alemde teksin degisilmessin
dun nasıl kurtlarımı attım FB sampiyon oldu diye bilemessiniz :queen:
ŞAMPİYON FENERBAHÇE !!!!!!!!!!

arkadaşlar sizlerden biraz uzak kaldım.lodostan özendim bu hafta sonu bende balığa gittim.güzelde geçti yani:mrgreen:

:queen:

günaydın dostlarım. tarık abicim o balıklar harbiden de boğazında kalsın e mi? ya bensiz boğazından nasıl geçti. yuh valla. ben senin ifadeni almazmıyım?

tarık olm akşamüstü ifadeni almaya geliyorum haberin ola,iski buluşuyoruz abi akşamüzeri tarık'ı kaldırıyoruz dağa :queen: söyletelim ona nerde tutmuş bu kadar karagözü mırmırı. bereketli geçecek bu yaz belli oldu
şu çeşme olayını bi atlatalım nasipse ilk fırsatta hepimiz topluca balığa gidiyoruz
voltranı oluşturalım güçleri birleştirelim denize karşı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar