[Manisa - MT]

lodos ve linkinpark ben özkan akhdan sizlerle tanışmak isterim yolunuz düşerse galericiler sitesi tarafına beklerim

merhaba adım serdal salihlidenim manisalı arkadaşlarıma, özelliklede akisarli arkadaşlarıma bir sorum olacak benim cocukluk arkadaşim var adı aşkın tunkis seneler once duydum motoru varmış sıkı motorcuymuş eger bu siteye uye ise veya tanıyanlar benımle irtıbata gecmesını saglarmısınız cok teşekurler herkese gonlunce güzel günler

kardeşim eline koluna sağlık güzel çıkış herşey selamlar:cat:

sen sağolasın müdürüm, güzel çıkacak tabi siz varsınız biz varız harbi dostluklar samimiyetler var, yapmacık olan hiç birşey yok o karelerin içinde. Busefer de sen anladın onuuuu:cat: :queen:

kemal wallla unutmadım senin nazar boncuğunu sen sormadan söliyim
ama dün işten çıkıp üst baş değiştirip doğru mesire geldim
çarşıya inecek vakit yoktuu malum bi de türküz yumurta kapıya sıkışmadan iş yapmayız ama sakın unuttum sanma
ilk fırsatta halledicem

lodos ve linkinpark ben özkan akhdan sizlerle tanışmak isterim yolunuz düşerse galericiler sitesi tarafına beklerim
kemal gelecek yanına özkan...
merhaba adım serdal salihlidenim manisalı arkadaşlarıma, özelliklede akisarli arkadaşlarıma bir sorum olacak benim cocukluk arkadaşim var adı aşkın tunkis seneler once duydum motoru varmış sıkı motorcuymuş eger bu siteye uye ise veya tanıyanlar benımle irtıbata gecmesını saglarmısınız cok teşekurler herkese gonlunce güzel günler

arkadaşım araştıracağız eğer ulaşabilirsek arkadaşa sana iletiriz sana da güzel günler :)

yarın nişanlımla somaya gelicez..açıkcası yolda herhangi bir aksilik çıkmasından korkuyorum..o yüzden manisa akhisar soma güzergahında yardım talep edebileceğim bi kaç arkadaşın tel numarasını almak istiyorum..özelden msj atarsanız sevinirim.benim pek oralarda arkadaşım yok sizlerden başka:salut:

taner kardeşim hayırlı yolculuk öncelikle...motosikletin ile mi yoksa otomobil ile mi gideceksin ?

akhisar'a kadar problem yok zaten biliyorsun çok rahat, ancak kırkağaç -soma yoluna döndükten sonra yol biraz daralıyo dikkat et

taner kardeşim hayırlı yolculuk öncelikle...motosikletin ile mi yoksa otomobil ile mi gideceksin ?

akhisar'a kadar problem yok zaten biliyorsun çok rahat, ancak kırkağaç -soma yoluna döndükten sonra yol biraz daralıyo dikkat et

lodos tşk ederim saol..motosiklet ile gelicem..manisaya geldim de pek ilerisine gitmedim:queen: yarın 12 gibi yola çıkıcam 3 4 saate somaya giderim herhall:queen: :queen:

.....................................................................................

:) yok be gürkay başka bir konuyla ilgili birşey yazdım,onuda yalnış yazmışım,mesajıda silemedim,:) çözüm olarakda öle bişi oldu artık.bu arada taner'e özelinden ulaştım müsait olursa beklerim

Sevgili arkadaşlar selamlar biliyosunuzki en son toplantımızda bu tekne turu ile
bir ricam olacak ayın 19 unda yani 19 mayıs gunu ücretsiz yeni pistimizde eğitim programı var orada sizleride görmek istiyorum kura ile sececegimiz iki kişiyiii secip eğitim verebilecegiz ayrıca herkesii bu eğitim programında izleyecegiz kendinizi geliştirmek ve bu eğitimden yararlanmak isterseniz ben hepinizi en içten dileklerimle orda görmek isterim.... düşünceleriniz varsa dinlemeye acıgım.....selamlar

ÇaĞatay KardeŞİm 19/20 Mayis'ta ÇeŞme Gezİsİ Yokmu ? KonuŞtuĞumuz... Yoksa Benmİ SaflaŞtim :)

serkan abi şimdi onu dicem bende ayın 19 una denk geldi ücretsiz eğitimli açılışımız hepinizin katılıp ordan çeşmeye gecmeyi önerecektim bende uygunsa.....

zaman uygun olduktan sonra lafı dahi olmaz çağatay tabiki geliriz.
saat kaçta ?

ben cumadan orda oalcagım hazırlıklar için siz saat 10-11gibi de eğitimi başlatırız...kesin saati pazaretesi günü bildirecegim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar