lodos ve linkinpark ben özkan akhdan sizlerle tanışmak isterim yolunuz düşerse galericiler sitesi tarafına beklerim
lodos ve linkinpark ben özkan akhdan sizlerle tanışmak isterim yolunuz düşerse galericiler sitesi tarafına beklerim
günaydın arkadaşlar dün geceki buluşma resimleri Gezi Yazıları bölümünde.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/31047-[manisa-mt]-9-mayis-mesir-rest-fotograflari.html
kardeşim eline koluna sağlık güzel çıkış herşey selamlar:cat:
kemal gelecek yanına özkan...lodos ve linkinpark ben özkan akhdan sizlerle tanışmak isterim yolunuz düşerse galericiler sitesi tarafına beklerim
merhaba adım serdal salihlidenim manisalı arkadaşlarıma, özelliklede akisarli arkadaşlarıma bir sorum olacak benim cocukluk arkadaşim var adı aşkın tunkis seneler once duydum motoru varmış sıkı motorcuymuş eger bu siteye uye ise veya tanıyanlar benımle irtıbata gecmesını saglarmısınız cok teşekurler herkese gonlunce güzel günler
taner kardeşim hayırlı yolculuk öncelikle...motosikletin ile mi yoksa otomobil ile mi gideceksin ?
akhisar'a kadar problem yok zaten biliyorsun çok rahat, ancak kırkağaç -soma yoluna döndükten sonra yol biraz daralıyo dikkat et