[Manisa - MT]

allah allah sesleri ile ileri ilk hedef ÇANAKKALE haydi ya allah

inal45 ve z750s sizleride görelim yollarda:queen: :queen:

kaybettik garibimi...olmadı şimdi,sonu hayır olsun,pek bi havaya girdi. :silent: ::miiz1:: ::asker:: ::saad:: ::winkwink ::xs06:: tedaviye ihtiyacı var ::igne:: ::144:: koçum benim iyileşeceksin merak etme herşey eskisi gibi olacak... :)

eeeeeeeee gürkay abi göremiyoruz seni yazlıga geliyosun değilmi neler yapçaz neler mangal ,da balık falan yani kuzu falan çevirem diyom ama bakalım nolcak

cavit abicim sen neden gelmiyosun ç.kaleye bence gelyani hevesin varsa pinceksin abicim yak öle evde motor

Son düzenleme:
eeeeeeeee gürkay abi göremiyoruz seni yazlıga geliyosun değilmi neler yapçaz neler mangal ,da balık falan yani kuzu falan çevirem diyom ama bakalım nolcak

cavit abicim sen neden gelmiyosun ç.kaleye bence gelyani hevesin varsa pinceksin abicim yak öle evde motor

favoricim canım benim benden çekeceğiniz var oğlum yengende gelmiyo ben yanlız geliyom o gece kopacak ortalık HAYDİİİİİİİİ ÇANAKKALE ÇANAKKALE KALKIYOOOOOOO:queen: :queen: :bounce: :cherry: :p

aaaalllllaaaaaaah gürkay ne diyon olum sen, alemin kralı doyuramayız olum biz seni leeen:queen: yaraya bak :cherry:

Beyler Bİ Problem Varrrr.....benİm En Yakin Sadicimin (16/03)cuma AkŞami NiŞani Var,,ya Benİ Beklİcenİz Gece Ona Kadar ,,,yada Erkenden Gİtcenİz,,yapcaniz Mangallari Hazirlicaniz Sofralari,,gece 12 Gİbİ Hazira Gelcem..yİcem Yatcam,,anadinmiiiii..........

olm iski bu sayfada iki gün içinde yazını görmedimmi...evde uyuşturucu imal ediyo diye narkotik bölümüne asılsız ihbarda bulunacağım haberin olsun demedi deme:queen: ::blusssh:

MECİTİM KARDEŞİM YOLLA AFİLLİ Bİ ÇİÇEK BİDE NOT NASIL OLSA NİŞAN TELAFİSİ VARMIŞ (DÜĞÜNÜNE GİDERSİN) SENSİZ OLURMU YA.YADA BİZDE GELCEZ NİŞANA ORDAN BERABER GİTCEZ:queen:

İYİ ÇİFTE TELLİ OYNARIM:queen: :queen:

olm gürkay aklın fikrin çengide çalgıda :) napcaz biz seninle ,nasıp zapt edecez seni sakinleştirici versekte olmaz ,120 kilo herif yıkılmazda :queen: sen benim yeğenim olamazsın :cherry: tanımıyom ben seni hehe...
gideriz ne olcak mecit kardeşim bize gelemesse, biz ona gideriz...

bu arada manisa-mt , çanakkale gezisinden sonra bir/iki hafta içerisinde çok güzel/örnek bi etkinlik ile hem adını duyuracak hem taktir toplayacak:cat: hamam sefasını bu işe karıştırmayın o ayrı :)

duyurusu yakın zamanda yapılacak arkadaşlar kenidinize iyi bakın...

gürkay kardeşim çanakkale içinde aynalı çarşı,anne ben gidiyorum,düşmana karşı.:mrgreen: dostlarım,hepinize hayırlı yolculuklar,kahraman şehitlerimize,bendende selam götürün.Hepiniz allaha emanet olun..

gürkay kardeşim çanakkale içinde aynalı çarşı,anne ben gidiyorum,düşmana karşı.:mrgreen: dostlarım,hepinize hayırlı yolculuklar,kahraman şehitlerimize,bendende selam götürün.Hepiniz allaha emanet olun..

ehhh be canım abim yaa,,ne var gelsen sende çanakkaleye,,ne biçim gezicez eğlenicez,,şehitliğimizi gezicez..çok güzel geçicek allahın izniyle ,,emin ol...hadş yap artık bir süprizde,,sevindir bütün manisa mt'yi.....

yemin etttttttttttt,,,vallahamı???????yok canımmmm,,yengem salar abimide,,onun pek gönlü yok gibi gelmeye!!!!!!!!!!!

hey heyyyy,,bir dakika MANİSa MT uzun zamandır aramızdan biri bayağı bir sessiz gibi??? pek mesaj yazmaz oldu??bişeeyleremi kızdı acaba???

bilin bakalım kim bu??

Son düzenleme:
yook bee kardeşlerim ne yengesi,yenge bozmaz şeklimizide:mrgreen:
o gün başka bir etkinliğe katılıcam.,bol bol fotoğraf çekilin bizde burdan bakarız.
Garikinnnn...:) :) :)

yemin etttttttttttt,,,vallahamı???????yok canımmmm,,yengem salar abimide,,onun pek gönlü yok gibi gelmeye!!!!!!!!!!!

hey heyyyy,,bir dakika MANİSa MT uzun zamandır aramızdan biri bayağı bir sessiz gibi??? pek mesaj yazmaz oldu??bişeeyleremi kızdı acaba???

bilin bakalım kim bu??

ben olabılırmıyımm :cat:

cavitt abiiii bunlarr canakkaledeykenn ben sen denis gezelım ne desersınn :queen:

mecit ben demiştim cavit gelemez yenge salmaz diye:queen: o gün başka etkinilğe katılacakmış ::koop:: ne sosyal bi üyemiz var arkadaşlar görüyorsunuz dimi ::puro:: ::pala:: ::shake2:: ::155::

abicim üzerine alınma , atlama hemen sazan gibi kemal...:p iski den bahsediyo, bu gün pazar daha yüzümü yıkamadım siteye laf yetiştiriyorum:queen: ama iskender in ve senin yanınıza geleceğim bu gün nasipse şu iski nin bi karın ağrısı var...paylaşalım şunun derdini bi...:cat:

eh Yanİ Eh,,tamam İskİ'de Yazmiyor Ama,,bİzİm Özlem'den Bahsedİyodum Ben..abladan Ses Seda Yok Yahu.......

manisa mt siz yinede iyi durumdasınız. arada bir laf atan üyeleriniz var. birde şu izmirin haline bakın hiçkimseden ses seda yok nerede bu insanlar anlamadım gitti. :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :silent:

varlığım yokluğum bir nasılsa :pr:
yaşıyorum ve hala manisadayım
sadece izliyorum bu ara ne var ne yok diye :mrgreen:

Neden Kanka,,bİr Kusurmu İŞledİk Yokssa Sana KarŞi..fazlami İhmal Ettİk Senİ...:( :( :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar