[Manisa - MT]

ben ekstralarımı getiririm:mrgreen: amma korkutmuşum sizleri neolucak yani altı üstü şunun şurasında 1 veya 1.5kg et yiyecem zaten rejimdeyim dedimya:mrgreen: buaralar zaten iştahımda yok bakıcaz artık ucundan kıyından biraz tırtıklarım:queen:

buarada benim mangalı götürelim gölete birkerde 1.5 kg 2kg arası eti pişiriyor:queen: kalabalık olursak yetmez ufak tefek mangallar

hani kendimi düşünüyorsam neolayım arkadaşlar aç kalmasın mangalın başında kuyruk olamasın diye şey yaptım ben:queen: :queen: :queen:

şşş eyvahh noıluyoozzz

bana anlatın geri kalmıısm

kısa ve özz

yaa serkan abi logoların hepsıı gzl olmus

ben çalısma yaptım mıı olmazz

ortalıkk cok karışırr hanıgsını seçeçeğiz diyeee kavga cıkar

sana bırakıyorumm hehe:)

mangall işi bana uyarr zaten manıtamız yokk :( ben gelırımm

beni düşündüğünüz işin tesekkurlerrr alo deyın koşarak gelırımm valla

Son düzenleme:
gürkay abicim sen,,senin mangalı getir biz ikimiz takılırız onun başında..zaten anca bize bakabilir senin mangal..bırak millet naparsa yapsın..biz bakalım işkembemizi doldurmaya...

zaten bende diete girdim,,,tamda tesadüf olmuş...

bu arada kankaaaaa,ne ayaksın sen,,ne bu +1 falan...hadi hayırlısı olsun vallaha..sevindimmmmm,,

:c
ben ekstralarımı getiririm:mrgreen: amma korkutmuşum sizleri neolucak yani altı üstü şunun şurasında 1 veya 1.5kg et yiyecem zaten rejimdeyim dedimya:mrgreen: buaralar zaten iştahımda yok bakıcaz artık ucundan kıyından biraz tırtıklarım:queen:

buarada benim mangalı götürelim gölete birkerde 1.5 kg 2kg arası eti pişiriyor:queen: kalabalık olursak yetmez ufak tefek mangallar

hani kendimi düşünüyorsam neolayım arkadaşlar aç kalmasın mangalın başında kuyruk olamasın diye şey yaptım ben:queen: :queen: :queen:

:cherry: O MANGALI NEYLE GÖTÜRCEZ BEN BENİM ARABAYI ALIYIM ANCA TASIR :queen: OLMAZMI BENDE UCUNDAN TATARIMM CANIM YANI DİYMİ GÜRKAY ABİ MECİT ABİLE BİRLİKTE UCUNDAN TATARIZ YANİ :queen: :queen:

serkan abi banada birincisi güzel geldi teker falan yapmıs :pr:

:queen: :queen: serkan abi banada birincisi güzel geldi teker falan yapmıs :pr:

Son düzenleme:

bu arada kankaaaaa,ne ayaksın sen,,ne bu +1 falan...hadi hayırlısı olsun vallaha..sevindimmmmm,,

yaw ammada meraklıymışsınız beni evermeye
sevgili falan değillll-yok enişte menişte
bi arkadaşım gelecek sadece
o da kesin değil henüzzz

bu yeni logolarda fena değill hanii serkan
pikniğe gelirken renkli çıktılarını alsan ne güzel olur haniii

bu arada piknik bu pazar demi??

serkan kardeşim 3.güzel olmuş.yakışır manisalılara hani yani...

arkadaşlar nasıl motorum ama...?

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eeee hani manisa mt ne zaman yapacaz mangal partisini yaaw?acele organizasyon istiyoruz.isteriz,isteriz,isteriz!!!!

bu arada lodos abimiz bizede şööle güzel logo çalışmalarından bi tane hazırlasan fena olmaz yani!!!:cat: :wiinkk:

yok Yok Kanka Senİn Bu EnİŞte İŞİnİ Kutlamamiz Lazim..ben AÇiyorum Duyurular BÖlÜmÜne Tebrİk TopİĞİnİ...

yok Yok Kanka Senİn Bu EnİŞte İŞİnİ Kutlamamiz Lazim..ben AÇiyorum Duyurular BÖlÜmÜne Tebrİk TopİĞİnİ...

en yakın kazık adama dostundan gelirmiş zaten
l.yn oğlumm sen niye taktın böle benim yalnızlığımaben memnunum halimden
kime ne yahuuu
zaten bugün evleniyorum desem güle güle diceniz anlaşılann hepiniz

serkan ferhat ile ahmet bu motoru bana hediye etmişler..:mrgreen:

kardeşim makine şekilmiş haaa :queen: ne zaman aldın? kaç yapıyo ?

kaç model ? lütfen bizi aydınlat :cherry:

özlem sende warsa öyle bi durum , mt olarak bi kurtlarımızı dökelim dimi ama bak isteyen de varmış hazır:queen:
getir bu haftasonu tanışalım delikanlı ile:p

Turgutlu dan Murat

Merhabalar,
Turgutlu dayım.Endurocuyum.Motorum Yamaha XT125R.
Manisa ve civarındaki tüm MT cilere selam ederim.:rendeer:

Merhabalar,
Turgutlu dayım.Endurocuyum.Motorum Yamaha XT125R.
Manisa ve civarındaki tüm MT cilere selam ederim.:rendeer:

KARDEŞİM HOŞGELDİN :) :) :queen:

:queen:
serkan kardeşim 3.güzel olmuş.yakışır manisalılara hani yani...

arkadaşlar nasıl motorum ama...?

:queen: ABİ DİKATİNİ CEKERİM O ALET VARYA AMA ŞİMDİ SÖYLEMİYİM NASIL Bİ ALET OLDUNU SEN PİN ONO SONRA GEL ELİNDEKİ ALETİ SATARSIN VALAHİİ:queen: :queen: :rendeer: :salut:

Son düzenleme:
arkadaşlar duyurular bölümünde mangal partisi topiğini açıyorum linki birazdan burada vereceğim ...

geleceksen ekleyeceğim SARIII ?

orcathemaster senide bekleriz...evli isen ailen ile de gönül rahatlığı ile gelebilirsin pazar günü mangal partisi ve toplantımıza.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar