[Manisa - MT]

:rendeer: iskender abime :D

MANİSALII VATANDAŞLARR SİZE 2 tane bişi soracamm 1.şehitler ilk öğrteım okulu 2. fatıh anadolu lisesi ne tarafta kalıyorlarr manısanın sınava girecemdeee

Son düzenleme:
Dikkattttt

EWET MANİSALI ARKADAŞLAR;;;

Pazar günü yapacağımız mangal için daha kimin geleceğini netleştiremedik.Akhisardan iskender abi gelemiyor,,izmir mt gezi dolasıyla foçada olucak..Mangaldaki amaç kalabalıkla bir arada olup eğlenmek,,ama sayımız az olucaksa bir anlamı kalmıyor.Şimdi gelicek olan arkadaşlar bana isimlerini yazdırdırlarsa sevinirim..

Bu arada şöyle birşeyde yapabiliriz,,bu mangal olayını herkesin katılabileçeği ileriki bir tarihede atabiliriz..Önemli olan bizim kararımız yani,,kafamıza görede bir tarih olabilir..

Katılım listesi;
mecit
nart
lodos
murat(benim arkadaş-mt'den değil)

linkinpark

planlar uymayacak ise başka bir haftasonuda yapabiliriz önemli olan katılım olması ve kaynaşmak hem evsahibi sayılırım olayı netleştirin ki bende hazırlığımı ona göre yapayım :)

kanka ne oluyo yaaa,,bi girip çıkıyon msne???
yedin makinanın başını haa????

bana her zaman uyar mangal işi mecit abi ne zaman olursa olsunn ama yapalımm ama en kısa zamandaaa lisetedee bende varım koymamışınn

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Manisa MT nin gözleri bozulmuş galiba....Kocaman kocaman yazıyorlar artık....
:queen: :queen:

waaaaay be neler olmuş ben yokken yaw ben buraya üye olduğumda 3 kişi wardı şimdi sayamıyorum bile walla çok ii organize olmuşsunuz asker olduğumdan dolayı uzun zamandır oturamıyorum pc başına dolayısıyla manisa mt'den bi haberdim şimdi izne geldim ve bütün mesajları dikkatle tek tek okudum ve yaptıklarınıza hayran kaldım biz daha önce muhabbet edicek manisalı bulamazken şimdi toplantılar geziler falan düzenleniyo ve ben katılamıyorum :pr: şu askerlik bir an önce bitsede aranıza katılıp bende sizlerle tanışabilsem ayrıca döndükten sonra manisalı motorculara çok büyük bi sürprizim var neyse fazla uzatmayayım hepinize sewgiler saygılar...:rendeer:

mecit gelecek tahmin ediyorum.ama bu ziyareti birazda kişisel oluyor artık, çünkü çoğu arkadaşımızın planları tutmadı bu haftasonuna.Biz yinede büyük bi aksilik çıkmaz ise mangalı yakıyoruz arkadaşlar haberiniz ola :p en azından mecitin gelmesi iyi olacak. kendisi görsün tahmin ediyorum ileride çok büyük bir organizasyona imza atacak :rendeer: izmir ve manisa mt beraber bu dinlence yerinde bir doğa çadır kampı bile yapabilir :wiinkk: geldimi bir kaç foto yayınlarız sitede herkesin önfikrini alırız

hani kimse gelmedi haftasonu ?..

biz yinede mangalımızı yaktık :p balıklarımızı pişirdik 4/beş kiloda aynalı tuttuk bir kaçta foto çekildik güzel bi hafta sonu oldu kısaca :)

super valla, onemli olan sayi degil kalitedir derdi bi abim hep... 3 de olsa 5 de olsa muhabbetiniz guzel olmus belli... ben de foca daydim... guzel gecti hersey... umarim bi gun ortaklasa biseyler yapilir da, daha da bi anlam kazanir ortak hobilerimiz...

hoş geldin dj_crazy

umarım kısazamanda karışırsın aramıza..

buarada pazar günü mangal için herkesten özür dilerim,,bir iki aksilik oldu..affedin beni arkadaşlar..ama hatamı telafi edicem...

merhaba arkadaşlar yenii öğrendim böle bi sitede etkinlikler içinde bulunduğun neyseki farkettim bundan sonra inş. aranızda olurum tabi kabul ederseniz. manisa merkez hyosung gt250 comet saygılar. rüzgarınız bol olsunn

cnkkk hoşgeldin kardeşim önemli olan geç gelmek değil ,doğru yerdesin.Cuma akşamları bix cafede toplanıyor arkadaşlar ben pek sık gidemiyorum Akhisar'ayım ,ama her cuma orada toplantı oluyor.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hani mangal iptal olmuştu süper olmuş gözlerimiz bayram etti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar