[Manisa - MT]

her kamelyanın başında bi mangal ,her taraf yemyeşil ördekler önünde tören geçişi yapıyor,ışıklandırma mükemmel fuar gibi cafesi çay bahçesi,hayvanat bahçesi ,çocuk parkı, çamlığı, otopark yeri ,müzikservisi, daha ne arkadaşlar isterseniz çadır kurun :queen:

ohohhh hamak da var mı arkadaşlar ???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabi biz yokuz diye mangal planlayın alacağınız olsun eyvallah...

KENAN başımın üzerinde yeriniz var siz geleceğiz dediniz de biz hayır mı dedik .Pazar günü topla işte İZMİR mt'yi gelin ,MANİSA mt ile buluşun manisa'da

İskender daha alamadım motoru kıyafet filan derken zaman geçiyor... Bu ara toplantılardan genelde izmirdeyim, oraya gelipte uğramadan döneceğimi zannetme... Yakında çok yakında geliyorum öğlen yemek için müsait oluyormusun?

ya arkadaşlar şu mangal işini netleştirelim..ben pazar müsaitim,,ve bi aksilik olmazsa gelicek durumdayım...z.ovada hazır mangal var sanırım...sizde gelecek bayan varmı??(kız kardeş,hanım,yenge maksadında))çünkü benim kanka özlemde(belifeless) gelmek istiyor ama ortama göre abilerim..ben bu akşam bizim manisa tayfasına sölücem pazar mangal işini gelen gelirr,kimse gelmezse,ben atlarım motora pazar sabahtan gelirim abilerim..bnm kardeşimde gelcek,,en kötü 4 motoruz yani..:cat:

zaten burada yaşıyorum yani evim ve işim burada ,eğer herhangi bi öngörüsüz durum olmaz ise eşimle beraber sizleri bekliyoruz,ancak oğlum biraz öksürüyor eğer hava müsait olmaz ise yalnızım yani :pale: sonuçta haftasonu zaten kalabalıkta oluyor burası :) heryerden gelen var arkadaşlar

kemal (linkinpark) pazar sabahı erkenden akhisarda kurulan balık pazarından taze sardalya alacağım dedi haberleştik mangallarda her kamelya başında var zaten gerisi size kalmış :)

pazar geliyoruzz ustaaa.et falan ordanmı alıcazyaaaa...bibalıkla olmaz o iş??
kaçta buluşcaz peki???
kömür alıcam ben burdan..enişte kömürcüüüüüüüüüüüü:cat:

eşimle gelme ihtimali yok. eşim ve oğlum mecburen izmirde kalacak. ama ben geleceğim. mecit pazar sabahı beni artçı olarak manisadan alabilecek var mı? izmirden geleceğim. cevap bekiyorum.

arkadaşlar tekrar yazıyorum 2 aralık cumartesi günü saat 2:00 gençlik parkında olacağız herkezi bekleriz....:rendeer:

mecit beş tane kasap war istersen dana keseriz :queen: mahrumiyet bölgesimi burası yaw... küçük almanya :wiinkk:

tamam serkan abi,,deve keselim değişiklik olur..fotoğraf makinasını unutmayalım ha...bende digital makina vardı,,hanıma yolladık...pazar kaçta buluşalım bide,,karaklaştıralım artık...

havalar böyle giderse öğlen 12:00 gibi burda olun zira soğuk oluyor sabahları...:pale: hem akhisardan zeytinliovaya saptınızmı meşhur kasaplar var yol üzerinde bi göz at ,hem katılımcı listesi yap kim geliyor kaç kişi geliyor bilelim ona göre hazırlık yaparız. kemal yada iskender karşılayacak sizi akhisarda zaten bende buradaki organizasyonu yaparım mangal kömürü falan taşıma taa manisadan :queen: mis gibi zeytin odunu var közünde senin dediğin o deveyi pişiririz :queen:

mrb arkadaşlar bende manisa saruhanlıdan mehmet

şu anda balikesir akcaydayım okul dolayısıyla yolunuz düşerse bekleriz

ya kemal çok kötüsünnnn.yaygaracı. :) arkadaşlar cumartesi akşamı çocukluk arkadaşımın izmirde nikahı var. bütün koşulları zorlayıp, pikniğe gelecektim kendimce. lakin, pazar günü geri döneceğimi arkadaşıma söyleyince kıyamet koptu. sanırım aranızda olamayacağım. üzgünüm. onurcuğum sen de bana uğradığında öğle saatine denk getir ki yemek yiyelim. oldu mu kardeşim.

ya benimde sınavım var o kadar erken orada olamam
başka haftaya bıraksak daha ii olacak sanırım mangalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar