[Manisa - MT]

motorum serviste haftaya nasipse gelmek isterim ayrıca bu haftaya yarışlar varmış bi bilgin varmı nerde yapıcağından falan

selam ali

hoş geldin asi ve mavi dostum..umarım çabuk karışırsın aramıza..cuma akşamları bix cafede toplanıyoruz manisa motor sevenler dernegi olarak...bekleriz gel...hatta yarın akşamda toplantı var...:cat:

:

arkadaşlar 9.sayfada bi duyurum var..mutlaka okuyun....yada bakınız"forum-duyurular ve haberler":bounce

Son düzenleme:
istanbulda olduğum için katılamıyorum toplantılara kayboldum sanmayınn:cherry:
arkadaşlar hepinize şimdiden iyi bayramlar..

yaarkadaşlarrrrrrrrrrrrr...29 ekim günü draglardan önce sabah 8.30 da çiçeklide izmir ve manisa mt'nin kahvaltı buluşması var..kahvaltıdan sonra manisaya dönülcek drag yarışlarını izlemeye...kimse gelmiyormu yahuuuu????

izmir ve manisa buluşmasının kararı nasıl alınmiş mecit.Benim haberim yok bu arada.Benim hatırladığım bir şey yok.

slm herkezin ramazan bayramı mübarek olsun nice bayramlara ve birde manisadan yarışacak olan arkadaşlar avea-tahir-ve yıkamacı ali pense bende ona göre eskiden babam dişçiydi unutmayın

slm yamaha

burhan abıcım ıyı akşamlar sende pense var oldugunu cumle alem bılıyo ona şuphe yokta daha dun mobıletten ınıpte racınge bınenlerınde cenesı hıç durmuyooooo :)))) herşeyı ogretıyon abıde mobıletın gaz kolu olmadıgını bunun bılekle degılde yurekle oldugunuda ogretırsen sevınırım ..... senı sevıyoruzzzz ıyı bayramlar abı

sağol abi..buralardayız işte yaaa..bayramın kutlu olsun tekrar..yarışlarada az kaldı..sence son durum ne abi???

son durum ortada iyi olan kazanır
şu an hepsi bence eş

kazasız belasız bi yarış olsunda en önemlisi o

Son düzenleme:
:)

amın abı kazasız belasız bır yarış olsun ben de başka bışı ıstemıyommm herkese bol şans mobıletcılerede :))))

Herkesin Mübarek RAMAZAN Bayramını kutlarım arkadaşlar, nice motosikletli kazasız belasız sağlıklı sıhhatli bayramlar .Büyük ihtimal iş durumlarında gelemiyeceğiz manisa draglara ama gönlümüz sizlerle ,hem biz gelemiyorsak siz gelirsiniz dimi ama :mrgreen: .Sevdikleriniz ile mutlu bayramlar geçirmeniz dileği ile :cat:

hepinizin bayramı mübarek olsun. ellerinizden öperim abilerim paraların kokusunu şimdiden alıyom galiba :cherry: yok bea annem yemek yapıomuş onun kokusumuş bu :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar