bu arada arkadaşlar özellikle lodos ben o gün toplantıya geldiğimde benim motorum vardı. o gün almştm yani sıkıştırılacak bi durum yok

pztdene beri kullanmaya başladım. ilk başta motor bi süre bi türlü gitmedi

sonra debriyaj olayını karadım. Araba kullanmayı bilmemnin acaip faydası olduğunu gördüm. ilk düşüşümü hemen yaşadım ilk dönüşümde

kakltım hemen motoruma baktım bişi var mı diye. kalçamdaki sızıyı bi gün sonra hissettim

süper bi duyguymuş. şimdilik tarfiğe çıkmyrm. iyice öğrenene kadar da çıkmayı düşünmüyorum. daha 3. vitesi de hiç görmedim yanlışlıkla takıyorsam onu bilemem tabi. babama ablam sölemiş hala benimle konuşmuyor ama altı sayfalık bi mektupla yeni aşkımı anlattım

bu izmir toplantısı geçti mi bu çarşamba mıydı? ben motorumu orduda bıraktım çünkü çalıştığım yere götürürsem trafikle yüz yüze kalcgm çalışma imkanım olmayacak ama bana orduda öğretmek isteyenlere müteşekkir olurum. bu arada lodos hocam ve pckopat ghost ridera sonsuz teşekkürler. motora bindiğimde resmen motoru tanyrdm o kadar iyi anlatmışsınız ki. gaz fren vs hepsini hemen kavradım devirler vs neysem ben daha sonra yine paylaşırm tecrüelerimi. bir de son ricam bana dikkat etmem gerekenleri anlatabilir misiniz şimdiden mesela atıyorum dönerken şunu yaparsan kötü olur gibi... kendi yaşadıklarınızdan yani... şididen çok teşekkür ederim. ha bi de komik bşi debriyajdan acaip korkuyorum rüyalarıma giriyo zira birden bırakınca hiç hoş olmuyo