[Manisa - MT]

casper ve özlem;;;

kızlar ben şimdi muğladayım,,kısmetse cuma akşamı toplantıya yetişcem..bana haber verin,,mutlaka gitmeden emi..gerçi motor tepesinde olucam duymamda ama büyük ihtimalle yetişcem..erken gelirsem kardeşimle sizi alırız,,olmazsa ben direk bix'e gidicem toplantıya...:bounce:

selam mıllet bende akhısardan ünsal herkese selam aslında bukadar azınlıkta olacagımızı dusunmuyodum manısada motor hastası cok

arkadaslar hepınıze merhaba ben yenıyım mugladayım ogrencıyım herkese saygılar

Son düzenleme:
Akhisar'lı arkadaşlar çok pasifiz . 100.000 nüfuslu bir ilçe ki kasabalarını köylerini saymıyorum nerdesiniz kardesim :pale: inin şu motor tepesinden oturun pc başına yaa :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hafta sonu manisaya gezimi yapsak MT izmir olarak :p

mecit biz haberleştik özlemle yarın gelcgz inşallah o zaman sen bizi alırsan iyi olur alamazsan da biz arabayla geliriz artık ama bis korkuyoruus o yuzden biriyle gidersek daha iyi olur :D yarın ararım seni artık telefonunu kıpraşıma mı alırsın bilemem bu arada bilen varsa saat kaçta oluyo toplantı

Selam millet bende manisa merkez den mert 45FF901 :) bu arada burada az cok tanıdıgım var..

EgeKnn buyrun gelin manisa ya bekleriz sizleri , lodos abimiz geldi gordu bizleri ;) MECİT abi merhaba bu arada ^_^

Son düzenleme:
arkadaşlar bu akşam toplantıdaki tüm arkadaşlara teşekkür ederim
casper harici hiç bayan olmayacağını bildiğim için çekinerek gelmiştim toplantıya
ama hiçte korktuğum gibi olmadı :cat:
pazar yarışacak arkadaşlara şimdiden başarılar

Slmlar herkese.Bu arada pazar günü ne yarışı var?Ben biraz fransız kaldım :pale: (Muhtemelen drag yarışıdır ya neyse..)

ben de kendi adıma grupla tanışmaktan çok memnun oldum sonuçta bu ilk gün oldugu için herkes bize karşı, biz de herkese karşı biraz mesafeliydik. umarım bu grubun adının iyi yerlere gelmesind ebizim de biraz olsun faydamız olur ileride. tekrar çook memnun oldum

bu arada akşam eve geldiiğimde ablama heyecanla görüntünün ve her gelen motorla yankılanan sesin ne kadar müthiş olduğunu acaip bi şekilde anlatınca ablam bana "kevser sanırım artık psikolojik tedaviye ihtiyacın var" dedi. ama biliyorum ki burada bu yazdığımı okuyan herkes benimle aynı heyecanı paylaşyrdur. :)

Son düzenleme:
kevser ses konusunda bende senle aynı şeyleri hissettim ve ablanın verdiği tepkiye hiç şaşırmadım annem hergün aynı tepkiyi veriyor:pr:

şampiyonuzzzzzzzzzzzzz

İŞTE ARKADAŞLAR BUGÜN ÇOK AMA ÇOK MUHTEŞEM BİGÜNDÜ..MANİSAMIZIN GURURU "DOĞAN KIRBAŞ"MOTO DRAG TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU,,BİZLERDE ONUNLA BERABER TÜM MANİSA GRUBU OLARAK ÖDEMİŞTEDİK..VE BU MUTLU SAATLERİ YAŞADIK..BU ARADA FOTOGRAFLARI EN KISA ZAMANDA BURAYA YÜKLEMEYE ÇALIŞCAM..MUHTEŞEM BİRGÜNDÜ..DELİLER GİBİ SEVİNDİK....SENİNLE GURUR DUYUYORUZ BURHAN ABİ...SEN ÇOK YAŞAAAAAAAAAAAAAAA:cat:

İŞTE ARKADAŞLAR BUGÜN ÇOK AMA ÇOK MUHTEŞEM BİGÜNDÜ..MANİSAMIZIN GURURU "DOĞAN KIRBAŞ"MOTO DRAG TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU,,BİZLERDE ONUNLA BERABER TÜM MANİSA GRUBU OLARAK ÖDEMİŞTEDİK..VE BU MUTLU SAATLERİ YAŞADIK..BU ARADA FOTOGRAFLARI EN KISA ZAMANDA BURAYA YÜKLEMEYE ÇALIŞCAM..MUHTEŞEM BİRGÜNDÜ..DELİLER GİBİ SEVİNDİK....SENİNLE GURUR DUYUYORUZ BURHAN ABİ...SEN ÇOK YAŞAAAAAAAAAAAAAAA:cat:

mecit walla ne diyim
gelmediğime gelemediğime bin pişmanım
ama duyunca ben de çok mutlu oldummmmm
walla doğan kırbaşa tebrikler ne diyimmmmm:queen:

Mecit, DOĞAN Abini yaptığı klasik haline geldi zaten :queen: ayrıca özlem ile kewser'i neden götürmediniz yarışlara .Bahse girerim bu sabah(pazartesi) bayii ni yakasına yapışmış nerde bizim motosikletler diye herifi sıkıştırıyor olacaklar idi :queen:

Himmm

EEE ARKADAŞLAR DAHA DAHA NASILSINIZ YAW...CUMA KİMLER GELİYOR TOPLANTIYA BAKİM????:salut:

Mecit, DOĞAN Abini yaptığı klasik haline geldi zaten :queen: ayrıca özlem ile kewser'i neden götürmediniz yarışlara .Bahse girerim bu sabah(pazartesi) bayii ni yakasına yapışmış nerde bizim motosikletler diye herifi sıkıştırıyor olacaklar idi :queen:

walla ben teknik nedenlerden dolayı evden dışarı tepinemiyorum ama imkanım olsaydı kaçırmazdımm,üzüldüm yahu şimdi üffff

slmmmm millettt. Bilin bakalım ben kimimmm

:cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhittin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar