[Manisa - MT]

Manisa ve İlçeleri bu grupta toplanabiliriz.
Ben Ali METİN Soma
******** Başlığı açan arkadaş şu an Manisa MT gurubunda değildir*********
Manisa MT geçen zaman içerisinde oldukça büyük ve düzeyli bir grup olmayı başarmıştır.

-------------------------------DÜZENLEME MANİSA MT'NİN İSTEĞİ İLE YAPILMIŞTIR--------------------------------

Manisa MT ye Hoşgeldiniz.

resim039au8.jpg

resim014sg5.jpg

resim019gq5.jpg

akhisardansın ha.bende yazları akhisardayım akhisarlıyım.yazın görüşmek üzere.özgür özer

Merhaba arkadaşlar,:rendeer:
Yolunuz İzmir'e düşerse tanışmaya bekleriz....

okram bu perşembe akhisara geliyorum.denizli MT olarak ise pazar günü (23 nisan)izmirdeyiz.izmirli motorcularla buluşup tanışmaya geliyoruz..

Hadi ya.... sabahın 5i oldu hala bekliyoruz nöbetteyiz:p
Buluşmaya 5 saat kaldı..........

slm beyler bende turgutluluyum namı diğer kasabalı umarım en kısa sürede hepinizle tanısırız

slmlar ben de yeni üye (aslında pek yeni sayılmaz 2 ay oldu) bu ilk mesajım. ben de turgutlu dan. manci45 mail adres verirsen görüşebiliriz

Arkadaşlar Turgutlu'lulara neden kasabalı denildiğini bilen var mı?
Hep merak etmişimdir...
İzmirde tanıdığım birkaç Turgutlu'lu aile var. Onlar göçeli en az 50-60 yıl olmuş ama yine de kasabalı lakabıyla anılıyorlar. Bu bir özellik mi acaba ???

merhaba
ben manısa merkezden rasim yavuzsoy

merhaba
ben manısa merkezden rasim yavuzsoy

Son düzenleme:
Necmettin Akdağ
Manisa / Soma
45 V 6117
Her hafta sonu 3 - 4 motorlu arkadaş Soma'dan bi yerlere kaçıyoruz. İlgisini çeken varsa bize katılabilir. ( Tabi ki kask kullanıyorsa. )

Ikiteker Grubu Olarak 9 Temmuz Pazar Günü ç.kale (07:00 Hareket) üzerinden Ezine Tavakli Iskelesi Gülpinar Akliman Asos Küçükkuyu Altinoluk Akçay ören (09:00) (sabah Kahvaltisi) Ve Ayvalik , Balikesir üzerinden örende Buluşulacak şekilde (09:00) , Izmir üzerinden Ayvalikta (11:00) Buluşulacak şekilde Ayvaliktan Tekne Gezisi Düzenlenecektir. 8 Temmuzda çikacak Ikiteker Sevdalilarindan Konaklamak Isteyen ç.kale Izmir Ve Balikesir Grubu Için Asos A 25 Km Uzaklikta Akliman Bölgesinde Camping Yada Otel Ayarlanacaktir. Gezi Eşli Yada Eşsiz Olarak Motorsikletli Olarak (marka Yada Model Ayrimi Yapilmaksizin) Düzenlenecektir. Katilmak Isteyenler şahsima Mail Yada Cep Telefonumdan Bana Ulaşabilirler. Kazasiz Sürüşler...

0543 3683231 Emre Uzesen

Biz gidiyoruz... Arkadaşlarımızı karşılamaya gelmek isteyen varsa manisa tarafından katılabilir. Sabah 7:00 Soma'dan hareket, Bergama, Kozak, Kozak'ta kahvaltı yapçaz,,, Kozaktan Ayvalık, Ayvalıktan sonra bayrak Emre'de benden bu kadar bize katılmak isteyenler bana msn den yada cep telefonumdan ulaşsın 0 543 331 56 22

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar