[Manisa - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]MANİSA MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

Sevgili Manisa MT ailesi, bayramınızı en içten dileklerimle kutlar motorsuz motorculara motor, saçsız sürücülere saç, rejimdekilere kebap, kokoreçcilere enduro, sevgilisiz bekarlara hayatta başarılar diler hepinizi hasretle öperim.

Sevgili Manisa MT ailesi, bayramınızı en içten dileklerimle kutlar motorsuz motorculara motor, saçsız sürücülere saç, rejimdekilere kebap, kokoreçcilere enduro, sevgilisiz bekarlara hayatta başarılar diler hepinizi hasretle öperim.

ahanda doğru söze ne hacet yaw.hay ağzınla bin yaşa seninde bayramın kutlu olsun be kardeşim herkeze selamlar :cat:

Günaydın Manisa... Geçmiş bayramınız kutlu olsun... iyi haftalar, hayırlı işler... :cat:

1111

Bekleeeee Favoriii bombaların patlamasına az kaldı :cherry: Tüyoları veriyorum, İlk bomba İskender Abiden ikinciside benden olucak nasipse :cat:

Valla serKAn abi ile gürKAy abi hakkında bi duyum ulaşmadı elimizee..Dayımında güzel düşünceleri var gibi.. Zaman göstericek bakalım

SEess bir iki sesssszz bir kiii deneme kontrol....

Ulan bu ne sessizliktir be nerelerdesiniz yahuuu

isminizmi değişik olacak :cyclopsan hayırdır chengis abi milliyetmi değiştirdiniz:mrgreen: chengis değilde konstantin abi mi diyeceğiz :p

Ben de meraklandım doğrusu. Var bir şeyler ama. Hadi hayırlısı bakalım.

Ya ben bayram kutlaması yapmamışım. :salut: Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun emiiiii

Son düzenleme:
Manisalıları online yakalamışken sorayım dedim şimdi her ilçeniz güzide yerlerdir de bu ilçeleri merkezilik olsun canlılık olsun nasıl sıralama yapardınız hatta okulları biliyosanız daha iyi olur en kısa zamanda görüşmek üzere:)

adszip5.gif

1-akhisar
2-salihli
3-soma
4-demirci (aklına bile getirme)
5-saruhanlı(yakınından geçme)

Merhaba Bende Demirci / borlu Kasabasındayım daha yeni foruma üyeyim tanıştığıma memnun oldum CUP motorlardan anlayan varsa [email protected] ekleye biLirmi zahmet olmazsa bir iki soru sorucam

Manisalıları online yakalamışken sorayım dedim şimdi her ilçeniz güzide yerlerdir de bu ilçeleri merkezilik olsun canlılık olsun nasıl sıralama yapardınız hatta okulları biliyosanız daha iyi olur en kısa zamanda görüşmek üzere:)

adszip5.gif

atamalarla alakalı bi durum sanırsam manisa bölgesini pek iyi bilmesemdesaruhanlıda arkadaşlar vardı sakin ama yaşanır yer diyorlardı

1-akhisar
2-salihli
3-soma
4-demirci (aklına bile getirme)
5-saruhanlı(yakınından geçme)

Mecit çok sağol:rendeer: Alaşehiri biliyorum az çok gümüşçayda teyzemler var ama selendi hakkında fikrim yok:S Orası da sapa biraz sanırım
atamalarla alakalı bi durum sanırsam manisa bölgesini pek iyi bilmesemdesaruhanlıda arkadaşlar vardı sakin ama yaşanır yer diyorlardı
Evet belifeless tercih yapcam fazla uzak sapa yerlere gitmek istemiyorum (Bu atamada hiç olmazsa :mrgreen:) Saruhanlı dan hep geçerdim trenle ama gitme fırsatım olmadı.Neyse merkezi yerlerden başlıcaz artık

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar