[Manisa - MT]

s.a arkadaslar ben eren manisa merkzden laleli bölgesinden 16 yasındayım bütün motorlara meraklıyım gel gör ki alamıyoz parasızlıktan nalet olsun cko güzel bi mobiletim wardı 130 a vuruyodu cift makine polisler aldı onuda of delirdim motorsuzluktan motor bi tutkudur hele motora alısmıs bi insan icin motorsuz kalmak cko kötü bişi nese manisa merkezden arkadaslarla tanısmak isterim

s.a arkadaslar ben eren manisa merkzden laleli bölgesinden 16 yasındayım bütün motorlara meraklıyım gel gör ki alamıyoz parasızlıktan nalet olsun cko güzel bi mobiletim wardı 130 a vuruyodu cift makine polisler aldı onuda of delirdim motorsuzluktan motor bi tutkudur hele motora alısmıs bi insan icin motorsuz kalmak cko kötü bişi nese manisa merkezden arkadaslarla tanısmak isterim

öncelikle o polisleri tebrik etmek lazım. ellerine sağlık.
canım kardeşim diyorsun ki 16 yaşındayım 130 vuruyordu. dua et 130 vururken sana bişey olmamış. dua et o polisler senin ömrünü uzatmış. motosiklet sevdanı anlıyor ve takdir ediyorum ama bu tip olayları hiç sevmem. ehliyetsiz, evraksız, alkollü falan motosiklete binilmez. bu iş şakaya gelmez. motosiklet çok ciddi bir iştir çok.

manisaya geldiğimde tanışalım:cat:

manisa tatilin kralını yapıyor anlaşılan. herkes bir köşede. Gürkay ım canım kardeşim jumbom iyiyiz sen nasılsın bakalım

manisa tatilin kralını yapıyor anlaşılan. herkes bir köşede. Gürkay ım canım kardeşim jumbom iyiyiz sen nasılsın bakalım

nasıl olalım be canım kardeşim biz marabalar:cyclopsan çalışıyoz kurnazlar tatilde keyif yapıyo:pr:ama gün ola devran döne bu film hep böyle gitmez plak tersine döner diye ümit ediyorum :queen:

sizleri seviyorum bütün herkeze selamlar:rendeer:

nasıl olalım be canım kardeşim biz marabalar:cyclopsan çalışıyoz kurnazlar tatilde keyif yapıyo:pr:ama gün ola devran döne bu film hep böyle gitmez plak tersine döner diye ümit ediyorum :queen:

sizleri seviyorum bütün herkeze selamlar:rendeer:

o kurnazların izmirde içecek çayları yok kardeşim ama sen gel söz sana en kral çayı içirecem. kendine iyi bak kardeşim bir gün esecek gelip basacam oraları haberin olsun yakındır.:cat:

o kurnazların izmirde içecek çayları yok kardeşim ama sen gel söz sana en kral çayı içirecem. kendine iyi bak kardeşim bir gün esecek gelip basacam oraları haberin olsun yakındır.:cat:

Çay mı? Gürkay Marmaris'e gelsin Tekirdağ benden....:cat:

Not: Davetiyeler tek kişiliktir
:queen::queen::queen:

Ben tekim ya, çiftlere kıl oluyorum... Yok yok şaka... kıl olmuyorum... ama pek özendiğim de söylenemez şu sıralar... Konsantre olamıyorum...

yalnızlıkk huzur verir insana boşverr ne özeniceksinn:queen::queen:

Hoca hiç bekarlık sultanlıktır moduna girme, bize kedi-ciğer denklemi kurarlar... (çaktırma ben de mutluyum böyle, arada sosyaldemokrat takılıp herkese şirin görünüyorum:queen: )

Senin göç yakındır sanırım, hayırlı olsun...:rendeer:

walla ben manisaya geldim geleli bekarlık sultanlıktır modundayım ne gerek var kedi-ciğer moduna tercihler :mrgreen:
göçe 10 gün kaldı hafiften çöktü hüsran:salut::salut:

kedi-ciğer ikilemesi doğru ama bir de şu var ya ben bekarlıktan sıkılıp ne zaman bir sevgili yapsam arıza çıkıyor. Deli paratoneri miyim ben anlamadım. B.ca.ak ne dersin bu işe?

kedi-ciğer ikilemesi doğru ama bir de şu var ya ben bekarlıktan sıkılıp ne zaman bir sevgili yapsam arıza çıkıyor. Deli paratoneri miyim ben anlamadım. B.ca.ak ne dersin bu işe?

Abi ben anlamadım zaten seni... sen başını bağlıyordun, olmadı, sonra senden bir daha randıman alamadık :) demek ki böyle oluyor... Neyse canım, sen biraz sanatçı ruhlusun, mükemmeli bulana kadar devam...

Yalnız olmak , bir iki günlüğüne çok güzel ama sonrası !!!

Dedem sonrasında bazı bünyelerde alışkanlık yapıyor... Senin tuzun kuru tabii, iki vefakar, kadirşinas insan bulmuşsunuz birbirinizi, geçinip gidiyorsunuz:rendeer:... Bizim yaşlarda sevgi-saygı-hoşgörü anlayışı o kadar değişiyor ki ideal dengeyi yakalamak iyice zorlaşıyor.. ::saad:: ::piloot::

Bizim yaşlarda sevgi-saygı-hoşgörü anlayışı o kadar değişiyor ki ideal dengeyi yakalamak iyice zorlaşıyor.. ::saad:: ::piloot::

ohohhh bizim yaşlardaki sevgi anlayışa girersek çıkamayız işin içinden
ne sevgi kaldı bizim yaşlarda ne hoşgörü
herşey günübirlik ve maddi:farao::farao::farao:

Abi ben anlamadım zaten seni... sen başını bağlıyordun, olmadı, sonra senden bir daha randıman alamadık :) demek ki böyle oluyor... Neyse canım, sen biraz sanatçı ruhlusun, mükemmeli bulana kadar devam...

zaten benim bünyeyi o bozdu ondan sonra bi toparlayamadık gitti. hala diyorum ki ben bu hatayı nassılll yapıyordum. şükürrrr:queen::queen:

Dedem sonrasında bazı bünyelerde alışkanlık yapıyor... Senin tuzun kuru tabii, iki vefakar, kadirşinas insan bulmuşsunuz birbirinizi, geçinip gidiyorsunuz:rendeer:... Bizim yaşlarda sevgi-saygı-hoşgörü anlayışı o kadar değişiyor ki ideal dengeyi yakalamak iyice zorlaşıyor.. ::saad:: ::piloot::

bak işte bu lafın üstüne söz söylenmez. süper tespit

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar