[Manisa - MT]

olum eren,,neden ayrı bir topikte açmıyosun,,reklamın iyisi kötüsü olmazmış...

Mecit sen neden bu yıl bir organize yapma (dın)(mıyorsun), geçen yıl Çeşmede Şampanya acı mı geldi :queen: Hadi bakalım sıva kolları , sıva da birlikte bir yol yapalım yine

Dedem Benimmmmmmmmmmm....başımın Tacı...sen Iste Dubaiye Gidelim..yapayım Bir Organizasyon Ozaman,,nereye Istersin..nerersi Olsun

Valla düşündüğüm bir yer yok Mecit. neresi olursa yeterki birlikte olalım:cherry:

slm manisalılar bende geçici olarak manisa mt li oldum.manisa-alaşehirde askerlik yapmaktayım burada çoluk çocuk herkesde motosiklet var genelde cup model ve ilk izlenimim koruma sıfır:farao: o yüzden hiç sevmedim kask takan yok burda.görüşmek üzere hoşçakalın

dostum hoşgeldin bende dernektenim ama su an aywalıkta oldıuğum için gelemiyorum. oralara kalıcı olman dileğiyle

olsun kardesim sen beni tanıyorsun zaten

Son düzenleme:
yok yauww avatarındaki resimlerden tam yuzunu göremedim.. aywalıktayım bende sezonluk beach club kiraladım.. toplaşıpda gidecek yer ararsanız sarımsaklıda ben sizi beklio olucam.. :cat:

sarımsaklının neresinde burdan bi arkadasımızda otel aldı orda ben arada bir oraya geliyorum ismini yazarsan gelince ugrarım mutlaka

:)
herkese merhaba diyorum aranıza yeni olarak katılıyorum haberim yoktu simdiden hekese merhaba diyorum

Dostum aramıza hoşgeldin

slm mt ailesi slm müdür senin ev adresini bana telden msj göndersene senin emanetler pazartesi elinde olur birini serhat abiye ver tamamı abi valla uçurur beni benim yerimede vur şişenin dibine hadi ALLAHA emanet olun kib ada mahkumukıbrıs bir liman ben ise bir gemi eger o limana birdaha yanaşırsam

Son düzenleme:
Mecit sen neden bu yıl bir organize yapma (dın)(mıyorsun), geçen yıl Çeşmede Şampanya acı mı geldi :queen: Hadi bakalım sıva kolları , sıva da birlikte bir yol yapalım yine

MECİTİM emir büyük yerden. artık yapman lazım bir organizasyon. Foça mı olur çeşme mi bilemem. Sen bakacan gerisine. Hadi bakalım kardeşim izmir haber bekler senden.:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar