[Manisa MT] 9 Mayıs Mesir Rest. Fotoğrafları

abi zaten yediklerimizin lezzetine diyecek bişey yoktu. bence tek kusur yemekte bütünlüğün olmamasıydı. pide beklerken çöpşişi yedim domates beklerken pideyi yedim vs vs. ama hepsi lezzetliydi. Garson arkadaşa da kızmamak lazım adam nereye yetişsin sahneyi mi idare etsin 30 tame kırık motorcuyla mı uğraşsın, mekandaki diğer müşterilerle mi?
adam bence ömründe ilk defa gördü böyle kırık müşteriler dumur oldu

valla super olmus, kiskanmadim degil hani, ama ne yapayim cok gelmek istedim ama olmadi... iki gun evel plajda guneslenirken polonyali ve rus turistlerle tanistim, onlari cevreyi gezdirmem tanitmam lazimdi sonra demezlermiydi Turkiye de gezilecek gorulecek yer yok diye... vatandaslik gorevi:mrgreen:

ama insallah en kisa zamanda yine gorusecegiz...

:queen: oğlum senin yatacak yerin yok sen beni gene kudurttun hay allahım ya sen benim aklımı koru:queen:

Gerçekten çok keyifli ve nezih bir toplantıydı..İzmir Mt den kontak çevirip aramıza katılan dostlara kucak dolusu teşekkürler:rendeer: bizleri yalnız bırakmadıkları için:cat: şimdi söylenicek bi söz daha varsa ki o da şudur;
Bu grubun içine girdiğimde ailemin kayıp üyelerini bulmuş gibi hissediyorum kendimi :queen: Hepsi gerçekten çok kaliteli insanlar..Hani sözde değil özde bir aile kavramı söz konusu...

Dipnot: O garson varyaaa ::koop:: bizde mekana ilk gittiğimizde şöle bi diyalog geçti aramızda ahanda aynı aşağıda ki gibidir;

garson: Hoş geldiniz ne alırdınız?
biz: çay alalım
garson: şişede mi? olsun bardakta mı ? ::sas::
biz: çay abi çay istiyyoz biz..
garson: tamam efendim 2 bira
::eek:uestion ::surprise ::rantinp: ::rantinp: (mimik ve ruh halimizi anlatmada yardımcı olan smililer) :D

Neyse hava da sıcaktı bira içeriz artık dedik kendi kendimize..::155:: Ve biizden bira olarak aldıığı siparişleri çay olarak getiren genç adam yanımızdan hızla uzaklaşmıştır..

ne demek forrap böyle güzel anları belgelemek lazım. torunlarımıza anlatırken çıkarıp resimleri de gösteririz. Ne de olsa yakında huzurevi Mt de kurulacak. ama yanına bir de kreş Mt isterim bilesiniz.

kreş mt mi
sevdim ben bu fikriiii
siz çoluk çocuğu bırakın bana açın gaz haftasonları
alıştık ne de olsa veletlerle 7-24 uğraşmaya

bu arada izmirden gelen
bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlara teşekkürlerrr

arkadaşlar ilk defa gittik bizde mekana kusura bakmayın (gerçi o garson arkadaşın orada çalıştığını bilseydik daha erken giderdik :queen: )

dizayn tasarım mükemmelde hangi kriterlere bakarak personel alıyorlar merak ettim :cherry:

ama belkide gecenin unutulmayanları idi
söz ben size meşhur akhisar köfte yedireceğim ilk fırsatta...

***bu arada mecit kararlaştırdığımız organizasyonu sana ait olan gezinin ayrıntılarını en kısa zamanda ayrı bi topik açarak bizleri bilgilendirirsen seviniriz.

Gusel bi gece oldu gercekten, keyifliydi gulduk eglendik.. harbi ya bende garsonu dovcektim zaten cok sert yaptim anladi o beni:mrgreen: abi bu arada bu kadarmi foto cektiniz ben daha cok fotograf hatirliyorum ama iskender abi'de cekti etti 1 aralar ama onlari goremedim ben nedense:silent:

olur öle sercan abii anlamaz onlar türkiyenin güzeliklerinden boşver sen kafaya takma arkadaşlar çok güzelbir toplantı oldu elerinize sağlık bütün mt egeyi çok seviyorum fotolarda harika ama ben sanki uyuma aşamasına geçmişim olsun bidakıne görüşmek dilei le hepinizii seviorum baysssssssss:queen:

Gusel bi gece oldu gercekten, keyifliydi gulduk eglendik.. harbi ya bende garsonu dovcektim zaten cok sert yaptim anladi o beni:mrgreen: abi bu arada bu kadarmi foto cektiniz ben daha cok fotograf hatirliyorum ama iskender abi'de cekti etti 1 aralar ama onlari goremedim ben nedense:silent:

umutusta çekmişti bir ara 3-5 resimm mert

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Allah ım yaaaaaaa valla bu kez nöbet yüzünden değil, geç haberdar olduğum eniştemin (kardeşimin nişanlısı... daha 2 haftalık nişanlılaaaaar) doğum günü partisi yüzünden gelemedik. günlerdir foruma giremiyorum sevgili wallace murat haberdar etti bizi sağolsun ama malesef sizin güzel sohbetlerinizin olduğu saatlerde biz hediye almaya çalışıyorduk.
özledim hepinizi arkadaşlar. inanın öyle çok ihtiyacım varki güzel dost sohbetlerine bu yoğunluğun içinde.... düşman çatlatacak güzel bir buluşma olmuş yine elinize ayağınıza yüreğinize sağlık. ne diyim... bir dahaki sefere inşallah.
hepinize kucak dolusu sevgiler

efendi bir arkadaşımız olduğu belli :)
sadece dikkatimi çekti çöp şiş falan sölemek istedim :cat:

:cat:
524242zx0.jpg

çokk gzl birr toplantıı olmuss ben dersteken hep sizlerı düşündümm tekrardann sizden özür diliyorumm gelemedıgım için fotolarr mükemmell ortam ayrı gzll

yanlızz ben şu garsonnuu cok merak ettımm :mrgreen: oraya yyolum düşerse uğrayacamm :queen:

Fotograflar nerdeeeeeeeeeeeeeee :silent: haftaya pazar bomba gibi saklıyorum kendimi arkadaslar toplantıda olanlar cok iyi anladı beni :bounce: bu arada kemal oglum nie gelmedin o kadar yolunu gözledik sen yoktun piyasada nasil olacak bu iş :salut: neyse... şaka bi yana saglık olsun 1 dahakine beklerim bak ona göre

arkadaşlar allah bizi hiç ayırmasın çok güzelbir geceydi bu askerlık beni oldurcek askerlık vardiye motorda almıyoz beni artçı alan abilerime tşkr ederim inşalah en kötü günlerimiz de böyle olsun
:)

ulen bir dokun bin ah işin,çöp şişlere bir iki laf ettim herkez kinini ve yediklerini kustu.Neyse bi daha yiyin o zaman ısınmıştır.hahahhaaa gürkay dı galiba,dl 1000 i olan güzide insan.Gülmekden zaten konuşamadık o gün,aboooww karnım ağrıdı.polis anıları falan...hehehheee

Macit'in topiğini bekliyoruz.

Umutusa da allahdan sabır ve metanet diliyoruz(metan gazı alamında) ve tebrik ediyoruz.Garsonla geçen ilginç konuşma sonunda sabrını koruduğu için :mrgreen: :mrgreen: :p :p Köfte yemeye de bir yer ayarlarsanız tecrübe ile sabit:p :mrgreen: :pr: rica ediyorum garsona dikkat edin.:cherry: :cherry: :cherry:

BEYFENDİ HOŞGELDİNİZ NE ALIRDINIZ

-ICE TEA AMA SOĞUK ÇAY DEĞİL...

Saygılar,sevgiler,fazla hız yapmayın.İzliyorum hepinizi

Son düzenleme:
ulen bir dokun bin ah işin,çöp şişlere bir iki laf ettim herkez kinini ve yediklerini kustu.Neyse bi daha yiyin o zaman ısınmıştır.hahahhaaa gürkay dı galiba,dl 1000 i olan güzide insan.Gülmekden zaten konuşamadık o gün,aboooww karnım ağrıdı.polis anıları falan...hehehheee

Macit'in topiğini bekliyoruz.

Umutusa da allahdan sabır ve metanet diliyoruz(metan gazı alamında) ve tebrik ediyoruz.Garsonla geçen ilginç konuşma sonunda sabrını koruduğu için :mrgreen: :mrgreen: :p :p Köfte yemeye de bir yer ayarlarsanız tecrübe ile sabit:p :mrgreen: :pr: rica ediyorum garsona dikkat edin.:cherry: :cherry: :cherry:

BEYFENDİ HOŞGELDİNİZ NE ALIRDINIZ

-ICE TEA AMA SOĞUK ÇAY DEĞİL...

Saygılar,sevgiler,fazla hız yapmayın.İzliyorum hepinizi

kardeşim o güzellik senin güzelliğin herzaman kapımız açık buyrun gelin bizi çağırırsanızda koşarak seve seve geliriz bundan sonra hep beraberiz inşallah herdaim görüşürüz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar