[Manisa MT] 5 Ekim Iftar Yemeği....

arkadaşlar güzel bir geceydi herkese teşekkür ederim. foroğrafları az sonra ekleyeceğim.

Grup sürüşü ile ilgili olarak asıl hata bende. ben bir an daldım ve grubu dönüşte bilgilendirmedim. Sadece Rots'a sen 1 ol dedim herkesin grup sürüşü yaptığını düşünmüştüm bizle. Neyse. bornova ayrımında da kopan bendim çünkü grup ikiye bölünecekti. bornovada kalanlar ve evlerine doğru yola devam edenler şeklinde. Bu konuda da Rots a bilgi vermediğim için koptum ve öne geçtim. Gerisini toplantılarda yüzyüze konuşuruz.
Sevgilerle.

Murat yaz başından beri bir çok kez grup sürüşü yaptık biliyorsun.Daha önce toplu sürüş yapmamış olan arkadaşlar dışında diğer arkadaşlar bilir yazılı olmayan kurallar vardır bu tip sürüşlerde.

"Kendini ve başkalarını tehlikeye atacak hareketler yapma"
"Sürüş arkadaşlarını gözlemle ters bir durum olduğunda diğerlerini uyar"
"Grup içinde yol güvenliğini koru" ve
"Ana ayrım noktalarında dur"

Orda ileri çıkman senin koptuğun anlamına gelmiyor zaten doğal öncümüz sensin sürüşlerde, normal bir hareketti bence.:cat:

Uzun süreden beri görmediğim arkadaşları görmek güzeldi bidahakine tekrar görüşmek üzere inşallah.

topiğin amacı dışına çıkmadan şunu söyleyeyim ;grup sürüşü kuralları ve uygulamaları sürekli gruplar içinde canlı tutulması gereken sürekli gündemde olması gereken bi konu
nedeni ise ; son bu buluşmamızda da olduğu gibi sürekli yeni ARKADAŞLARIN GRUBA KATILMASIDIR .

Murat yaz başından beri bir çok kez grup sürüşü yaptık biliyorsun.Daha önce toplu sürüş yapmamış olan arkadaşlar dışında diğer arkadaşlar bilir yazılı olmayan kurallar vardır bu tip sürüşlerde.

"Kendini ve başkalarını tehlikeye atacak hareketler yapma"
"Sürüş arkadaşlarını gözlemle ters bir durum olduğunda diğerlerini uyar"
"Grup içinde yol güvenliğini koru" ve
"Ana ayrım noktalarında dur"

Orda ileri çıkman senin koptuğun anlamına gelmiyor zaten doğal öncümüz sensin sürüşlerde, normal bir hareketti bence.:cat:

Uzun süreden beri görmediğim arkadaşları görmek güzeldi bidahakine tekrar görüşmek üzere inşallah.

evet haklısın kardeşim. bende senle aynı görüşteyim. ama yine de her zaman yaptığımız gibi yola çıkmadan önce keşke ufak bir bilgilendirme yapsaydık.

arkadaslar aranızda olamadıgim için çok üzgünüm aksilik işte serkan abi aramış zeytinlikleri dolasmaya gitmiştim tel evde kalmıs artık seneye görüşürüz kib :)

İskender abim seni de görmek isterdik ama olmadı,bi daha ki toplantıya görüşmek üzere.

Bu arada resimler iyi olmuş hhahaaaaa.Ya bi de iki kişi bi cekete nasıl sığarlar konulu belgeesel çekimi avrıd o yok mu???:mrgreen::mrgreen:

yaww murat abi fotoların hiçbirinde ben yokum..:pr: ohoo yeni katıldık die adamddan saymıonuz mu yani neyse birazdaha kıdemleneyim o zaman hesaplaşırıs susuyorum şimdi :p:p

picture057qz2.jpg

picture060bo5.jpg

picture061xy4.jpg

picture062cz0.jpg

picture063ry3.jpg

picture064km2.jpg

picture065po3.jpg

picture066ez2.jpg

picture067jo0.jpg

picture067jo0.jpg

bocek az daha ceyzin arkasına geçseymişsin tek bedenden 2 kafa çıkıyo olcakmış...:queen:
(pardon ya arkadaki ceyzmiş puahahha,öndeki kim yaw ayrılın bakiim çözemedim ben bu kıskacı )

Son düzenleme:
ERENNNNN !!!
söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun :bounce:
okuduk artık :)

Moderatör (forrap)
heavy_incitement,mesajda bişeyler yazılıp silinmiş sanırım:)Biz okuyamadık ama istihbaratımız kuvvetlidir,elbet okumuş kadar olurum:)...
Böyle daha kötü olmuş,silmesen belki mahkumu olmazdın.

heavy_incitement,mesajda bişeyler yazılıp silinmiş sanırım:)Biz okuyamadık ama istihbaratımız kuvvetlidir,elbet okumuş kadar olurum:)...
Böyle daha kötü olmuş,silmesen belki mahkumu olmazdın.

ya bak eren herkes ne diyor. dün imageshack.us da bir sorun vardı resimlerin hepsini ekleyemedim parti parti oldu ama olsun oldu ya.

durun yaww teker teker gelinn.. Alla Alla :)

@wallace murat abi maksat muhabbet olsun bea sorun yok dewam sıkıştımayın beni artık... :cherry:

Son düzenleme:
neymiş...
kardeşimiz(eren)heavy_incitement
wallace dostum ,kardeşim, canyoldaşım,,, eren'in resimlerini hiç çekmemiş hep başkalarını çekmiş ama birazcık kıdemli olunca bu böyle olmayacakmış !!!(öldürücü darbeyi vurdum çok kötüyüm ya :cherry: )
diye yazmış :mrgreen:
eh be eren (şimdi mesajını silmemiş olsaydın bu kadar allayıp pullayamazdım dimi :) ) senin kıdem ilerliyecekte bizimki yerindemi sayacak (anam anaaamm laflara bak )
eeee şimdi arkadaşlar
eren kardeşimizin internet kafesini basıp ,tüm gün bedava pcleri meşkul edip ekonomik olarak eren kardeşimizi zayıflatmayı teklif ediyorum.

buyrun başka önerileriniz varsa bekliyorum ... (dur be olum serkan iki dkk sus bea) :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar