Süper bir geceydi sizlerle tanıştıgıma cok memnun oldum cok eglendim.ileriki toplantılarda da görüşmek dilegiyle...
gerçi biraz kadersizdik.tas kebabı istedim hünkar beğendi geldi güllaç istedim ekmek kadayıfı geldi:queen:
herkese herşey için teşekkürler:cat:
Ahmet le aramızdaki tarla ve balta meselesini hallettik.Zor oldu ama inatçı çıktı ama kendisinden de pek haz etmiyorum.Bi tenhada kıstırıcam Ahmet.imecitim o kadar didindi uğraştı yaptı organizasyonunu ama nerden bilecekti mt bu hafta klonlamayı keşfedecek,
karmacoma mustafanında gelmesini istiyo, forrap tunceri getirecek, wallace murattan hiç ayrılmaz, chatkut aykutu artçı alacak, duyulmaz ile ahmet arasında hüsumet varmış baltasını çalmış ama onlarında arasını yapacağız, ceyz yeni çanta almış içine ceydayı koyup gelecek, gittardando çalacak ali söyleyecek, apv ve 41 haramiler cenkis abiyide zorla getirirler kesin, v.s.v.s.
bi kaç çiftte fire veriyoz tabii, lodosla serkan zeytin modifiyesinde, darksilence mesaide olacak özgürde evde onu bekleyecek, I-BEN gelemeyecek canı sıkılmasın diye yanına ayben ablayı bırakacaz. off off artık iyice karıştı işlerr.

tabi günleri karıştırınca oluyor böyle aksilikler can sağolsun izmirdeyim bisüre nasılsa görüşürüz.ama ben gene dün akşam manisa mt ile yaptım iftarımı hatta ordan sizlere canlı bağlandık he he he.:queen::queen:
manisa ahmetlide manisa mt den hıfzsı ve yusuf arkadaşlar karşıladılar ama ne karşılama çok değerli vakitlerini benimle geçirdiler allah onların gönlüne göre versin şahsıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine minnettarım yardım ve destekleri için çok teşekkürler.rüzgarları bol ve güvenli olsun.
vallaha ÜMMET ABİMM MANİSA MT İFTARA GELECEKSİN SENİNLE TANIŞACAĞIM DİEE HEYECANLANMIŞTIMM AMAA GELEMEDİN, MEMLEKETİM AHMETLİMEE GELMİŞŞSİN BEN ORADAA YOKTUMM HIFZI ABİ İLEE YUSUF ABİMM GEREĞİNİ YERİNE GETİRİPP İİİ AĞIRLAMIŞLARRR SENİ İNŞALLAH BAŞAKAA BİR ZAMANN KARŞILAŞIP TANIŞMA FIRSATI YAKALARIZ ABİİİ SAYGILARRR....
GURUBA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ YENİ TANIŞTIKLARIN ÇOK MEMNUN OLDUMMM.... HERKESEE EMNİYETLİ KEYİFLİ SÜRÜŞLERR.....:cat:
ümmet perkitan;829414' Alıntı:tabi günleri karıştırınca oluyor böyle aksilikler can sağolsun izmirdeyim bisüre nasılsa görüşürüz.ama ben gene dün akşam manisa mt ile yaptım iftarımı hatta ordan sizlere canlı bağlandık he he he.:queen::queen:
manisa ahmetlide manisa mt den hıfzsı ve yusuf arkadaşlar karşıladılar ama ne karşılama çok değerli vakitlerini benimle geçirdiler allah onların gönlüne göre versin şahsıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine minnettarım yardım ve destekleri için çok teşekkürler.rüzgarları bol ve güvenli olsun.
![]()
abi fotolar nerde yawwww:salut:
İzmir MT nin bir kısmı Ozz daydı,bir kısmı ise Boyoz daydıGerçi boyoz yemedik ama üniversite fırınının oradaydık,bi 15 dakika oturur sohbet ederiz dedik,en son kalktığımızda farkettim ki 4 saate yakın süredir oradaymışız
Karnım hala ağrıyor
Ne güldük ama...
Gittardandoooo seni görmek çook güzeldi,özlemlerimiz sonunda bitti.Geri dönmezsen tabi..Gerek gece ki hoş sohbet,gerekse akşam ki gitar ziyafeti için çok teşekkürler
Karmacoma,darksilence mükemmelsiniz ne diyimKarmacoma servisimizi bile yaptı eve kadar,sağolsun...Hakkın ödenmez
Dark ım sende süperdin gece,herkesin performans yerindeydi,bir yerde otursakta geyik yapsak diyormuş bünyeler
Tüm MT ye teşekkürler tekrar tekrar(Manisa-İzmir),herşey olabildiğince güzeldi.
Mecit kardeşimin tekrar emeklerine sağlık,yüreğine sağlık...