Manisa Mesir Festivali motosiklet kardeşiliği buluşması / 24 Mart 2007

benim niye haberim olmadı ki. halbuki her gün manisadayım:pr: :farao:

siteyi takip edersen haberin olur beşir kardeşimm :mrgreen:

Of Of Of Herkeslerde Takİp EdermİŞ TopİĞİmİzİ...

ArkadaŞlar Fotolarin Devami Nerde Yahu???

slm çok güzel bi geceydi heralde manisanın gördüğü en güzel mesir senlikleriydi bu çünkü motorcuların toplanması haftaya farklılık werdi herşey çok güzeldi bu geceyi düzenleyenlere çok tesekkür ederiz...

slm çok güzel bi geceydi heralde manisanın gördüğü en güzel mesir senlikleriydi bu çünkü motorcuların toplanması haftaya farklılık werdi herşey çok güzeldi bu geceyi düzenleyenlere çok tesekkür ederiz...

dostum keşke orada tanışma şansımız olsaydı ama ilk toplantımıza bekliyoruz manisa-mt topiğini takip edersen sevinirim :)

ben geceye mertle beraber gelmiştm belki hatırlarsın hani ondada cbr125 war yani seninle muabbet ettik ama tanısmadık tabi bende isterim tanısmayı eywallah saol

ben geceye mertle beraber gelmiştm belki hatırlarsın hani ondada cbr125 war yani seninle muabbet ettik ama tanısmadık tabi bende isterim tanısmayı eywallah saol

smayt hatırladım kardeşim , o zaman şöyle yapalım bu veya önümüzdeki hafta
toplantımız olacak MANİSA'da.

MECİT açacak duyuru topiğini takip edersen sevinirim.bekleriz :) ( o merti de getir ama unutma ) :cherry:

@mattet teşekkür ederiz dostum :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yine sizlere yakışır bir organizasyon yapmışınız ne diğim süpersiniz manisa mt:rendeer:

yine sizlere yakışır bir organizasyon yapmışınız ne diğim süpersiniz manisa mt:rendeer:

necdet abim saygılar :) yazılarını görmek ne güzel topiğimizde :cherry: elimizden geleni yaptık abi daha çok mecit paraladı kendini valla :p

abi bir gün yolun düşerse bu tarafa önceden haberimiz olsun mutlaka bekliyoruz :rendeer:

Yok Be Serkan Abİ Ne Kendİmİ ParÇalamasi.......

Bİzİ Sevİp Sayip Gelen Dostlarimizla İlgİlenmek En Önemlİ GÖrevİmİz..

Umarim Bİr Kusurumuz OlmamiŞtir..

Mesİr Macununuda Bol Bol DaĞittik Ama,,kİmselerden Ses Seda Yok....

evet fotograflar harıka olmuş o gece bende ordaydım harıkaydı tesekkurler manısa mt sevgıler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar