Manisa Mesir Festivali motosiklet kardeşiliği buluşması / 24 Mart 2007

Merhaba herkese,
Manisalı dostlarımızın daveti üzerine bu akşam gerçekleştirilen 467 nci Manisa Mesir Şenliğine katıldık ve çok mutlu olduk.İnşaallah gelecek yıl MT İzmir olarak daha fazla katılımcı olur :)
Dostlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
Umarım çektiğimiz fotoğraflar hoşunuza gider..

Selamlar,
Özer

1008566dv1.jpg

1008509es9.jpg

1008511mh6.jpg

1008513vw5.jpg

1008514jc9.jpg

1008515bg6.jpg

1008518wh6.jpg

1008519cy7.jpg

1008521sj2.jpg

1008524wu5.jpg

1008532xp5.jpg

1008535cn7.jpg

1008540rx8.jpg

1008542yu1.jpg

1008545em5.jpg

1008547tg3.jpg

1008561lk4.jpg

1008563jx4.jpg

1008566dv1.jpg

1008570th3.jpg

1008572fr7.jpg

özer abi geldiğin için çok teşekkür ederim,fotolar içinde ayrıca...mükemmele yakın bi organizasyon oldu diyebilirim.hem Akhisar'dan Manisa'ya gelir iken kapaklı kasabasında tolu ve sağnak yağmura yakalanmamızda ayrı bi tecrübe oldu festivale gider iken:queen:

en az 100 motor olması ve gerek halk gerekse trafik polisi memur arkadaşların motorcular için gösterdikleri ayrıcalık ve trafik üstünlükleri birazda şımarttı bizi:p MANİSA'yı ve festivalleri seviyoruz.MECİT evladım paraladı kendini koca gece :)
hem bizi yalnız bırakmayan MOD demirbaşları SACİT,EGELİM,DEĞERLİ MODERATÖRÜM HGÜNARBAY :p ,ÇARLİ çok teşekkür ederim.:rendeer:

ayrıca motordünyası,motordelisi,egeriders üyesi arkadaşlara sitelerinde manisa motosiklet federasyonu adına açtığımız davet duyurusunu ciddiye alarak hem cevap verme, hem de iştirak etme nezaketini gösterdikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz.:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
çok süper bir akşamdı gelen herkese teşekkürler:rendeer:

Çok süper bir şenlik olmuş.Yaşasın dostluk ve kardeşlik.

ÖZLEM nerelerdesin örtmenim...:) İSKİ senide son anda bilerek çağırmadım, rahatsızlığını bildiğim için...zaten bu mesajı yazdığımdada bunu konuşmuştuk :)

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Fotoğraflara bakınca bir kez daha orada olmalıydım dedim,ancak yapacak bişey yok maalesef ki iş önce geliyor.
Gelemediğim için üzgünüm,bütün Manisa MT li ve diğer emeği geçen arkadaşları canı gönülden kutluyorum:cat:

YAPMIŞ OLDUĞUMUZ MOTOR Kardeşliği buluşmasına gelen tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler ederim..

MOD'dan gelen tüm kardeşlerime ve abilerime ayrıca teşşekkür ederim..

böylelelikle kardeşliklerini ve dostluklarını bizlere göstermiş oldular..KİMSENİN büyükburunluluk yapıp ahkam kesmemesi gerektiğini bizlere anlattılar..

izmirden üşenmeyim yengemle beraber gelen özer abimede teşşekürlerimi borç bilirim..

burdayım lodos burdaaaaaaaaaaaaaa
her zamanki yerimde:)

Son düzenleme:
Herzaman her yerde Mecit kardeşim:wiinkk: yeterki gönüller bir olsun ve de biraz vakit tabi. Sizlerle olmak güzeldi gerçekten.
Tavuklu pilav ve ayran çok hora geçti zira öğle yemeği yeme fırsatım olmamıştı:p Ayrıca Mesir macunu da hala bildiğim tat da.
Yağmur çamur vs vs hiç önemli değil yeterki niyet olsun! yakında tekrar görüşürüz:cat:

Selamlar

Özer

izmirden üşenmeyim yengemle beraber gelen özer abimede teşşekürlerimi borç bilirim..[/QUOTE]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende akşam haberlerinde gördüm katılım cok iyiydi güzel organize olunmus tbrkler:cat:

çok güzel bir toplantı olmuş.böle toplantılar daha sık yapılsa ne guzel olur değilmi

blackberry toplantı değil bu festival festivaaaallllll...:flower: ::alkiis:: ::biggrinn ::haapppy: ::friends: ::fool:: ::music2:: ::xblink::
inşallah sizleride aramızda görmek nasip olur dostlar.

arkadaşlar aksilik oldu gelemedim çok güzel olmuş fotoğraflar için elinize sağlık.artık bir dahaki sefere inşallah

valla Ozer abi, Lodos Mecit tebrik ediyorum sizleri ve ozellikle de; davetiniz uzere baska gruplardan gelen motosiklet sevdalilarini... kimileri ayni il grubunda biribirini yer, kimileri de boylesi guzellikleri destekler...
helal olsun...

ben de orda olmaliydim...

çok değerli manisalı dostlar
resimlerden yazılardan anladığım kadarıyla çok eğlenceli ve güzel bir festival geçirmişsiniz. bunda sizin misafirperverliğinizinde emeğinizinde büyük payı var. malesef her zamanki gibi yine hafta sonu 2gün üstüste nöbetçi olduğum için aranıza katılamadım :pale: ellerinize ayaklarınıza yüreğinize sağlık
kalın sağlıcakla
sevgiler saygılar

arkadaşlar aksilik oldu gelemedim çok güzel olmuş fotoğraflar için elinize sağlık.artık bir dahaki sefere inşallah

kardeşim en kısa zamanda görüşelim zeytinliova'ya geldinmi uğramadan geçme önümüzdeki bir kaç etkinlik için fikirlerine ihtiyacımız var...

valla Ozer abi, Lodos Mecit tebrik ediyorum sizleri ve ozellikle de; davetiniz uzere baska gruplardan gelen motosiklet sevdalilarini... kimileri ayni il grubunda biribirini yer, kimileri de boylesi guzellikleri destekler...
helal olsun...

ben de orda olmaliydim...

sercan heryeri gezdin bi bizim yanımıza gelmedin , olm hep bizmi geleceğiz...
bırak millet yesin birbirini :) biz ÖNÜMÜZE BAKALIM bize dostluk lazım:cat:

çok değerli manisalı dostlar
resimlerden yazılardan anladığım kadarıyla çok eğlenceli ve güzel bir festival geçirmişsiniz. bunda sizin misafirperverliğinizinde emeğinizinde büyük payı var. malesef her zamanki gibi yine hafta sonu 2gün üstüste nöbetçi olduğum için aranıza katılamadım :pale: ellerinize ayaklarınıza yüreğinize sağlık
kalın sağlıcakla
sevgiler saygılar

vallahi şule elimizden geleni yaptık tüm misafirlerimizi memnun göndermek için...
ama asıl teşekkür edilmesi gereken federasyon başkanımız ve destekleyen abilerimiz ve tabi MANİSA Belediye başkanımız,bizi adam yerine koyupta hem sitelerinde davet topiklerinde cevap yazan ,hemde daha ileri gidip MANİSA-MT nin davetine icap eden motor dostlarımıza ise ne demeli bilmiyorum:rendeer:

gerçekten süper olmuş...eglendiginize eminim...

teşekkürler dostum sizleride bekleriz ...

benim içinde unutulmaz bi gece oldu , mükemmel bi açılıştı havai fişekler göz kamaştırıcı idi.bu arada akhisardan gelirken manisaya yakalandığımız kısa süreli tolu ve sağnak yağmur sonrası montumun altınıda almaya karar verdim k.ç.m dondu manisaya kadar:queen: kotum sırılsıklam oldu,sağolsun mecit abii ödünç verdiği termal altlık çok işe yaradı (üzerine yatmayı düşünüyom :cherry: ) teşekkür ederim abii...
izmirden gelen abilerim ve özer abim ve değerli eşine de çok teşekkürler gecemize renk kattılar:rendeer:

Tek kelimeyle süper. Organizasyon iyi ve bayrağımızı görünce daha da gururlandım. Harikasınız arkadaşlar.

Görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar