MANİSA-İZMİR MT PRENSESİMİZİN(Acress) Mutlu Gününde Onu Yanlız Bırakmıyoruz.

Moderatör (forrap)
Özelden mesaj salladım,sana umursama madem buradan cevap vermişsin,cevap yazma boşa özele.
Umutu aradım ama duymuyor sanırım devam ediyor.Neyse ben çıkıyorum,5 dakika da olsa uğrayayım ayıp oldu :pale:

Bende Karşıyaka'dan yeni geldim gidemedim ya:pale:

forrap

Ooo sen daha yola cıkmamışsın.Hala online sın:)

akşam oradaydık,,çokta güzeldi dostlar..gelmeyenler güzel şeyşer kaçırdılar..

murat abide birkaç foto var,,biraz sabredelim bakalım..

Moderatör (forrap)
Acresssssssssssssss :pale: Çok üzgünüm...
Umutu aradım ama ya motorda felandı duyamadı (ya da sesli başka bir yerde) ya da açamadı ya da tel yanında değildi işte bilmiyorum..
Düğün salonunun oraya saat 00:05 te geldim.Düğün dağılmıştı...Çok özür dilerim,yetişemedim :pale:

PIERzig,sistemden çıksan bile sistem seni bir müddet online gösteriyor.Ben 00:05 te düğün salonunun oradaydım..

Acress çağırdığın ve bizleri ağırladığın için teşekkürler.İnşallah başka başka hayırlı günlerinizdede yanınızda oluruz...

(Umut geçti geçtii stres yapma artııık :))

ya arkadaşlar,,akşam bizim umutun halini görmeniz lazımdı..eller zaten heyecanlı,,bide stresten sıkıntıdan,,eller 9 şiddetinde sarsıntıdaydı..

kıyamam gülüme ama,,bayağı bir şıktı ..gecenin en yakışıklısıydı...

Moderatör (forrap)
Umut tan bahsediyoruz abi,yakışıklı karizma insan zaten kimse buna laf edemez :) Acress le çok yakışıyorlar birbirlerine,Allah onların düğünlerine de gitmeyi nasip etsin (söz bu sefer ne yapıp edip gelirim :p).Dün göremedim ben o hallerini ama tahmin edebiliyorum Umutum la Göksucan ı :)

düşünsene umutla göksunun düğününde,,pasta kesiliyor,,tabi adettendir birbirlerine birer parça pasta yedircekler,,umutun eller gene deprem gibi sallanıyor,,ve o anda ya pastayı kızın suratına bulaştırır yada koca çatalı saplar kıza..

düşünsene umutla göksunun düğününde,,pasta kesiliyor,,tabi adettendir birbirlerine birer parça pasta yedircekler,,umutun eller gene deprem gibi sallanıyor,,ve o anda ya pastayı kızın suratına bulaştırır yada koca çatalı saplar kıza..

deme be MECİT:queen:
bahse girerim göksu saplar o çatalı umut'a (O İHTİMALDE VAR YANİ) :mrgreen:
(umut yandın olm sen :queen: )

OLMAZ BİŞEY BE YAAA,,ee toplantıyada az kaldı.. varmı heyecan müdür :)

sunnet.jpg

sunnet1.jpg

sunnet2.jpg

sunnet3.jpg

sunnet4.jpg

sunnet5.jpg

sunnet6.jpg

sunnet7.jpg

sunnet8.jpg

sunnet9.jpg

sunnet10.jpg

sunnet11.jpg

sunnet12.jpg

sunnet13.jpg

sunnet14.jpg

sunnet15.jpg

sunnet16.jpg

Son düzenleme:
eywahhh gene rezil olduk..nereye gitsek oynamadan duramıyoruz..

anammm kapımı gıcırdadı,,,,allahhhhhhhhhhhhhh,,amannnnnnnnn,,yandannnnnnn,,ohhh ohhhhhhhhh

eywahhh gene rezil olduk..nereye gitsek oynamadan duramıyoruz..

anammm kapımı gıcırdadı,,,,allahhhhhhhhhhhhhh,,amannnnnnnnn,,yandannnnnnn,,ohhh ohhhhhhhhh

Çiftetelli oynarken yakalayamadım muratla seni asıl o zaman görcektin seen rezilliği :):queen:

onu bunu bilmem ama gecenin bombası sünnet çocuğumuz du. ilerde sıkı bir hip hop cu olacak belli. neydi o figürler taklalar vs vs.

bu arada UMUTUS bittin sen kardeşim. sana tuvaletlerin önünde ne demiştim sen ne yapmışsın. Yedim uleyn seni.

umut cidden murat seni yicek ona göre yağları saglamlaştır kas haline çevir
şiddetli ısıramaz zaten kaburgası agrıo :p :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar